, 2022/12/2

Úgy kattintottál erre a cikkre, hogy tudtad, miről szól: szőrtelenítés. Ennek ellenére szögezzük le előre, hogy a testszőrzet teljesen természetes, szép és egészséges.

Legjobb otthoni lézeres szőrtelenítő eszközök

Ha mégis szőrteleníteni szeretnéd a hónaljadat, lábadat vagy karodat, valószínűleg jól ismered a borotválkozás, gyantázás vagy cérnázás fájdalmát és időigényes fenntartását. Éppen ezért a piacon lévő legújabb szőrtelenítési módszer komoly kultuszt szerzett a tartósabb eredmények miatt: a lézeres szőrtelenítés.

1 Braun

IPL szőrtelenítés

A Braun lézeres szőrtelenítő készülék IPL-t használ a tartós szőrzetcsökkentés céljából. Mindössze négy hét használat után állítólag minden nem kívánt szőrszálat eltávolít. Nemcsak az FDA által jóváhagyott biztonságossága miatt, hanem az Amazonon is ez az első számú legkelendőbb lézeres szőrtelenítő készülék.

Rave Review: "PCOS-ben és a hormonális egyensúlyhiány miatt túlzott szőrzetben szenvedek, beleértve az arcszőrzetet is. Azért vettem meg ezt, mert belefáradtam a napi gyantázásba, szőrtelenítésbe és borotválkozásba. Egy hónap elteltével máris jelentős csökkenést tapasztaltam az államon és a nyakamon lévő szőrzetben. Ez 1000 százalékban megérte."

2 IMENE

Állandó szőrtelenítő gép

Beépített jégtányér

Könnyen tartható

A vásárlók szerint kicsit hosszabb ideig tart, amíg az eredmények láthatóvá válnak

A lézeres szőrtelenítés egyesek számára meglehetősen fájdalmas lehet, de ez az IMENE szőrtelenítő gép megpróbál ez ellen küzdeni a beépített jégkompressziós lemezével, amely használható a kellemetlen érzés vagy a bőrpír csökkentésére. Úgy van felépítve, mint egy kis hajszárító, ami megkönnyíti a kezelést.

Rave Review: "Annyira örülök, hogy megvettem ezt! Sűrű, sötét szőrzet van a lábamon, és általában minden nap borotválkoznom kell. De azzal, hogy ezt mindössze öt alkalom után használtam, jó úton haladok, hogy nyárra már nem kell borotválkoznom! Már most lelassult a szőrnövekedésem és a vastagságom, így már csak kb. kétnaponta kell borotválkoznom."

3 RoseSkinCo.

OG IPL szőrtelenítő kézi készülék

Elegáns design

Megfizethetőbb, mint más lehetőségek

A tápkábel egy kicsit rövid

Az értékelők arról áradoznak, hogy a RoseSkinCo IPL-készüléke tökéletes a szőrtelenített gödrök és lábak eléréséhez. A 130 dolláros áron ez az egyik megfizethetőbb lehetőség ezen a listán. Ez a készülék gyönyörű megjelenésével együtt remek ajándékot jelent annak a személynek az életében, aki állandóan arról beszél, hogy mennyire szeretne lézeres kezelést kapni.

Rave Review: "Kétségbeesésből vettem meg ezt a terméket, és NEM hittem, hogy működni fog. Tévedtem! Három hét elteltével több nagy bőrfolt van a lábamon, és nem nőtt vissza! Ez elképesztő!"

4 Yachyee

Jéghűtéses lézeres szőrtelenítő készülék

Megfizethetőbb, mint más eszközök

Hűtési funkcióval rendelkezik

Ideális kisebb területekhez, így a nagyobb területek több időt igényelnek

Ez a szőrtelenítő készülék hűti a bőrt, miközben végigsimít a bőrén, így csökkenti, vagy akár meg is szünteti a fájdalmat, miközben lézerrel eltávolítja a szőrszálakat. És még ha magas fájdalomtűrő képességgel rendelkezik is, a hűtés szuperül megnyugtató. A mindössze 120 dolláros árával szintén kedvező árú.

Rave Review: "Én tényleg SZERETEM. Annyira könnyű használni. Határozottan lelassítja a hajnövekedésemet, és a hajszálak finomabbak lesznek. Annyira könnyű használni, hogy naponta legalább néhányszor előveszem, hogy a testem különböző részeivel foglalkozzak. Kevesebb mint két hét alatt észrevehető javulást látok."

5 BoSidin

Fájdalommentes tartós szőrtelenítő készülék

Öt tartozékkal érkezik

Különböző üzemmódok a különböző testrészek kezeléséhez

Drága

A BoSidin készülék öt csodálatos, különböző méretű precíziós fejjel rendelkezik, amelyekkel szuperül el tudod érni tested minden egyedi kontúrját. A készülék lehetővé teszi azt is, hogy a különböző területek szőrzetének jellemzőinek kezelésére tervezett módok között váltson, mint például a gyökérhossz, a vastagság és a textúra.

Rave Review: "Ez a dolog annyiraooo jól működik! Remekül működik finom és durva hajon egyaránt. Imádom, hogy különböző fejekkel rendelkezik, hogy különböző dolgokat csináljon. Nagyszerű dolgokat hallottam erről a szőrtelenítőről, és megfelel az elvárásaimnak. Van egy bőrfiatalító fej is, amely segít csökkenteni a ráncokat stb. [ami] megéri a többletköltséget az olcsóbb változatokhoz képest."

