, 2021/11/18

Pink részletezi a csípőműtét utáni brutális felépülést egy érzelmes Instagram-posztban. A "So What" énekesnő köszönetet mondott férjének, Carey Hartnak, hogy gondoskodik róla, miközben folytatja a felépülését.

érzelmes Instagram-poszt

A 42 éves énekesnő szerdán egy hosszú Instagram-posztban osztotta meg, hogy az elmúlt hetet csípőműtét utáni lábadozással töltötte, és részletezte az eddig átélt "brutális" gyógyulási folyamatot. "Hé, világ! Így néz ki 9 óra alvás és a gyerekeim ölelése 7 nappal a csípőműtét után!!!" - írta a képhez, amelyen egy fekete rövidnadrág és páncélos felső kombinációban mosolyog, és köszönetet mondott "mindenkinek a Vail-i Steadman Klinikán és Dr. Philipponnak", hogy gondoskodtak róla.

A háromszoros Grammy-díjas színésznő ezután köszönetet mondott férjének, a motocross-sztár Carey Hartnak, amiért segített neki átvészelni felépülésének eddigi legkorábbi - és legnehezebb - szakaszát. Carey Hart megosztja az epikus fotókat Willow és Jameson szabadtéri sziklamászásról: " "Soha nem vagyok teljesen hálás" - folytatta.

"Brutális első hét volt, tele könnyekkel és fájdalommal med depresszióval, fekélyekkel a gyógyszerektől és állandó lázzal, de az én @hartluckom átvitt engem. (Senki sem épül fel úgy egy műtétből, mint ő.) Kávét hozott nekem a zuhany alatt, cipelte a 100 kilós CPM szerkentyűimet mindenhova, ahová mentem, szárította a könnyeimet, főzött nekem zabkását, számon tartotta a gyógyszereimet, hozta a telefontöltőmet, bedugta a kompressziós gépeket, megmérte a hőmérsékletemet, beágyazott, és lebeszélt a párkányról.".

Soha ne maradjon le egy sztoriról sem - iratkozzon fel a PEOPLE ingyenes napi hírlevelére, hogy naprakészen értesüljön a PEOPLE legjobb híreiről, a szaftos hírességekkel kapcsolatos hírektől a lenyűgöző emberi történetekig. A "Lady Marmalade" énekesnője ezután elárulta, hogy a gyötrelmes élmény megtanította őt arra, hogy nem baj, ha segítséget kérünk, és el is fogadjuk azt.

"Az élet mindig emlékeztet arra, hogy a legtöbb visszaesés valójában csak szünet és lehetőség arra, hogy újrakalibráld és számold az áldásaidat" - írta részben, majd hozzátette: "Megtanultam a segítség elfogadásának ajándékát". Az utam gyors és szándékos lesz, És teljesen fel fogok épülni. Ezért nagyon áldott vagyok". P!NK az új dokumentumfilmről: P.N.K.: Megmutatja az embereknek, "akik nem értenek engem", hogy mennyi közös van bennünk.

Bár nem világos, hogy Pink miért esett át csípőműtéten Coloradóban, a beavatkozás csak egy a sok műtét közül, amivel a család az utóbbi időben foglalkozott. Tavaly augusztusban Hart vállműtéten esett át, hogy helyrehozzák a rotátorköpenyét. Idén szeptemberben ismét a műtőben volt, hogy kicseréljenek egy porckorongot a gerincének alsó részén.

Pink feltárja, hogy átírta a végrendeletét, miközben a COVID-dal küzdött: "Nagyon, nagyon ijesztő volt". "A fiam, Jameson mama hozta ezt a lajhárt, hogy társaságot tartson nekem, amíg a kórházban voltam" - írta Hart egy Instagram-fotóhoz, amelyen egy plüssállattal látható a gerincműtét után, mielőtt megköszönte feleségének, hogy gondoskodott róla. "És egy külön köszönet a csodálatos feleségemnek/nővéremnek, aki mindvégig elképesztően vigyázott rám. Szeretlek, bébi".