, 2021/11/18

Lana Condor ünnepi ajándékválasztásai mindig és örökké megőrzendőek lesznek. Ha az öngondoskodás az, amire szeretteidnek szüksége van az ünnepi szezonban, a To All the Boys I've Loved Before színésznőjének van néhány nagyon jó ötlete.

örökké megőrzendőek

Azért készítettünk interjút Lanával, mert úgy gondoljuk, hogy tetszeni fognak a választásai. Lana a PINK fizetett nagykövete. Az E! partneri kapcsolatokat tart fenn, így jutalékot kaphatunk, ha a linkjeinken keresztül vásárolsz valamit. A termékeket a kiskereskedő értékesíti, nem az E! Elkezdted már az ünnepi bevásárlást? Ha még nem, nincs ok a pánikra, mert Lana Condor itt van, hogy segítsen!

Amellett, hogy szórakoztat minket, miközben századszorra is megnézzük a To All the Boys trilógiát, Lana az idei ünnepi szezonban a PINK-kel együttműködve segít a fiatal felnőtteknek a pozitív mentális egészség és az öngondoskodás rutinjának ápolásában.

A pihe-puha zokniktól és a ragyogást fokozó arcmaszkoktól kezdve a gyertyákon át a kényelmes ruhákig Lana ünnepi útmutatója tele van olyan kötelező öngondoskodási cikkekkel, amelyek arra ösztönöznek mindenkit a listádon, hogy tegyen egy lépést hátra, és koncentráljon arra, hogy a legjobb önmagává váljon. Ha pedig úgy érzed, hogy túlterhelt a feladat, hogy a tökéletes ajándékokat biztosítsd szeretteidnek, a Halálos osztály sztárjának van néhány remek tanácsa.

"A legjobb tanácsom az ajándékozáshoz az, hogy használj kurátori ajándékkalauzokat" - magyarázta Lana az E! "Ez nagy terhet vesz le a válladról, ha sok ajándékötletre van szükséged a különböző barátoknak és családtagoknak".