, 2022/8/30

Külön említés: A legnépszerűbb híres ember Shah Rukh Khan Hírnév: Végtelen! Legyen szó Hollywoodról vagy Bollywoodról, senki sem ússza meg említés nélkül. Nem véletlenül nevezik világsztárnak - királynak -, és minden jogot, tiszteletet és elismerést megérdemel, hogy szerepeljen a világ híres személyiségeinek ezen a listáján - a fenébe is, egyszerűen külön említést kell tennünk róla ezen a listán!

Népszerü hirességek 2022

Minden további nélkül, íme az egyablakos, végső ellenőrző listája a 2022-es év 11 től 25 ig legnépszerűbb hírességéről - ismerd meg történetüket, eredményeiket, amelyek reflektorfénybe hozták őket, és néhány érdekes tényt!

11. Joe Biden

Hírnév: 97%

Születési dátum: 1942. november 20.

Születési hely: Biden, Egyesült Államok, Egyesült Államok, Egyesült Államok, Egyesült Államok, Egyesült Államok, Egyesült Államok: Scranton, Pennsylvania, Egyesült Államok

Joseph Robinette Biden Jr. vagy Joe Biden amerikai politikus, az Egyesült Államok 46. és egyben tartózkodó elnöke. A Demokrata Párt tagjaként 2009-től 2017-ig Barack Obama alatt a 47. alelnöki tisztséget is betöltötte. Emellett 1973-tól 2009-ig Delaware államot képviselte az Egyesült Államok szenátusában.

Érdekesség: Joe Biden ismét pozitív lett a Covid-19 tesztje - kétszer egymás után.

12. Snoop Dogg

Hírnév: 97%

Születési dátum: 1971. október 20.

Születési helye: Snoop Dogg: Long Beach, Kalifornia, Egyesült Államok

Calvin Cordozar Broadus Jr. amerikai rapper, színész és médiaszemélyiség. Népszerű nevén Snoop Dogg néven ismert. Hírnévre 1992-ben tett szert, amikor szerepelt Dr. Dre debütáló szóló kislemezén, a Deep Cover-en, majd Dre debütáló szólóalbumán, a The Chronic-on. Snoop Dogg minden bizonnyal az egyik legikonikusabb figura és legnépszerűbb híresség, aki a 90-es évek elejének G-funk korszakából került ki, és aki a gensta rap genezisén túlmutatva vált megbecsült popsztárrá.

13. Taylor Swift

Hírnév: 96%

Születési dátum: 1989. december 13.

Születési hely: Taylor Swift, született a következő városban: Swift Taylor, szül: West Reading, Pennsylvania, Egyesült Államok

Taylor Alison Swift híres amerikai énekesnő és dalszerző. Diszkográfiája számos műfajt felölel. Elbeszélő dalszerzői munkásságát gyakran személyes életének történései ihlették, és széles körű médiavisszhangot és kritikai elismerést kapott. Taylor többszörös Grammy-díjas énekesnő, aki történelmet írt azzal, hogy többször is elnyerte az év albumának járó Grammy-díjat. Emellett 2011-ben a Billboard az év nőjének is megválasztotta. Ráadásul az American Music Awards az év előadója ÉS az év előadója lett (mind az Academy of Country Music, mind a Country Music Association által). Ne feledd, ez csak néhány a hatalmas díjgyűjteményéből, amit birtokol!

14. Angelina Jolie

Hírnév: 96%

Születési dátum: 1975. június 4.

Születési hely: Jolie Jolie, szül: Los Angeles, Kalifornia, Egyesült Államok

Angelina Jolie (DCMG) csodált amerikai filmrendező, színésznő és humanitárius. Több díjjal is kitüntették, mint például három Golden Globe-díjjal és egy Oscar-díjjal. Emellett számos alkalommal jutalmazták őt Hollywood legjobban fizetett színésznőjeként.

15. Jim Carrey

Hírnév: 96%

Születési dátum: 1962. január 17.

