, 2021/11/18

Lake Bell nagyon védelmezőnek érezte Pamela Anderson történetét a Pam & Tommy forgatása alatt A Harley Quinn színésznője a Hulu minisorozat nyolc epizódjából kettőt rendezett, amelynek premierje 2022-ben lesz.

Pam & Tommy forgatása

Lake Bell különleges kapcsolatot érez Pam és Tommy között.

A 42 éves színésznő Paula Huidobro operatőrrel lépett a vörös szőnyegre szombat este a Los Angeles-i Filharmonikusok hazatérő koncertjén és gáláján. Az eseményen olyan sztárok is részt vettek, mint Cynthia Erivo, Skylar Astin, Retta, Helen Hunt és Lena Waithe. Bell a PEOPLE-nak a vörös szőnyegen elmondta, hogy ő rendezte a Pam & Tommy két epizódját, amely a Pamela Anderson és Tommy Lee által 1995-ben, a nászútjuk alatt privátban forgatott hírhedt szexvideó megjelenését dolgozza fel.

"Azt hiszem, nagyon védelmezőnek éreztem Pam útját benne" - osztotta meg Bell - "főleg azért, mert én személyesen sajnos megtapasztaltam a saját életemben a hackeléseket. Az internet pedig egy nehézkes fajta behemót, amit gyakran rosszra lehet használni, az ördög eszköze, de aztán a nagy ambíció és a technológia eszköze is".

A 2022-ben bemutatásra kerülő Pam & Tommy főszereplője Lily James lesz az 54 éves Anderson és Sebastian Stan az 59 éves Lee szerepében.

A nyolc epizódból álló Hulu minisorozat azt meséli majd el, hogyan hatott a sztárok életére egy Seth Rogen által alakított, elégedetlen egykori alkalmazott tette. Pamela Anderson és Tommy Lee a Hard Rock Hotel & Casino Las Vegas Grand Opening Party-n 1995-ben. Bell és James is azon hírességek közé tartozott, akikről 2014-ben egy hacker személyes fotókat lopott el és tett közzé az interneten.

Bell a PEOPLE-nek elmondta, hogy ők ketten "nagyfokú védelmező érzést" éreztek amiatt, ahogyan Andersont ábrázolták, miután nyilvánosságra került a szexvideója.

"Azt hiszem, nagyon személyesnek éreztem a történetet" - magyarázta - "és hogy biztos akartam lenni abban, hogy a történet elmesélésének módjában kiálltak mellette és megvédték őt". Néhány súlyos téma ellenére azonban Bell megerősítette a PEOPLE-nak, hogy a Pam & Tommy továbbra is "vadul komikus" lesz.

"Szóval nagy kérdésekről beszélünk, de aztán át is haladunk azon a kínos módon, ahogyan megpróbálunk eligazodni néhány témában" - jegyezte meg a színésznő.

A Pam & Tommy szereplőiről májusban jelentek meg fotók a jelmezben, James és Stan feltűnően hasonlítanak a karaktereikre. Az egyik fotón James úgy tűnik, hogy Stan mellbimbógyűrűjét harapdálja a jelmez részeként.

James egy másik képen új platinaszőke fürtjeit mutatta meg, miközben fekete fűzőt viselt. A képhez egy Anderson-idézetet fűzött: "Nagyszerű dolog szőkének lenni. Alacsony elvárásokkal nagyon könnyű meglepni az embereket".