, 2022/9/22

Taylor Swift TikTok-kettőse nem tud megnyugodni, miután meglátta Andrea anya reakcióját Taylor Swift és édesanyja, Andrea Swift duplán látják egymást, miután megnézték TikToker Ashley Leechin Midnights reakcióvideóját.

Taylor Swift TikTok-kettőse nem tud megnyugodni

Örülök, hogy találkoztunk, hol voltál?

Nem lehet félreérteni, hogy Taylor Swift és édesanyja, Andrea Swift most hihetetlen dolgokat látott a TikToker Ashley Leechin, aki gyakran öltözik be a popsztárnak a platformon. Miután Ashley nemrégiben készített egy videót, melyben reagált az énekesnő közelgő Midnights albumának egyik dalcímének leleplezésére, Taylor a kommentszekcióban azt írta: "Anyukám most látta ezt, és azt mondta: "úgy néz ki, mint te"."

Mondanom sem kell, hogy a megjegyzés Ashley legmerészebb álmait váltotta valóra. Egy másik videóban a tartalomkészítő, akinek több mint 639 ezer követője van a TikTok-on, látható, ahogy izgatottan ugrál egy ágyon. "Most törvényszerűen sírok és remegek" - mondja Ashley örömkönnyek között. "Szeretlek!"

A képaláírásban hozzátette: "Szótlanul hagytál".

Ashley először tavaly került be a vírusba azzal, hogy Taylor hasonmása, amikor a Swifties rábukkantak egy videóra, amin a mosás közben látható. Azóta folyamatosan Taylor-ihlette tartalmakat készít, többek között a "Blank Space" énekesnő dalainak szájszinkronizálását. A Newsweek számára írt esszéjében Ashley megosztotta, hogy "az emberek már 14 éves korom óta megjegyzik, hogy hasonlítok Taylor Swiftre, amikor ő először indult".

"Ápolónő vagyok, és néha még a betegeim is azt hiszik, hogy punknak néznek" - írta akkoriban. "Amikor az emberek izgatottan reagálnak rám, mindig azt mondom, hogy én csak Ashley vagyok. Néha előfordul, hogy valaki felbukkan a videóimon, és megkérdezi, miért kell annyira hasonlítanom Taylorra, és miért nem lehetek egyszerűen csak önmagam. Én önmagam vagyok, ez csak az arcom".

Taylor Swift elismerte, hogy még az édesanyja, Andrea Swift is hasonmást látott, amikor a TikToker Ashley Leechin vírusként terjedt el, mert úgy nézett ki, mint az énekesnő. A tartalomkészítő egyik videója alatt így kommentálta: "Anyukám csak meglátta ezt, és azt mondta, hogy "úgy néz ki, mint te".".

Olivia Rodrigo

TikToker @shelbykandrade olyan érzést keltett bennünk, mintha deja vu-t élnénk át, amikor felfedte a SOUR énekesnőjének halloweeni jelmezét.

Margot Robbie

Mit gondolsz? Ez a TikTok-sztár teljesen hasonlít Margot Robbie karakterére, Harley Quinnre, vagy mi?

Gigi Hadid bólintott Zayn Maliknak lánya, Khai születésnapján

E! News

Maren Morris azt mondja, nem érzi magát kényelmesen a CMA-díjátadóra menve Brittany Aldean viszálya közepette

E! News

Chrishell Stause, Emily Ratajkowski és még sokan mások szólaltak meg Adam Levine félrelépésének tagadásával kapcsolatban

E! News

Eminem lánya, Hailie elmagyarázza, miért "zavarták" régen, ha a kapcsolatukról kérdezték

E! News

Guy Fieri fia felnőtt a középiskolai bál fotóin

Harry herceg hasonmása

Tim Rooke/Shutterstock: TikTok

Harry herceg

A rajongók nem győzték hangsúlyozni, mennyire hasonlítanak egymásra a herceg és ez az apuka! Még a hasonmás saját gyermeke is zavarba jött, miután meglátta Harry herceg fotóját egy magazin címlapján.

Daniel Radcliffe

Te egy varázsló vagy, Harry... ööö, Felix. A rajongók el sem hitték, hogy Felix Lalo francia lemezlovas mennyire hasonlít a Harry Potter színészre, az egyik követő pedig azt írta: "Te vagy a klónja. Azt hittem, te vagy ő. Hűha."

Ed Sheeran

Ez a hasonmás nem csak hasonlít az énekesre, de már fel is lépett mint ő. Még egy weboldala is van, ahol "Ed Sheeran dublőrjének" titulálják. A közösségi média sztár igazi neve azonban Nic, és Németországban él.