, 2021/11/15

Travis Barkert ünnepelte a Kardashian-Jenner család a vasárnapi, november 14-i születésnapján - ez volt az első, amióta eljegyezték Kourtney Kardashiant.

Travis Barker és Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian és Travis Barker legédesebb idézetei egymásról. A 42 éves Poosh-alapító egy sor fotót osztott meg magáról és póló nélküli vőlegényéről. "Kibaszottul jobban szeretlek mindennél. A kedvencem minden. Boldog születésnapot neked, kicsim!" Kardashian az Instagramon keresztül feliratozta a pillanatképeket.

Barker, aki 46 éves lett, gyorsan reagált. "Egy valóra vált álom vagy, a lelki társam a mindenem I LOVE YOU" - kommentálta. Kourtney húga, Kim Kardashian is hozzászólt a tisztelgéshez. "A legaranyosabb" - tette hozzá a 41 éves nő három szív emojival. "Boldog születésnapot Trav". A rocker képeket osztott meg a születésnapjáról menyasszonyával, akinek októberben kérte meg a kezét.

Barker születésnapja egy kis matcha teával kezdődött szerelme mellett, később pedig egy kis tortát is elfogyasztott. Kourtney családjának más tagjait is felfedezte, akik megosztották a közösségi médiában a tiszteletüket. Kourtney édesanyja, Kris Jenner vasárnap az Instagramon keresztül tett közzé egy fotókarikatúrát.

"Boldog születésnapot Travis!!! @travisbarker Csodálatos apukája, barátja és vőlegénye vagy @KourtneyKardashnak!!!" - írta a 66 éves anyuka a pillanatokhoz. "Annyira boldogok vagytok, és remélem, hogy a legvarázslatosabb születésnapod lesz, körülvéve mindenkivel, akit szeretsz!!! Szeretlek !!!"

Barker meghatódott leendő anyósa üzenetén, és így kommentálta: "Szeretlek Kris, köszönöm ❤️🙏🙏🏼". Kim is üzent az Instagram Storyján keresztül. "Harry születésnapja Trav! Csodálatos ember vagy, és annyira boldog vagyok, hogy a családunk része vagy!" - írta a KKW Beauty alapítója.

A boldog pár a Barker születésnapját megelőző éjszakát egy másik duóval ünnepelte. A PR-vezető és a család barátja, Simon Huck és Phil Riportella esküvőjén vettek részt. Kourtney megosztotta a róla és kedveséről készült fotókat fekete nyakkendős öltözékben, a következő felirattal: "Megyünk a kápolnába".

A duó még nem árulta el pontos esküvői terveit, miután október 17-én egy kaliforniai tengerparton eljegyezték egymást, de nem szégyenlősek, ha szerelmükről van szó.

A Kardashian-Jenner család barátsága az exeikkel: A Guide

Bennfentesek többször is elmondták a Us Weeklynek, hogy ők ketten fülig érő szájjal és nagyon komolyan gondolják a közös jövőjüket. Októberben az egyik forrás elárulta, hogy a pár szeretne még egy gyereket. A 11 éves Mason, a 9 éves Penelope és a 6 éves Reign gyerekeket exével, Scott Disickkel osztja meg, míg Barker a 18 éves Landont és a 15 éves Alabamát exfeleségével, Shanna Moaklerrel.

"Minden kétséget kizáróan közös gyerekük lesz, már csak az a kérdés, hogy mikor és hogyan" - mondta akkor a bennfentes. "Ideális esetben Kourtney természetes szülést szeretne. Biztos benne, hogy ez nem lesz probléma, mert mindig is szerencsés volt a természetes fogantatáshoz, és fizikailag is nagyon vigyázott magára. ... Az azonban biztos, hogy ő és Travis saját gyermeket szeretnének a képbe hozni, és ha nem tud teherbe esni, akkor más alternatívákat is megnéznek".