, 2021/11/18

A pár már szülei a 6 éves Willa Gray, a 4 éves Ada James és a 21 hónapos Lennon Love lányoknak. Újabb kislánnyal bővült az Akins család!

kislánnyal bővült az Akins család

Thomas Rhett és Lauren Akins november 15-én, hétfőn Nashville-ben köszöntötték negyedik gyermeküket, Lillie Carolina lányukat - jelentették be szerda este az Instagramon. Az újszülött 7 font 5 unciát nyomott. A kis Lillie a nagytestvérekhez, a 6 éves Willa Grayhez, a 4 éves Ada Jameshez és a 21 hónapos Lennon Love-hoz csatlakozik.

"Lillie Carolina Akins 😍 november 15-én született. 7,5 font tiszta öröm🙌" - írta Thomas Rhett a képaláíráshoz, amelyen feleségével és újszülött kislányával látható. "Lauren, te vagy az én hősöm. Egy gyermek születését végignézni törvényszerűen egy csoda. 4 6 alatt itt vagyunk!"

Akins saját posztjában hozzátette: "A mi kisasszonyunk, Lillie Carolina Akins 💕 november 15-én született, és a családunk nem is lehetne boldogabb a legkisebb örömünk miatt 🤍. Egyszerűen imádom hallani a nevét, mint a legédesebb emlékeztetőt arra, hogy Isten mennyire törődik velünk 🤍" Thomas Rhett megosztja "vad" történetét, amikor megtudta, hogy felesége Lauren terhes volt a sítúrán.

A countryénekes anyák napján jelentette be, hogy feleségével negyedik gyermeküket, egy újabb lányt várnak, és az Instagramján azt írta: "Nos... ismét terhesek vagyunk"!

"Nagyon fel vagyunk dobva, hogy megszületik a 4. kislányunk" - tette hozzá akkor. Thomas Rhett nemrég a PEOPLE-nak nyílt meg a pillanatról, amikor megtudta, hogy negyedszerre is apa lesz, és elmondta, hogy egy síelésen volt a coloradói Telluride-ban Akins-szel és barátaival, amikor a lány ismerős jeleket kezdett mutatni.

"Egy sífelvonón voltunk, és a feleségem azt hajtogatta, hogy csak rosszul érzi magát, és valahogy meggyőztem arról, hogy ez attól van, hogy megégett az arca" - mondta. "Azt mondtam: 'Talán csak napmérgezés.' Vagy: 'Talán ez az oka.' Erre ő: 'Nem is tudom, ez valahogy más érzés.' " Bár viccelődött azzal, hogy lehet, hogy újra terhes, Akins úgy gondolta, hogy "kizárt".

"Én meg azt gondoltam: "Hát, biztosan van rá mód"" - mondta nevetve. "És elmentünk és vettünk egy terhességi tesztet, és szó szerint 15 másodpercen belül két rózsaszín vonal volt a terhességi teszten... Ez egyszerűen vad. Mindig is öt gyereket akartunk, úgyhogy csak dolgozunk az úton." A pár nemrég ünnepelte kilencedik házassági évfordulóját, és mindketten megosztottak egy-egy kedves fotót és emléket az együtt töltött időnek.

A "Die a Happy Man" előadója egy fotót osztott meg az Instagramon róla és Akinsről, amelyet 2011-ben egy Tennessee-i mezőn készítettek, és azt írta, hogy a kép készítésének éjszakája emlékezetes volt. "Már ezen az egy éjszakán tudtam, hogy összeházasodunk és együtt fogunk megöregedni" - írta. "Itt vagyunk 9 év házasság után. Minden nap hálás vagyok Istennek, hogy igent mondtál a házasságunkra!

Micsoda vad utazás volt, hogy 5 évig csak mi ketten voltunk, hogy most már 3 gyönyörű kislányunk van, és majdnem üdvözölhetjük a 4. babánkat! Milyen az élet!!!!"