, 2021/11/17

Teresa Giudice nem érzett semmit az ex Joe iránt az ágyban a börtönből való visszatérés után. Teresa Giudice kiszabadult a börtönből, de a libidója bezárva maradt.

a börtönből való visszatérés után

A "Real Housewives of New Jersey" sztárja a Peacock spinoffjában, a "The Real Housewives Ultimate Girls Trip"-ben elárulta, hogy "semmit sem érzett" a mostani ex-férje, Joe Giudice iránt, miután mindketten letöltötték a csalásért kapott büntetésüket. "Amikor kikerült, azt gondoltam: 'Ez az igazi próbatétel. Mit fogok érezni?' És nem éreztem semmit" - mondta a 49 éves Teresa Cynthia Bailey-nek.

"Még ezt is utálom kimondani, de egyik este rám feküdt, de ruha nélkül, és megpróbált megcsókolni, én pedig még a számat sem tudtam kinyitni" - emlékezett vissza.

"Annyira le voltam kapcsolva."Teresa, aki jelenleg Luis Ruelas jegyese, a vallomásában hozzátette, hogy "soha" nem gondolta volna, hogy a szintén 49 éves Joe-val kötött házassága válással végződik.

Teresa Giudice nyíltan beszélt arról, hogy az ő és volt férje, Joe szexuális élete mennyire megromlott, miután kijöttek a börtönből. "Azt hittem, örökké együtt leszünk, de a házasságunk ezt nem élte túl" - mondta. A műsorban Teresa és Melissa Gorga újra kiéleződött a régi viszályuk, amiért az utóbbi valóságshow-sztár hogyan került a "RHONJ"-be. "Andy [Cohen] felhívott, és azt mondta: 'A sógornőd nem hagyja abba a DM-ezést. Be akar kerülni a műsorba" - állította Teresa, miután a potyázó Ramona Singer felhozta a kényes témát.

Az egykori pár elvált, és most Luis Ruelas jegyese.

A 42 éves Gorga azonban máshogy emlékezett. "Soha nem DM-eztem vele" - mondta az "On Display" énekesnője az egész stábnak - amelyben Kenya Moore, Luann de Lesseps és Kyle Richards is szerepel - egy csoportos jelenet során. "Ezt mondom én nektek". Gorga kifejtette, hogy a casting producerei a közösségi médiában keresték meg őt, és érdeklődésüket fejezték ki, hogy interjút készítenének vele a "Háziasszony" szerepére - két évaddal azután, hogy Teresa 2009-ben Caroline Manzo, Dina Manzo, Jacqueline Laurita és Danielle Staub oldalán elindította a műsort. Giudice-ék, akiknek négy közös lányuk van, 2019 decemberében váltak el 20 év házasság után. Válásukat 2020 szeptemberében véglegesítették.