6 Tria Beauty

Szőrtelenítő lézer 4X

A kritikusok arról áradoznak, hogy ez az FDA által jóváhagyott készülék ugyanolyan (és néha még jobb!) eredményt nyújt, mint amit egy derm vagy med spa-ban kapna. A legizgalmasabb vélemények azoktól származnak, akiknek sötétebb szőrzetük van - a lézer a szőrtüsző eltávolítása mellett a szőrtüszőben lévő pigmentet is kezeli. Ez azt jelenti, hogy a lézer nagy teljesítménye miatt a fájdalomtűrő képességgel kevésbé rendelkezőknek valószínűleg jobb, ha távol tartják magukat a lézertől.

Rave Review: "Fiatal korom óta sötét arcszőrzetem van. Kipróbáltam ezt, és a sötétség eltűnt. Már nem is gondolok az arcszőrzetemre. Elkezdtem használni a hónaljamon is, és nagyszerű eredményeket láttam."

7 IPL szőrtelenítés

Az ötfokozatú rendszernek köszönhetően, amely nagyon kíméletesen indul, a Cosbeauty IPL szőrtelenítő eszköze nagyszerű az első alkalommal használók számára, akik szeretnék, hogy a lézer erejét kontrollálni tudják. Mivel kíméletes, határozottan jobban megfelel a vékonyabb szőrzettel rendelkezőknek.

Rave Review: "Kényelmes a kézben tartani, könnyen irányítható, és teljesen fájdalommentes az alsó lábszáramon. Lassan kezdtem, hogy biztosan ne irritálja a bőrömet, és eddig lenyűgözött."

8 GOZYE

Állandó fényszőrtelenítő készülék

A GOZYE zsebméretű készülék ergonomikus kialakítása arra szolgál, hogy kényelmesen szögelhesse a készüléket a nehezen elérhető területek felé, például a hónaljban, a bikinivárosban vagy a lábak mögött. A 100 dollár alatti, sallangmentes készülék elegáns és könnyen kezelhető.

Rave Review: "Régebben lézeres szőrtelenítésre jártam, és több száz dollárt fizettem több ülésért egy med spa-ban, ezért nagyszerű, hogy van egy olyan készülék, amely sokkal megfizethetőbb és kényelmesebb az otthoni használatra. Két hónapja használom, és már észrevettem a szőrzetem csökkenését, ami nagyszerű!"

9 Sensica

Tartós vezeték nélküli szőrtelenítő készülék

A Sensica FDA által engedélyezett szőrtelenítő készülék ideális, ha a test nagyobb területeiről, például a karokról vagy a lábakról, esetleg a hónaljról is szeretnéd eltávolítani a szőrzetet. A nagyobb lézernek köszönhetően a folyamat sokkal gyorsabb és hatékonyabb.

Rave Review: "Már három hét telt el, és még mindig nem nőtt a hónalj szőrszálam! Régebben egy-két nap alatt visszanőtt a borotválkozás után. A lábszőrzetem szintén nem nőtt vissza három hét után."

10 Silk'n

Otthoni tartós szőrtelenítés

Míg néhány lézeres szőrtelenítő készülékhez olyan patronok szükségesek, amelyek előre feltöltött fényimpulzusokkal / villanásokkal érkeznek, a Silk'n Infinity készüléke nem. Fordítás? Nem lesz a leggyorsabb megoldás, de soha nem kell újratöltő patront vásárolnia, így nyugodtan használhatja, amennyit csak akar, olyan gyakran, amilyen gyakran csak akarja (természetesen biztonságosan!).

Rave Review: "Sötét bőröm van, sötét, durva hajjal. Nem gondoltam, hogy ez működhet, és olyan szakállam lesz, amit örökké borotválkozásra vagyok kárhoztatva. De a hetek és a kezelések előrehaladtával észrevettem, hogy a szőrszálak vékonyabban és lassabban nőnek vissza. Ez nagyszerűen működik. Ha van türelmed, akkor hosszú távon kifizetődik."

11 BABONIR

Bőrkezelő szőrtelenítő készülék

Akiknek célja, hogy szőrtelenítsenek kisebb-nagyobb területeket, miközben egyúttal bőrápolási előnyökhöz is jutnak, imádni fogják, hogy a Babonir készülék három cserélhető fejjel rendelkezik. Az egyik egy nagyobb lézerrel rendelkezik, amely elősegíti a kollagéntermelést a dúsabb bőrért, egy másik a pattanások eltüntetésére, és egy kisebb, amely tökéletes azokon a területeken, ahol a precizitást szeretné előtérbe helyezni, például az arcán.

Rave Review: "Több mint két hónapot kellett várnom, hogy megírjam ezt a véleményt, mivel előbb meg akartam győződni arról, hogy valóban működött. Ennyi idő alatt kétszer is sikerült teljesen kinőnöm a szőrzetet a négyfejűségemen. És mindegyik után finomabb és rövidebb volt a szőrzet. Az eredeti haj körülbelül egy centi hosszú volt. Az első borotválkozás és kezelés után a szőrzet körülbelül 3/4 hüvelykre nőtt. A második borotválkozás és kezelés után pedig a szőrzet fél hüvelyk hosszúra nőtt, és nagyon finom volt. Ezt hatalmas sikernek tartom."