, 2021/11/16

Tom Sandoval készen áll arra, hogy komolyan vegyék" mint zenészt a hollywoodi show után. Ellentétben sok más Bravolebritással, akik a zenével foglalkoznak, a "Vanderpump Rules" rezidens showmanje, Tom Sandoval valóban tud énekelni.

a hollywoodi show után

A 38 éves férfi vasárnap este használta a dudáit, amikor új, kilenc tagú coverbandájával, a Tom Sandoval & the Most Extras-szal lépett fel a hollywoodi Hotel Caféban a telt házas közönség előtt. Ott Sandoval exkluzívan beszélt a Page Sixnek az éneklés iránti szenvedélyéről - és arról, hogy a valóságshow-ból való hírneve ellenére reméli, hogy tisztességes esélyt kap az iparban.

"Amikor először kezdtem a 'Vanderpump Rules'-ban, azt gondoltam, hogy talán elrontottam az esélyeimet arra, hogy zenébe vagy akár színészetbe kerüljek" - mondta.

"Azt gondoltam, 'Az emberek nem fognak komolyan venni, te csak egy valóságshow szereplő vagy'. De azt tapasztaltam, hogy a műsor őszintén szólva csodálatos platform volt ahhoz, hogy bármit csinálhassak. A zene az, amit mindig is szerettem, és amihez mindig is úgy tértem vissza, mint egy szeretőhöz"

Sandoval - aki többek között nyitott egy bárt, társszerzője volt egy könyvnek és elindított egy whisky márkát, mióta 2013-ban debütált a "Pump Rules"-ban - hozzátette: "Ez a valóságshow-stigma szerintem annyira elavult. Most már magabiztos vagyok abban, amit zenekarként csinálunk. Készen állok arra, hogy komolyan vegyenek." A The Most Extras a tévés személyiség negyedik zenekara.

A rajongók már láthatták Sandoval néhány zenei törekvését a Bravóban - ki tudná elfelejteni a 2015-ös ikonikus "Touch in Public" című kislemezét Charles McMansionnel? - de legújabb projektjét "hitelesebbnek érzi, mint bármit, amit eddig csináltam", mondta, mivel lehetővé teszi számára, hogy hódoljon a retro dolgok iránti vonzalmának.

"Mindenki profitál egy olyan zenekarból, mint a miénk" - mondta. "Az emberek eljönnek, képesek lesznek jammelni, és ismerik a dalok szövegét.

Évek óta hallgatják őket. Ez így szórakoztató. Az embereknek nem kell megismerniük a zenédet, ami egy kicsit leveszi azt a nyomást, amit a többi zenekaromban éreztem."

Sandoval egy 20 dalból álló, több évtizedet felölelő, eklektikus setlistet adott elő a koncertlátogatóknak. A mulatós, aki folyamatosan énekedzővel dolgozik, hogy tökéletesítse a mesterségét, elmondta, hogy a legjobban George Michael "Freedom", Deee-Lite "Groove Is in the Heart", a Death Cab for Cutie "I Will Possess Your Heart" és a DNCE "Cake by the Ocean" című dalának élénk előadását várta.

Bár a színpadra lépés előtt "egy kicsit ideges" volt, Sandoval elmondta, hogy jobban érezte magát, mivel tudta, hogy régi szerelme, Ariana Madix és több "Pump Rules" név - köztük legjobb barátja/üzlettársa, Tom Schwartz, Billie Lee, Jesse Montana, Raquel Leviss és James Kennedy, aki a show előtti DJ-ként szolgált - ott lesz a közönségben.

"Nagyszerű érzés, hogy ma este mindenki támogatott" - mondta Sandoval híres barátairól. "Imádom, hogy mindenki, különösen Ariana, velem együtt élheti át ezt a pillanatot." A 36 éves Madix a Page Sixnek elmondta, hogy "hihetetlenül büszke" a párjára. "Ez az első alkalom, hogy Tom énekesként lép fel egy általa készített projektben" - mondta.

"Nagyon izgatott vagyok miatta. Az a fajta szórakozás, amit Tom a színpadon sugároz, ragályos. De ez nem csak róla szól - annyi más tehetséges ember van a zenekarában". Az alig néhány hónapja összeállt The Most Extrasban a háttérénekes Danielle Henderson, a szaxofonos Colin Deas, a trombitás Macrae Eckelberry, a billentyűs/énekes Luke Angelo, a szólógitáros Kevin Tratasta, a basszusgitáros/énekes Randon Davitt, a dobos Jason Bader és a ritmusgitáros Chris Newell is játszik.

A zenekar legközelebb január 15-én lép fel a Los Angeles-i Agoura Hills-i Canyon Clubban, és egy teljes hosszúságú albumot adnak ki borítókból.