, 2021/11/16

A szürke ötven árnyalata' rendezője, Sam Taylor-Johnson 7,459 millió dollárért adja el Los Angeles-i villáját Ő és férje, Aaron Taylor-Johnson színész 2013 óta birtokolják a történelmi házat.

 el adja Los Angeles-i villáját

A hollywoodi rendező-színész páros, Sam és Aaron Taylor-Johnson megválnak Los Angeles-i mediterrán villájuktól, amelyet 7,459 millió dollárért adnak el.

A Runyon Canyon Parkra néző 0,4 hektáron álló történelmi villa 5500 négyzetméternyi lakóterületet kínál hét hálószobával és hat fürdőszobával - derül ki a szerdán közzétett hirdetési listából, amelyet Bret Parsons és Aaron Montelongo, a Compass cégtől adtak ki.

A Penta brit színész Russell Tovey kurátora a Sotheby's londoni kortárs aukcióján. A brit származású pár 2013-ban vásárolta az ingatlant 4,3 millió dollárért az ingatlan nyilvántartása szerint, egy évvel azután, hogy összeházasodtak. A John Lennon gyermekkoráról szóló Nowhere Boy (2009) című életrajzi film forgatása közben ismerkedtek meg, amelyet Taylor-Johnson asszony rendezett, leendő férje pedig a fiatal Lennont alakította.

A mediterrán villát 1926-ban Harry McAfee tervezte. Az 54 éves Taylor-Johnson asszony, aki szintén sikeres fotós, 2015-ben rendezte E. L. James "A szürke ötven árnyalata" című bestsellerének filmadaptációját. A 30 éves Taylor-Johnson úr szerepelt a "Kick-Ass" (2010) című filmben, és elnyerte a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Golden Globe-díjat a pszichopata csavargó Ray Marcus szerepéért Tom Ford 2016-os "Éjszakai állatok" című thrillerében.

A villát 1926-ban Harry McAfee, egy művész és építész tervezte, aki később az MGM Studios és a Paramount Studios díszlettervezési részlegeit vezette, és a lista szerint a Pierce & Ward, egy Los Angeles-i és Nashville-i székhelyű belsőépítészeti cég korszerűsítette a belső tereket. A fő szinten egy tízszögletű előcsarnok található intarziás fapadlóval és stencilezett mennyezettel, egy íves lépcsőházzal, egy nagy nappali kőkandallóval, egy étkező több franciaajtóval és kilátással a város látképére, egy családi szoba és egy konyha reggelizővel, a lista szerint.

A második szint a lakóhelyiségeké, a harmadik szinten egy nyolcszögletű toronyszoba található panorámás kilátással. Az otthon alsó szintjét vendéglakásként használják, amely franciaajtókon keresztül egy privát teraszra nyílik, a lista szerint.