, 2021/11/17

egy Meghan Markle leül Ellen DeGeneres-szel meglepetésinterjúban! A sussexi hercegné váratlanul megosztott egy váratlan történetet színésznői életéről Ellen DeGeneres-szel, több éves barátjával (és most már szomszédjával!).

meglepetésinterjú

Meglepetés! Meghan Markle az Ellen DeGeneres Show-ban debütál. A sussexi hercegné csütörtökön jelenik meg a talkshow-ban, és a szerdán nyilvánosságra hozott, DeGeneres-szel folytatott beszélgetéséből készült ízelítőben Meghan visszaemlékezik arra, hogy meghallgatásokra járt ugyanott, a Warner Bros. telkén, amikor színésznőként dolgozott, mielőtt találkozott Harry herceggel.

"A biztonsági őrök mindig azt mondták: 'Lábtörést! Reméljük, sikerülni fog!' Szóval a mai bejárás nagyon más volt" - mondta a 40 éves Meghan a műsorvezetőnek, aki egyben a szomszédja is Montecitóban. Amikor DeGeneres megkérdezte Meghant, hogy a biztonsági őrök felismerték-e őt, a kétgyermekes anyuka így válaszolt: "Azt hiszem, valószínűleg mindenkinek ezt mondták. Ennyire kedvesek voltak". Meghan Markle és Ellen DeGeneres véletlen találkozása egy kutyamenhelyen vezetett a barátságukhoz.

Sussex hercegnéje csütörtökön fog megjelenni a talkshow-ban, és a szerdán nyilvánosságra hozott, DeGeneres-szel folytatott beszélgetéséből készült ízelítőben Meghan visszaemlékezik arra, hogy meghallgatásokra járt ugyanott, a Warner Bros. telkén, amikor színésznőként dolgozott, mielőtt találkozott Harry herceggel. "A biztonsági őrök mindig azt mondták: 'Lábtörést! Reméljük, sikerülni fog!' Szóval a mai bejárás nagyon más volt" - mondta a 40 éves Meghan a műsorvezetőnek, aki egyben a szomszédja is Montecitóban.

Amikor DeGeneres megkérdezte Meghant, hogy a biztonsági őrök felismerték-e őt, a kétgyermekes anyuka így válaszolt: "Azt hiszem, valószínűleg mindenkinek ezt mondták. Ennyire kedvesek voltak". Meghan Markle és Ellen DeGeneres véletlen találkozása egy kutyamenhelyen vezetett a barátságukhoz. Meghan azt is megosztotta, hogy régen egy régi Ford Explorer Sportot vezetett, amelynek "saját élete volt", ahogy ő maga jellemezte.

Meghan elmondta, hogy a kulcs a vezetőoldali ajtón nem működött, így egyedi módon jutott be. "Hátul parkoltam le a parkolóban, kinyitottam a csomagtartót, majd bemásztam, behúztam magam mögött, és átmásztam az összes ülésen, hogy kiszálljak" - mondta nevetve. "Így jöttem ki és be."Ha valaki a közelébe jönne, Meghan azt mondta, hogy "kijátszaná" azzal, hogy úgy tesz, mintha a csomagtartóban keresne dolgokat.

Meghan DeGeneres-szel való leülése az első nappali talkshow-megjelenése azóta, hogy hozzáment Harry herceghez és csatlakozott a királyi családhoz. Tavaly márciusban Meghan és Harry leült Oprah Winfreyvel egy őszinte beszélgetésre arról a döntésükről, hogy visszalépnek a dolgozó királyi családtagok szerepétől és az új kaliforniai életükről.

Meghan és a talk show műsorvezető barátsága évekkel ezelőtt egy véletlen találkozással kezdődött egy kutyamenhelyen, ahol az egykori színésznő éppen azon vitatkozott, hogy örökbefogadja-e első háziállatát, Bogartot. "Most nem ismerem őt, de Ellen azt kérdezte: 'Ez a te kutyád? Erre én: 'Nem', mire ő: 'El kell fogadnod azt a kutyát'. Erre én: 'Hát, én döntök'. Erre ő: "Mentsd meg a kutyát! " - emlékezett vissza Meghan a Best Health című műsorban.

"Ez olyan, mintha Oprah mondaná neked, hogy csinálj valamit. Ott ülök, és tartom a kezemben, ő pedig azt mondja: 'Kitaláltál már neki nevet? Erre én: 'Hát, azt hiszem, Bogartnak nevezném el', mire ő: 'Hazaviszed a kutyát'. Meghan így folytatta: "Aztán kisétált, hogy beszálljon a kocsijába, de ahelyett, hogy beszállt volna, megfordult, odajött és megkocogtatta az ablaküveget, és azt kiabálta: 'Vidd a kutyát!'. Így hát hazahoztam őt. Mert Ellen azt mondta, hogy tegyem meg."

DeGeneres egy 2019-es nyári angliai kirándulás során meglepetésszerűen meglátogatta Harry herceget és Meghant is, és elárulta, hogy ő bölcsőzte és etette a kis Archie-t.

DeGeneres így viccelődött az akkor 4 hónapos kisfiúról: "15 fontot nyom, ami, az árfolyam szerint, itt 17 dollár!". Nem tudsz betelni a PEOPLE királyiakról szóló tudósításával? Iratkozzon fel ingyenes Royals hírlevelünkre, hogy értesüljön a legfrissebb hírekről Kate Middletonról, Meghan Markle-ről és még sok másról!

A tévésztár azt követően is megvédte a párt, hogy kritizálták őket, amiért magánrepülőgépekkel járják a 2019-es európai nyaralásaikat. DeGeneres így tweetelt: "Képzeld el, hogy mindenért támadnak, amit teszel, amikor csak a világot próbálod jobbá tenni". DeGeneres azt mondta Meghanról és Harryről: "Ők csodálatosak. Ők a legaranyosabb pár és annyira földhözragadtak". "Látom, hogy támadják őket, és ez nem fair" - folytatta. "Ők ketten egyszerűen a két legőszintébb, együttérző ember, annyi jót tesznek a világért."