, 2021/11/18

Little People Big Worlds Tori Roloff terhes, várják a babát No. 3 férjével Zach Roloff: "Mi annyira hálásak vagyunk Újabb baba érkezik! Tori Roloff és Zach Roloff harmadik közös gyermeküket várják.

3 férjével Zach Roloff-al

A Little People Big World sztárjai az Instagramon keresztül jelentették be a terhességet november 17-én, szerdán. "Annyira izgatottak vagyunk, hogy izgalmas híreket oszthatunk meg veletek!" írta a 30 éves Tori. "Baby Roloff idén tavasszal csatlakozik hozzánk, és annyira hálásak vagyunk Istennek ezért az édes ajándékért!".

Tori és a 31 éves Zach két gyermekükkel, a 4 éves Jackson fiukkal és a 23 hónapos Lilah lányukkal együtt pózoltak egy erdei fotózáson, hogy megosszák a hírt. Tori az egyik pillanatban növekvő babapocakját tartotta, egy másik képen pedig férjével együtt szorongatták az ultrahangot. Zach ugyanezt a családi pillanatot osztotta meg Instagram-fiókján keresztül, és egy olyan fotót is mellékelt, amelyen terhes felesége mosolyog, miközben az ultrahangot teljes terjedelmében kitette.

"Van néhány izgalmas hírünk, amit be kell jelentenünk! 2022 tavaszán jön a baba!" - írta a képaláírást. "Tori olyan gyönyörű, mint mindig! #zandtpartyoffive @toriroloff".

A terhesség híre mindössze néhány hónappal azután érkezett, hogy Tori, aki 2015-ben ment hozzá Zachhez, márciusban elvetélt. "Annyira izgatottak voltunk, hogy izgalmas híreket oszthattunk meg a héten. Annyira izgatottak voltunk, amikor megtudtuk, hogy a 3. babát várjuk, és alig vártuk, hogy megosszuk" - írta Tori az Instagramon keresztül egy fotó alá, melyen egy keresztöltéses kép látható, melyen Jézus tartja az elveszett babájukat akkoriban. "8 hetes korunkban mentünk el az első ultrahangra, és megtudtuk, hogy két héttel korábban elvesztettük az édes kisbabánkat".

Magyarázta a TLC személyisége: "Őszintén szólva még soha nem éreztem úgy a veszteséget, mint abban a pillanatban. Soha nem éreztem még ennyire szomorúnak, dühösnek és rémültnek egyetlen pillanatban. Nem voltak tüneteim [a] mi] édes angyalbabánk elvesztésére, és semmi sem tudott volna felkészíteni arra, hogy megtudjam, hogy a mi édes babánk elment"."

Három hónappal később Tori exkluzívan elmondta a Us Weeklynek, hogy ő és Zach "még mindig reménykednek abban, hogy egy nap lesz még egy babánk". Megjegyezte, hogy a négytagú család "egyszerűen csak boldog, ahol most vagyunk", hozzátéve, hogy az örökbefogadás is szóba jöhet a jövőben. "Mindig is úgy gondoltam, hogy azokat a szülőket, akiknek van szívük az örökbefogadáshoz vagy a nevelőszülőséghez, tisztelem és imádom őket" - mondta Tori júniusban.

"Szerintem ezek a szülők csodálatosak. Ez nem olyasmi, amiről feltétlenül beszéltünk, de azok a szülők, akik ezt megteszik, szerintem hihetetlenek"." Mielőtt teherbe estek volna, Tori és Zach Oregonból Washingtonba költöztették két kisgyermeküket. "Eléggé elfoglaltak voltunk az elmúlt 30 napban, és több mint kimerült vagyok. Remélem, soha többé nem költözünk.

Haha. Tegnap elbúcsúztunk az édes, hangulatos, egyedi és nagyon zöld házunktól Portlandben!!!" - írta a kétgyermekes anyuka októberben az Instagramon keresztül. "Annyi gyönyörű emlékünk volt abban a házban, beleértve az édes babunk hazahozatalát a kórházból, számtalan összejövetelt és csak egy csomó szeretetet".