, 2021/11/18

Pete Davidson Kim Kardashian Westtel az oldalán - és még néhány barátjával - harangozta be a születésnapját! Szerdán a rapper Flavor Flav megosztotta a képeket "fogadott fia" Davidson 28. születésnapi ünnepségéről, amelyen Kardashian West és anyukája, Kris Jenner is részt vett.

Kris Jenner Palm Springs-i otthonában

Egy forrás a PEOPLE-nek elmondta, hogy a 41 éves Kardashian West kedden tartotta a születésnapi bulit Davidson számára Jenner Palm Springs-i otthonában.

"Még ha különböző partokon is vannak, Kim és Pete tartják a kapcsolatot" - mondja a bennfentes. "Egyre jobban megismerik egymást, és remekül kijönnek egymással".

"Kim imádja a szikráját. Nagyon vicces, szórakoztató és boldoggá teszi Kimet. Még mindig randiznak és élvezik. Bókokkal halmozza el Kimet, és ő ezt imádja. Pete Davidson Kim Kardashian Westtel az oldalán - és még néhány barátjával - harangozta be a születésnapját! Szerdán a rapper Flavor Flav megosztott képeket "fogadott fia" Davidson 28. születésnapi ünnepségéről, amelyen Kardashian West és anyukája, Kris Jenner is részt vett.

Az első fotón Davidson, Kardashian West és Jenner egyforma fekete és barna kockás pizsamában pózolnak a kamerának. A második képen csak Flavor Flav és a 28 éves Davidson látható, a humorista a rapper híres óraláncát viseli. Egy forrás a PEOPLE-nek elmondta, hogy a 41 éves Kardashian West kedden tartotta a születésnapi bulit Davidson számára Jenner Palm Springs-i otthonában.

"Még ha különböző partokon is vannak, Kim és Pete tartják a kapcsolatot" - mondja a bennfentes. "Egyre jobban megismerik egymást, és remekül kijönnek egymással".

"Kim imádja a szikráját. Nagyon vicces, szórakoztató és boldoggá teszi Kimet. Még mindig randiznak és élvezik. Bókokkal halmozza el Kimet, és ő ezt imádja".

Pete Davidson játékosan utal Kim Kardashian West románc pletykákra: "Ez igaz. Flavor Flav feliratozta a képeket: "ünnepeljük az örökbefogadott fiam Pete Davidson születésnapját a legendz @kimkardashian és @krisjenner Pete,,, soha nem vettem le egy órát a nyakamról, hogy valakinek adjak, és te leszel az utolsó ember, akinek ezt megteszem,,, ez néz ki igazán jól rajtad,,,, boldog születésnapot,,,".

Kardashian West és az SNL sztárja először azután keltettek románc pletykákat, hogy a hónap elején együtt töltötték az időt a dél-kaliforniai Knott's Scary Farmon Kourtney

Soha ne maradjon le egy sztoriról sem - iratkozzon fel a PEOPLE ingyenes napi hírlevelére, hogy naprakészen értesüljön a PEOPLE legjobb híreiről, a szaftos hírességekkel kapcsolatos hírektől a lenyűgöző emberi történetekig.

Ha már ott voltak, a párt kézen fogva fotózták le egy hullámvasút alatt. (Davidson és Barker közös barátjuk, Machine Gun Kelly révén ismerik egymást.) A hónap elején mindkettőjüket külön-külön látták, amint a Zero Bondba, egy manhattani privát társasági klubba tartanak vacsorázni. Előző este pedig Davidson elvitte Kardashian Westet a szülővárosában, Staten Islanden egy privát vacsorára.

Kardashian West korábban már kapcsolatba került Davidsonnal, amikor a múlt hónapban először volt házigazda az SNL-ben. Az egyik szkeccsben a két sztár a képernyőn csókot váltott egymással, miközben a Disney-pár Jázmin és Aladdin szerepét játszották. Pete Davidsont a New York-i Zero Bondban látták Kim Kardashiannal egyazon este a Staten Island-i vacsora után

A KKW Beauty mogul közös gyermekei a 8 éves North, a 5 és fél éves Saint, a 3 és fél éves Chicago és a 2 éves Psalm, exével, Kanye Westtel. Mióta februárban beadta a válókeresetet a 44 éves rappertől, az egykori pár a békés együttnevelésre koncentrál. Ami Davidsont illeti, a PEOPLE augusztusban megerősítette, hogy a komikus körülbelül öt hónap együttlét után szakított a Bridgerton sztárjával, Phoebe Dynevorral. 2018-ban rövid ideig Ariana Grande jegyese volt, korábban pedig Kaia Gerberrel, Kate Beckinsale-lel és Cazzie Daviddel járt.