, 2021/11/17

Kristen Stewart azt akarja Guy Fieri vezesse az esküvőjét: Fierieri Fieri: "Csak annyira megnevettet. Kristen Stewart két év randizás után eljegyezte vőlegényét, Dylan Meyert.

Kristen Stewart két év randizás után

Kristen Stewart már javában tervezi az esküvőjét - és már azt is tudja, hogy kit szeretne a vőlegényével, Dylan Meyerrel való közelgő esküvői szertartásra. A 31 éves Spencer színésznő kedd reggel a SiriusXM The Howard Stern Show című műsorában viccelődött azzal, hogy ő és Meyer azt szeretnék, ha Guy Fieri, a Food Network séfje ott lenne, amikor kimondják az igent.

Stewart elmondta a műsorvezető Howard Sternnek, hogy ő és Meyer valószínűleg maguk fogják levezényelni az esküvőt, de elismerte: "Hallottuk, hogy Guy Fieri a Food Networkből sok meleg esküvőt levezényel". Hozzátette: "Szóval, a gondolat, hogy ez az ember - ez az édes, édes, tüskés fejű ember - eljön az esküvőnkre, és levezeti azt, annyira megnevettet."

Ha többet szeretnél megtudni Kristen Stewart eljegyzéséről Dylan Meyerrel és más top sztorikról, hallgasd meg alább a PEOPLE Every Day napi podcastunkat.

Az 53 éves Fieri 2015-ben került a címlapokra, amikor 101 meleg esküvőt celebrált Miamiban. A Diners, Drive-Ins and Dives házigazdája abban az évben több mint 100 párt adott össze az éves South Beach Wine & Food Festivalon, néhai nővére tiszteletére, aki meleg volt.

Stewart a megálmodott tisztségviselőn kívül néhány más részletet is elintézett a nagy napra - mondta a Sternnek. A színésznő azt tervezi, hogy elhagyja az esküvői ruhát, és helyette farmert és egy kivágott szmokingos pólót visel majd a szertartásra. Azt is elmondta, hogy ő és Meyer nem fognak élő zenekart hívni az ünnepségükre, és azt mondta a műsorvezetőnek: "Nem, szükség van a slágerekre".

Stern még a saját meghívását is biztosította Stewarttól. "Szeretnénk a barátaid lenni. Teljes állásajánlat: gyertek el az esküvőre" - mondta. "Szeretettel várunk titeket."

Stewart először felfedte, hogy ő és Meyer eljegyezték a Howard Stern Show keddi epizódjában, amikor azt mondta a házigazdának: "Összeházasodunk, teljesen meg fogjuk csinálni. Azt akartam, hogy megkérjék a kezemet, szóval azt hiszem, nagyon határozottan megfogalmaztam, hogy mit akarok, és ő elkapta a fonalat. Nagyon aranyos volt, nagyon jól csinálta. Összeházasodunk, megtörténik."

A Spencer-sztár, aki 2019 óta jár Meyerrel, részletezte menyasszonya lánykérését, és a Sternnek elmondta: "Egyáltalán nem voltam konkrét. Nem volt magától értetődő, hogy én leszek az igazi. Érted, hogy mire gondolok? Két lánnyal sosem tudhatod, hogy ki milyen fura nemi szerep dolgot fog betölteni". Majd így folytatta: "Mi nem csináljuk ezt, és nem is gondolkodunk ilyen szempontból. Ő csak megragadta azt a tálat és megtörtént. Annyira aranyos volt."