, 2021/11/18

Az újonnan "Legszexibb élő férfi" címre jelölt Paul Ruddot a héten a Valerie étteremben és bárban látták a Midtownban - egy társasággal, amelyben a "Hangyaember" sztárja, Bobby Cannavale és a "Brooklyn Nine-Nine" színésze, Joe Lo Truglio is részt vett - árulták el a kémek.

Valerie étteremben és bárban

Egy forrás a Page Sixnek elmondta, hogy a társaság este 8 óra körül érkezett, és éjfélig maradtak. "Az emeleten ültek, és különféle jellegzetes koktélokat és előételeket fogyasztottak" - mondta a forrás, hozzátéve, hogy "Rudd időt szakított arra, hogy mosolyogjon és köszönjön mindenkinek". Hé, miért is ne?

A forrás azt is elmondta, hogy a vendéglátóhelyen a People magazin elismerése után a szexi Ruddot is feldobta a társaságukban. Rudd ezen a héten a városban járt, ahol a "The Late Show With Stephen Colbert" című műsorban szerepelt. A talkshow-ban a "This Is 40" sztárja Colbertnek poénkodott a The Post egyik nemrég megjelent cikkéről, melynek címe: "Bocs, Paul Rudd sok minden - de a legszexibb élő férfi nem tartozik közéjük": "Hé, ez lehet az első dolog, amit a The New York Postban olvastam, amivel egyetértek".

Akkor viszont Rudd azt is bevallotta, hogy saját felesége, Julie Yaeger producer nem értett egyet azzal, hogy őt választották a legszexibb férfinak. "Ő Keanu Reevesre szavazott volna" - viccelődött az "Extrának". "Ugyan már, ő Keanu, én rá szavaznék". A "Mátrix" franchise sztárja meglepő módon még sosem kaparintotta meg a legszexibb férfi címet - bár állítólag 1994-ben még jelölt volt az elismerésre.

Közben az 52 éves Rudd a People-nek is beszélt a megtiszteltetés elnyeréséről: "Van bennem egy kis tudatosság, eléggé ahhoz, hogy tudjam, amikor az emberek meghallják, hogy engem választottak erre a címre, azt mondanák: 'Mi? Ez nem hamis alázat. Annyi ember van, akinek ezt előttem kellene megkapnia".