, 2021/11/18

A díjnyertes színésznő, producer, aktivista és stílusos sztár a jövő hónapban az E! nagy érdeklődéssel várt 2021-es People's Choice Awards előshowjának műsorvezetőjeként vág neki új vörös szőnyeges szerepének.

People's Choice Awards Red Carpet Show-ban

Így van: Cox lesz a házigazdája a Live From E!: 2021 People's Choice Awards-nak, amelyet december 7-én, kedden, 19:00-kor (ET, 19:00, PT) sugároznak az E! műsorán a Santa Monica-i Barker Hangarból.

Coxot már korábban kinevezték az E! jellegzetes vörös szőnyeges díjátadó közvetítésének, a Live From E! 2022-től induló új házigazdájának, de szerencsére az Orange Is The New Black szupersztár rajongóinak nem kell az új évig várniuk, hogy láthassák őt a vörös szőnyeges szerepben.

Az Emmy-díjas producer amellett, hogy interjúkat készít a legkeresettebb A-listás sztárokkal, akiket a szórakoztatóipar kínál, egy sor hírességekre épülő interjú különkiadást fog vezetni, amelyekben a díjazottakat állítja reflektorfénybe, és ünnepli a Hollywoodra gyakorolt elsöprő hatásukat.

Az E! Live from E!: 2021 People's Choice Awards a nézők számára a legkiterjedtebb multiplatformos tartalmat nyújtja majd az adásban, így a vörös szőnyeg királynőjét sem akarja majd kihagyni.

A 2021-es People's Choice Awards házigazdája a Saturday Night Live-ból ismert Kenan Thompson lesz, akit idén két PCA-díjra is jelöltek.

A filmek, televízió, zene és popkultúra 40 kategóriájára jelenleg ma este, november 17-én, szerdán 23:59-ig lehet szavazni (ET 23:59).

A rajongók online a www.votepca.com oldalon vagy a Twitteren szavazhatnak.

A 2021-es People's Choice Awards-ot december 7-én, kedden 21 órakor sugározza az E! és az NBC.