, 2021/11/18

Kourtney Kardashian megveszi vőlegényének, Travis Barkernek az 'álomautóját' 46. születésnapi ajándékként. "Amikor álmaid nője megveszi neked álmaid autóját" - írta Travis Barker a fekete-fehér képek mellé, amelyek őt egy klasszikus Buickkal és menyasszonyát, Kourtney Kardashiant ábrázolják.

46. születésnapi ajándék

Kourtney Kardashian mindent beleadott Travis Barker születésnapjára! A zenész 46. napkörüli útjának megünneplésére a 42 éves Kardashian egy klasszikusnak tűnő fekete, 80-as évekbeli Buickot vett neki, ahogy az a Blink-182 dobos Instagramján látható.

Egy fekete-fehér galéria mellé, amelyen a pár csontvázas melegítőben pózol az új autóban és körülötte, Barker azt írta: "Amikor az álomnőd megszerzi neked az álomautódat", és bejelölte Kardashiant. Kourtney Kardashian tiszteleg Travis Barker 46. születésnapján: "A kedvencem mindenem. A képeken a pár az autóban a kaliforniai Los Angelesben található Hotel Bel-Air előtt látható, és a járművön kívül is ölelkeztek.

Ahogy Kardashian Instagram Storyjában látható, Barker születésnapjának ünneplése messze túlmutatott a pazar ajándékon, hiszen nemrég egy ünnepi kirándulást is tettek a mexikói Cabo San Lucasba. Ott egy élő mariachi zenekarral és születésnapi tortával, valamint fekete lufikkal és "Boldog születésnapot Travis" feliratú ablakfelirattal ellátott pazar terítéssel kedveskedtek nekik.

Kardashiant és három gyermeke közül kettőt, akiken exével, Scott Disickkel osztozik, szintén látták lóháton lovagolni Cabo tengerpartján. Barker és Kardashian októberben jegyezték el egymást, közel egy év randizás után. A valóságshow-sztár egy pazar tengerparti lánykérést követően mondta ki az igent, melyben rengeteg rózsa és gyertya volt. A hétvégén a pár részt vett a család barátja, Simon Huck esküvőjén, és saját közelgő esküvőjüket is megcikizték.

Kardashian megosztott egy édes fotósorozatot az ünnepségről, amelyen ő és Barker kézen fogva és nevetve látható. "Megyünk a kápolnába" - írta a poszt alá, Huckot és vőlegényét, Phil Riportellát megjelölve, és egy pezsgős pohár emojit is hozzátett. Barker ezután így kommentálta: "Most mi jövünk", egy vörös rózsa emojival.

Egy forrás a múlt hónapban azt mondta a PEOPLE-nak, hogy bár az eljegyzés még friss, csak idő kérdése volt, hogy a Poosh alapítója és a dobos oltár elé álljanak.

"A kérdés sosem az volt, hogy eljegyzik-e egymást, inkább az, hogy mikor" - mondta a forrás. "Travis egyszerűen imádja Kourtney-t. Úgy bánik vele, mint egy hercegnővel, és remek srác".