, 2021/11/16

Selena Gomez látszólag Chris Evans Knives Out pulóverét viseli, miközben Taylor Swiftet támogatja az 'SNL' műsorban.

Taylor Swiftet támogatja

Ez Benoit Blanc ügye! Selena Gomezt egy olyan pulóverben látták, ami nagyon hasonlított arra, amit Chris Evans viselt a Knives Out című filmben, miközben legjobb barátnőjének, Taylor Swiftnek szurkolt a Saturday Night Live-ban. Most a rajongók azon tűnődnek, vajon ez egy újabb nyom arra, hogy igazak a románcról szóló pletykák.

Miután szombaton, november 13-án, az SNL-ben előadta az All Too Well 10 perces verzióját, a 31 éves Swift megosztott egy TikTok-klipet, amiben ő és a 29 éves Only Murders in the Building színésznője a színfalak mögött lógnak. A szájszinkronos videóban, amelyet a "Red" énekesnő vasárnap, november 14-én posztolt, tudatja követőivel, hogy "a legjobb barátnője egy rossz b-ch". Amikor a kamera Gomezre fordul, egy kábelkötéses pulóvert visel, ami ismerős lehet mindenkinek, aki látta a 40 éves Evanst a Rian Johnson által rendezett 2019-es krimiben.

Ismerve Swift előszeretettel használja a közösségi média húsvéti tojásait, követői azon tűnődtek, vajon Gomez divatválasztása kevésbé a melegségről szólt-e, mint inkább arról, hogy megerősítse a közelmúltbeli pletykákat, miszerint ő és a Bosszúállók: Endgame sztárja egy pár. Selena Gomez a pletykált barátja, Chris Evans késes pulóvert viselt, miközben Taylor Swiftet támogatta az SNL-ben.

Sem Evans, sem Gomez nem kommentálta a rajongói teóriákat, amelyek október óta kavarognak az interneten, miután a párt látták, amint ugyanabból a Los Angeles-i stúdióból távoznak. Napokkal később a színészeket ugyanabban az étteremben fotózták le a városban. A pár nem pózolt közös fotón - de a háttérben lévő helyszínek minden egyes képen egyeztek.

Még ugyanebben a hónapban egy sasszemű TikTok-felhasználó megkérdőjelezte, hogy a Rare Beauty alapítója titokban szerepelt-e egy Instagram-videón, amelyet Evans posztolt, és amelyen Prince "Purple Rain" című dalát játszotta zongorán. "Kié [sic] a barna hajú, jobb alsó sarokban filmező Chris?" - kérdezte egy személy október 26-án, miután ráközelített a zongorán látható lehetséges tükörképre.

Míg néhány TikTok-felhasználó egyetértett azzal, hogy valaki más van a klipben, egy másik személy emlékeztetett mindenkit, hogy Gomez "nemrég vágatta le a haját", így ha ő lenne az, akkor a rövidebb bobja tükröződne. A videó mégis csak olaj volt a tűzre, hogy a két énekesnő egy párt alkothat - különösen, mivel a Good For You énekesnője korábban azt mondta, hogy belezúgott az MCU-s hunkba.

"Eléggé bele vagyok zúgva Chris Evansbe. Hát nem aranyos? Nagyon aranyos" - jegyezte meg 2015-ben a Watch What Happens Live With Andy Cohen című műsorban, amikor a szerelmi életéről kérdezték. Miután Andy Cohen megjegyezte, hogy "meleg testvére" egy héttel korábban a WWHL-ben pultoskodott, izgatottan hozzátette: "Tényleg? Múlt héten? Talán ennek így kellett lennie".