Születési hely: Carrey Carrey, szül: Newmarket, Kanada

James Eugene Carrey (vagy közismert nevén Jim Carrey) kanadai-amerikai színész és komikus. Energikus és pofonegyszerű alakításairól ismert. Jim 1990-ben került először reflektorfénybe, amikor visszatérő szerepet kapott az In Living Color című amerikai szkeccs-komédia televíziós sorozatban. Tömegesen híres és dicsérik vicces, hajlékony arckifejezései és gumiszerű testmozgásai miatt. Két Golden Globe-díjjal büszkélkedhet. Jim Carrey-t olyan filmek főszerepeiben nyújtott komikus időzítéséért dicsérik, mint a Dumb és Dumber (1994), az Ace Ventura: Pet Detective (1994) és még sok más filmben, amivel felkerült a legnépszerűbb hírességek listájára.

16. Kanye West

Hírnév: 96%

Születési dátum: 1977. június 8.

Születési hely: Kanyanye Kanye Kanye, szül: Atlanta, Georgia, Egyesült Államok

Ye, vagy ismertebb nevén Kanye West amerikai rapper, divattervező, vállalkozó és lemezproducer. Széles körben minden idők egyik legbefolyásosabb és legnagyobb hip-hop zenészeként tartják számon.

Érdekesség: Kanye édesapja az 1960-as és 1970-es években a Fekete Párduc szerepét játszotta.

17. Will Smith

Hírnév: 96%

Születési dátum: 1968. szeptember 25.

Születési hely: Szeptember 25: Philadelphia, Pennsylvania, Egyesült Államok

Ki ne emlékezne a fergetegesen hírhedt Oscar-vitára? Will Smith a 2022-es évek elején trendi volt, amikor az Oscar-díjátadó élő eseményén Chris Rockot pofon vágta. Willard Carroll Smith II, vagy egyszerűen csak Will Smith, művészneve The Fresh Prince néven is ismert. Ismert amerikai színész, producer és rapper, aki karrierjét önmaga kitalált változataként kezdte az NBC szitkomjában, a The Fresh Prince of Bel-Airben. Kétségtelenül nem meglepő, hogy a Newsweek 2007-ben Hollywood legbefolyásosabb színészének titulálta.

18. Emma Watson

Hírnév: 96%

Születési dátum: 1990. április 15.

Születési hely: Emma Watson, Egyesült Államok, Egyesült Államok, Egyesült Államok, Egyesült Államok, Egyesült Államok, Egyesült Államok: Párizs, Franciaország

Emma Charlotte Duerre Watson (vagy Emma Watson) angol színésznő és meggyőződéses aktivista. Széles körben népszerű a kasszasikerekben és független filmekben játszott szerepei miatt. Emellett híres a nők jogaiért végzett munkájáról is. Emellett számos díjat kapott, többek között három MTV Movie Awards és egy Young Artist Award díjat. Leginkább a Harry Potter-filmsorozatban játszott szerepéről ismert.

19. Justin Bieber

Hírnév: 96%

Születési dátum: 1994. március 1.

Születési helye: Bieber Bieber, szül: Joseph's Kórház, London, Kanada

Justin Drew Bieber egy ismert kanadai énekes. Biebert óriási elismerés övezi műfaji keveredéséért, és még a modern könnyűzenében is kiemelkedő szerepet játszik. Karrierje azonban hányatott sorsú, mióta (tizenhárom évesen) Scooter Braun és Usher felfedezte a YouTube-on. Több mint 150 millió lemezt adott el, és a világ egyik legkelendőbb zenei előadójának titulálták. Sajnos Biebert (nem egyszer) a világ leggyűlöltebb emberének nevezték - a Selena Gomezzel való kapcsolata alatt elkövetett vétségei és vad drogfogyasztása miatt.

Érdekesség: Ha nem a zenében boldogul, Bieber építész akart lenni!

20. Kamala Harris

Hírnév: 96%

Születési dátum: 1964. október 20.

