, 2021/11/16

Lily-Rose Depp a francia rapperrel, Yassine Steinnel csattant ajkai összezárva. Lily-Rose Deppet és új barátját, a francia rapper Yassine Steint egy Los Angeles-i szupermarketben szúrták ki PDA közben.

Lily-Rose Depp

A rapper egyik karját a 22 éves modell vállára tette, miközben hosszan csókolóztak a parkolóban. Szerencsére egyikük sem löttyintette ki koffeines italát, miközben összezárták az ajkaikat. Depp állítólag szeptemberben kezdett el randizni Steinnel - aki nem nagyon van jelen az Államokban.

Ő a legújabb a sztárcsaj románcainak sorában. Mindössze három hónappal korábban rajtakapták, amint Austin Butler színésszel egy heves csókolózáson vett részt Londonban. Ezt megelőzően a fiatal Depp A király című filmben játszó társával, Timothée Chalamet-tel volt kapcsolatban. Ők ketten többször kerültek a címlapokra a végtelen PDA miatt a románcuk során.

Sajnos Chalamet később bevallotta, hogy kínosan érintette, hogy az akkori barátnőjével töltött privát pillanatokat a kamera rögzítette, hogy a világ láthassa. "Úgy feküdtem le aznap este, hogy azt gondoltam, ez volt életem egyik legjobb napja. Egész nap ezen a hajón voltam valakivel, akit igazán szerettem, és amikor lehunytam a szemem, azt gondoltam, vitathatatlanul: "Ez nagyszerű volt"" - mondta a GQ-nak egy 2020 októberi interjúban.

"Aztán felébredni ezekre a képekre, és kínosan érezni magam, és úgy nézni ki, mint egy igazi bunkó? Teljesen sápadtan?" - mondta, hozzátéve, hogy azzal vádolták őket, hogy a nap egy "PR-strand" volt. "Egy PR mutatvány?! Szerintetek én így akarok kinézni mindannyiótok előtt?" - kérdezte. Chalamet-et legutóbb Eiza Gonzálezzel hozták kapcsolatba, de a Daily Mail szerint még 2020 vége előtt szakítottak.