, 2021/11/16

A pár csütörtökön mondta ki az igent néhai nagyapja, Barron Bel-Air-i birtokán, miután a Page Six beszámolója szerint a helyszínt ide-oda dobálták az eseményt megelőző napokban.

gyönyörű Bel-Air-i esküvő

Paris Hilton és Carter Reum néhai nagyapja 61 millió dolláros kaliforniai birtokán kötöttek házasságot. Az ünnepség - amely három éjszakás lesz - egy fogadással kezdődött a birtokon. Ezt pénteken egy karnevál követi a Santa Monica Pier-en, szombaton pedig egy fekete-nyakkendős estély.

Az örökösnő egy hímzett Oscar de la Renta ruhát viselt az esküvői ceremónián. A 40 éves szállodaörökösnő csütörtökön többször is átöltözött a különleges nap folyamán, ahogy azt eredetileg a "The Tonight Show"-ban elárulta. "Imádom a ruhaváltásokat" - mondta, hozzátéve, hogy a szintén 40 éves Reum egy stílust fog viselni, mivel "ő nem olyan igényes, mint én".

A koszorúslányok - Halle Hammond, Tessa Gräfin von Walderdorff (Paris testvérének, Barron Hilton II-nek a felesége), Kim Richards lánya, Whitney Davis és Kyle Richards lánya, Farrah Aldjufrie - az Alice + Olivia egyedi rózsaszínű ruháit viselték.

A pár, akik először 2020 áprilisában erősítették meg kapcsolatukat, februárban eljegyezték egymást. A kockázati tőkés egy magánszigeten tette fel a kérdést, miután egy évig jártak Hiltonnal. A férfi egy Jean Dousset által tervezett smaragdcsiszolású gyémántgyűrűt ajándékozott neki. Hilton januárban nyílt meg a Reummal való kapcsolatáról, és ezt mondta Mara Schiavocampónak a "The Trend Reporter with Mara" podcastban: "Ő egyszerűen az álompasim... [Carter] 100 százalékban [az igazi]. Állandóan beszélünk [az esküvő tervezéséről], a babánk nevének megtervezéséről és mindenről".

Hilton édesapja, Richard kísérte őt az oltárhoz Elvis Presley "Can't Help Falling in Love" című dalára. Így folytatta: "Szóval, nagyon izgatottan várom, hogy továbblépjek az életem következő lépcsőfokára, és végre olyan legyen, mint egy igazi élet". Mielőtt találkozott Reummal, Hilton a People-nek adott interjújában tavaly szeptemberben elismerte, hogy "olyan dolgokat tűrt el, amiket senkinek sem kellene" a korábbi kapcsolataiban.

Hilton a fájdalmas érzelmi és fizikai bántalmazásról is beszélt, amelyet állítólag tinédzserként szenvedett el, amikor a Utah állambeli Provo Canyon bentlakásos iskolában tanult. Azt állította, hogy ez előidézte későbbi életében az egészségtelen kapcsolatait. "Annyira hozzászoktam [a bántalmazó viselkedéshez] a Provo-ban, hogy úgy éreztem, ez normális" - mondta Hilton a YouTube-on közzétett "This Is Paris" című dokumentumfilmjében.

Hilton azt állította, hogy mind az öt ex-pasijával ugyanúgy kezdődtek a kapcsolatai. "Mind olyan kedves srácnak tűntek, aztán megmutatkozott az igazi arcuk" - emlékezett vissza. "Féltékenyek vagy védekezőek lettek, vagy megpróbáltak irányítani engem. És eljött az a pont, amikor fizikailag, verbálisan és érzelmileg bántalmazóvá váltak."

Az esküvői előkészületek javában zajlottak, ahogy a testreszabott virágegyütteseket összeállították, és felállítottak egy sátrat.

Hilton így folytatta: "Nem igazán értettem, mi a szerelem vagy a kapcsolatok. Azt hittem, hogy az, hogy ennyire megőrülnek, azt jelenti, hogy szerelmesek belém. Visszatekintve nem tudom elhinni, hogy hagytam, hogy így bánjanak velem".

Most, hogy boldog házasságban él, Hilton már alig várja, hogy családot alapítson Reummal. Hilton a már említett interjúban a Schiavocampónak elmondta, hogy Reummal szeretne gyereket, és már IVF kezeléseken is részt vesz. "Már elvégeztük az IVF-et, úgyhogy ikreket választhatok, ha akarok" - árulta el. "Igazából Kim [Kardashian] volt az, aki erről beszélt nekem. Én nem is tudtam róla semmit".

Hilton korábban 2002 és 2003 között Jason Shaw modellel, 2005-ben Paris Latsis görög hajózási örökössel, legutóbb pedig 2018-ban Chris Zylka színésszel volt eljegyezve.