, 2021/11/18

Shawn Mendes és Camila Cabello 2 év randizás után szakítottak: Továbbra is a legjobb barátok maradunk Miután évekig barátok voltak, Shawn Mendes és Camila Cabello 2019 júliusában hivatalosan is elkezdték románcukat.

a legjobb barátok maradunk

A 23 éves Mendes és a 24 éves Cabello szerda este az Instagramon jelentették be a szakításukat egy közös közleményben. "Sziasztok, úgy döntöttünk, hogy véget vetünk a romantikus kapcsolatunknak, de az egymás iránti emberi szeretetünk erősebb, mint valaha ❤️" - állt a közleményben, amelyet mindketten megosztottak az Instagram Storyjukon. "Legjobb barátokként kezdtük a kapcsolatunkat, és továbbra is a legjobb barátok maradunk".

"Annyira hálásak vagyunk a támogatásotokért a kezdetektől fogva és a továbbiakban is ❤️❤️❤️ Camila és Shawn" - zárult a közlemény. Azon a nyáron több közös PDA-pillanatot is lefotóztak róluk, és az első nagyobb nyilvános szereplésüket párként augusztusban az MTV Video Music Awards-on tartották, ahol előadták a "Señorita" című duettjüket. Aznap novemberben az American Music Awards-on ismét előadták a Grammy-jelölt slágert.

Camila Cabello azt mondja, hogy ő "nem eljegyzett" Shawn Mendes, de viccelődik, hogy egyforma "alsó hát" tetoválásuk van. A duó együtt karanténozott Miamiban a COVID-19 járvány idején, amit Mendes augusztusban azt mondta, hogy ez az időszak közelebb hozta őket egymáshoz. Elmondása szerint a "Summer of Love" című kislemezét a zárlat első néhány hónapja ihlette.

Soha ne maradjon le egy sztoriról sem - iratkozzon fel a PEOPLE ingyenes napi hírlevelére, hogy naprakészen értesüljön a PEOPLE legjobb híreiről, a szaftos hírességekkel kapcsolatos hírektől a lenyűgöző emberi történetekig. "Jó érzés. Olyan volt, mintha az első pár hónapról írnék, ami valójában a bezártságban volt. Camila és én olyan szerencsések voltunk, mert képesek voltunk csak úgymond egy nyugodt pillanatban lenni, és ez volt az első alkalom az elmúlt hat évben, hogy csak úgy tudtunk pihenni, és egyáltalán nem dolgoztunk" - mondta az Audacy Check In-nek adott interjúban.

"Biciklitúrákat tettünk Miamiban, és egyszerűen gyönyörű érzés volt." "Csak úgy, mintha erről írnánk" - mondta. "Rengeteg nosztalgia volt abban az időben, és azt hiszem, anélkül az idő nélkül sokkal nehezebben tudtunk kapcsolódni. Ez tényleg összehozott minket ."Shawn Mendes azt mondja, hogy az apja Camila Cabellót a "menyének" hívja.

Cabello hasonlóképpen beszélt a COVID-19 járvány okozta kényszerszünetről - és arról, hogy Mendes hogyan segítette őt a szorongáson keresztül.

A The Tonight Show Starring Jimmy Fallon című műsorában való augusztusi szereplése során Cabello azt mondta, hogy ő és Mendes "nem jegyesek", miután az interneten elterjedt az eljegyzésről szóló pletyka, miután gyűrűt viselt a bal gyűrűsujján. 2020 végén örökbe fogadtak egy Tarzan nevű kutyát, akit Mendes hazavitt Kanadába, amikor abban az évben Cabellóval visszatértek szülővárosába, Ontarioba az ünnepekre.