Oakland, Kalifornia, Egyesült Államok

Kamala Devi Harris elismert amerikai politikus és ügyvéd. Őt választották meg az Egyesült Államok 49. alelnökének, és ő az első női alelnök. Ezen kívül ő a legmagasabb rangú női tisztviselő az Egyesült Államok történetében. Köztudott, hogy ő az első ázsiai amerikai és az első afroamerikai alelnök, akit megválasztottak. Hírneve és munkássága önmagáért beszél, ezért a legnépszerűbb hírességek listájának egyik esélyese.

21. Bill Gates

Hírnév: 96%

Születési dátum: 1955. október 28.

Születési hely: 28. október 28: Seattle, Washington, Egyesült Államok

William Henry Gates III (vagy közismert nevén Bill Gates) amerikai szoftverfejlesztő, üzleti mágnás, író, befektető és elkötelezett filantróp. Sikeresen társalapította a Microsoftot (néhai) gyermekkori barátjával, Paul Allennel. Emellett a Bill és Melinda Gates Alapítvány társelnöke, valamint a Breakthrough Energy alapítója.

22. Oprah Winfrey

Hírnév: 96%

Születési dátum: 1954. január 29.

Születési hely: 29 éves: Kosciusko, Mississippi, Egyesült Államok.

Oprah Gail Winfrey (vagy egyszerűen csak Oprah) nagy hírű amerikai talkshow-műsorvezető, színésznő, televíziós producer, író és elkötelezett filantróp. Bár vidéki szegénységben született, és egy szegény városi negyedben nevelkedett egy olyan anya által, aki kizárólag a kormányzati segélyekből élt, Oprah milliomos lett (harminckét éves korára), amikor talk-showja országos szindikátusi terjesztést kapott! Vadul híres a The Oprah Winfrey Show házigazdájaként, a rendkívül kedvelt műsorában, amelyet 1986-tól 2011-ig, 25 évadon keresztül sugároztak. Később, 2011-ben Oprah Winfrey elindította az Oprah Winfrey Network (OWN) nevű saját tévécsatornát. Küzdelme, története és hírneve a világ egyik legtekintélyesebb és legnépszerűbb hírességévé tette.

23. Michelle Obama

Hírnév: 95%

Születési dátum: 1964. január 17.

Születési helye: Jan: Chicago, Illinois, Egyesült Államok

Michelle LaVaughn Robinson Obama (vagy egyszerűen Michelle) amerikai jogász és író. Ő volt az első afroamerikai nő, aki 2009 és 2017 között az Egyesült Államok first ladyje volt. Boldog házasságban él a korábbi elnökkel, Barack Obamával, és elkötelezett kutyabarát.

24. Dwayne Johnson

Hírnév: 95%

Születési dátum: 1972. május 2.

Születési helye: Dwayneway Mayway, 1972: Hayward, Kalifornia, Egyesült Államok

Dwayne Douglas Johnson ismert amerikai színész, korábbi profi pankrátor és üzletember. Rajongói (a 90-es évekből) minden bizonnyal a WWF-ből ismert The Rockként ismerik a sztárt. A mai generáció azonban úgy ismerheti őt, mint Hollywood egyik legcsodáltabb színészét és híres hírességét. Emellett ő a világ egyik legnagyobb bevételt hozó színésze, filmes névsora világszerte több mint 10,5 milliárd dollárt halmozott fel (gasp)!

Érdekesség: The Rock apja és nagyapja profi pankrátor volt, nagyanyja pedig az egyik első női pankrátor promóter!

25. Robert Downey Jr.

Hírnév: 95%

Születési dátum: 1965. április 4.

Születési hely: Downey Downey, 1965: Manhattan, New York, Egyesült Államok

Robert John Downey Jr. rendkívül keresett amerikai színész és producer. Bár karrierjét fiatalkorában népszerű, ugyanakkor kritikai sikerek jellemezték, hírhedt volt kábítószerrel való visszaéléseiről és jogi problémáiról, mielőtt megtisztította magát, és karrierje későbbi szakaszában újra kereskedelmi sikereket ért el. A Vasember szerepével hatalmas sikert, hírnevet, tiszteletet és szeretetet szerzett neki, így került fel a népszerű hírességek listájára. Biztosan 3000-en szeretjük őt, nem igaz?