, 2021/11/17

Kristin Cavallari részletezi ő és Jay Cutler közös szülői terveit 3 gyerekkel az ünnepek alatt. Együtt! Több mint egy évvel azután, hogy szakítottak, Kristin Cavallari és Jay Cutler azt tervezik, hogy együtt töltik az ünnepeket.

3 gyerekkel az ünnepek alatt

A gyerekek az elsők! Ezek az egykori celebpárok összetörik a közös szülői életet. "Számomra ez csak arról szól, hogy a gyerekek az elsők" - mondta a 34 éves egykori realitysztár exkluzívan az Us Weeklynek november 15-én, hétfőn, miközben Uncommon James ékszereinek Winter 2 kollekcióját népszerűsítette. "A gyerekek az egyetlen dolog, ami számít, és az, hogy mi a legjobb nekik. Én így tekintek erre. Csak a legtöbbet kell kihozni belőle. ... Szerencsére együtt tudjuk tölteni, és ezért nagyon hálás vagyok".

A Very Cavallari öregdiák a továbbiakban elmesélte a Us-nak néhány kedvenc ünnepi hagyományát a 9 éves Camdennel, a 7 éves Jaxonnal és az 5 éves Saylorral.

"Eljönnek hozzánk a manók. Ezt már jóval az Elf on the Shelf előtt csináltuk" - mondta a coloradói születésű lány. "A manók egy héttel karácsony előtt jönnek, és ha jó vagy, tesznek egy kis apróságot a harisnyádba. Ha rossz vagy, akkor szenet kapsz. Szenteste mindig olaszos ételt készítek, ami nagyon szórakoztató".

Kristin Cavallari és Jay Cutler legédesebb pillanatai 3 gyerekükkel. A Hills öregdiákja 2020 áprilisában jelentette be, hogy szakított a 48 éves Cutlerrel, és a pár hét hónappal később együtt töltötte a hálaadást. "Igazából csak a gyerekeimmel és [az elhidegült férjemmel] Jay Cutlerrel töltöm majd, mint egy család. Szóval, már nagyon várom" - mondta a True Comfort szerzője exkluzívan a Usnak 2020 októberében a terveikről.

"Boldog vagyok, hogy együtt tölthetjük, és együtt folytathatjuk ezeket a beszélgetéseket, még akkor is, ha éppen a válás közepén vagyunk. Szóval hálás vagyok azért, ahol jelenleg tartunk". Hétfőn a Laguna Beach öregdiákja a Us-nak elmagyarázta, hogy a kemény beszélgetések hogyan vezettek "igazi szülői munkához", ahogy ő és az egykori profi focista kisgyermekei felnőnek.

"[Mi] valódi beszélgetéseket folytatunk a dolgokról, valódi életleckéket" - mondta a True Roots szerzője. "Igazából jobban szeretem ezt a fázist, amiben most vagyunk, mint bármelyik más fázist, amiben eddig voltunk. Van egy részem, amelyiknek néha hiányoznak azok az újszülöttkori ölelkezések és az aranyos kisgyerekek, a puha babák. De ahol most tartunk, az nagyon jó, mert valódi beszélgetéseket folytatok a gyerekeimmel. Ők a saját embereik. Tényleg kialakítják az identitásukat, és ez nagyon izgalmas."

Kristin Cavallari és Jay Cutler zűrös szakítása: Minden, amit tudunk

Cavallari megjegyezte, hogy Saylor jelenleg az ékszerekért rajong, míg testvére, Jaxon "a ruhákért és a cipőkért". Az egykori MTV-s személyiség azzal viccelődött, hogy legkisebb fia a jövőben "abszolút" átvehetné az Uncommon Jamest. Ékszermárkájának legújabb, Winter 2 kollekciója "nagyon szórakoztató" - folytatta a Us-nak, majd hozzátette: "Mivel tavaly [a koronavírus járvány közepette] valahogy kihagytuk az ünnepi szezont, idén mindenki készen áll majd a munkára.

Mindenki izgatott. Ebben a szezonban nagyon trend-orientáltak vagyunk. Vegyes fémek, vegyes láncok, mindenféle dolgok. ... Egyszerűen csak szép változatosságot kínálunk." Hozzátette: "Úgy érzem, hogy idén jobban, mint valaha, mindenki nagyon izgatottan várja a visszatérést és az ünnepi bulikat. És úgy érzem, hogy még jobban ki fogunk öltözni, mint általában. Szóval van egy kis csillogás és pompa, ami nem mindig van meg."