, 2022/12/29

Minden, amit tudni kell Rich Paulról, a nagynevű sportügynökről. Ráadásul a pár hamarosan babát várhat! A 34 éves Adele már több mint egy éve randizik Rich Paul sportügynökkel. Az énekes-dalszerzőnő korábban Oprah Winfrey-nek nyílt meg Richel való kapcsolatáról. Adele és Rich is elárulta, hogy a közeljövőben szeretnének még gyereket.

Ki Adele barátja

Adele mostanában a legjobb életét éli. A 34 éves énekesnő-dalszerző a 2021-es, 30 című albumának megjelenése óta rengeteget készül a fellépéseire és rengeteg interjút ad. De emellett rengeteg minőségi időt tölt barátjával, Rich Paullal is, akivel már több mint egy éve jár. Adele korábban Simon Konecki vezérigazgatóval volt házas, és a kettőjüknek van egy közös 9 éves fia, Angelo. Hét évig voltak együtt, mielőtt Adele 2019-ben beadta a válókeresetet.

A Page Six szerint 2021 márciusában végül megegyeztek. A válását követő hónapokban romantikus pletykák követték a "Hello" énekesnőjét (köztük egy lehetséges kapcsolat a brit rapperrel, Skeptával). És bár akkoriban még szingli életet élt, úgy tűnik, nagyon belebolondult új férfijába.

Most pedig Rich, a nagynevű sportügynökkel teljesen a reflektorfénybe került. Még Oprah Winfrey-nek is elárult részleteket a hajóról egy novemberi interjúban. Az Elle-nek adott új interjújában pedig Adele azt mondja, hogy Rich "megszállottja". Adele és Rich nyitottak arra, hogy a közeljövőben gyereket vállaljanak.

Az Elle-nek adott új interjújában Adele megosztotta, hogy most az üzletet helyezi előtérbe, de készen áll arra, hogy a jövőben újabb gyerekeket vállaljon. "Mindenképpen szeretnék még több gyereket... Háziasszony és matriarcha vagyok, és egy stabil élet segít a zenémben" - magyarázta. Azt is hozzátette, hogy a pár a gyerekeikre gondolva újítja fel az otthonukat.

Nem ez az első alkalom, hogy megemlíti, hogy bővíti a családját. Februárban Adele a The Graham Norton Show vendégeként jelent meg, és elárulta, hogy mindenképpen gondolkodik egy kisbabán. Amikor megkérdezték tőle, hogy tervez-e turnézni idén, miután elhalasztotta eredeti vegasi rezidenciáját, lazán így válaszolt: "Idén abszolút megtörténnek. Istenem, igen. Jövőre szeretnék egy babát".

Majd így folytatta: "Vannak terveim jövőre. Képzeld el, ha le kell mondanom, mert babát várok!". Ami Richet illeti, júniusban azt mondta az E! Newsnak, hogy ő egy "nagyon fiatal apuka", megjegyezve, hogy van egy lánya, aki már junior egyetemista. De úgy hangzik, mintha még mindig nyitott lenne arra, hogy a jövőben is több gyermeket vállaljon. "Fiatal apukaként, egy vállalkozás felvirágoztatásával elég kemény volt" - mondta Rich az E! Newsnak.

"De most, idősebb apukaként nézve... ha több gyerekem lenne, már alig várom, hogy más apa legyek". Azt is hozzátette, hogy reméli, hogy türelmesebb lesz és jobban be fog kapcsolódni. "Gyakran, ahogy építesz egy vállalkozást, úton vagy, költözködsz, a gyerekek egy szempillantás alatt felnőnek". Majd így folytatta: "A következő pillanatban már járnak, bicikliznek, futnak és szaladgálnak, és ez a probléma".

Ez azt jelenti, hogy a párnak saját gyermeket tervez? Nagyon úgy hangzik. Richnek már több gyereke is van. Valójában három gyereke van, de még sosem volt házas - írja a New Yorker. Rich nemrég posztolt egy képet lányáról, Reonnáról az Instagramon:

Adele fülig szerelmes Richbe.

Adele nyíltan mesélt arról, milyen érzés újra szerelmesnek lenni a válása óta. "Soha nem voltam még ilyen szerelmes. A megszállottja vagyok" - mondta az Elle-nek.

Az elmúlt hónapokban eljegyzési pletykák kavarogtak, miután Adele egy nem túl feltűnő gyémántgyűrűt viselt a februári Brit Awards-on. "Nem vagyok eljegyezve. Csak imádom a csúcskategóriás ékszereket, fiam!" - mondta. "Én csak loooove vagyok! Boldogabb vagyok, mint valaha is leszek. Akár házas is lehetnék.

És ha további megerősítésre lenne szükséged arról, hogy Adele jövője egy újabb esküvőt tartogat, megosztotta, hogy "abszolút" nyitott az újbóli házasságra.

A pár egy Gatsby-ihlette esküvőn mutatta meg szerelmét.

A pár június 25-én ünnepelte az NBA-játékos Kevin Love és Kate Bocks esküvőjét New Yorkban. Rich sikeres sportügynökként végzett munkájából ismeri Kevint, de erről mindjárt többet. Az esküvői vendégek (akik kizárólag fekete ruhákat viseltek) ragaszkodtak a régi New York-i, Gatsby-ihlette témához. Adele egy hosszú, fekete, vállnélküli ruhában jelent meg, Rich pedig ugyanilyen elegáns volt fekete szmokingban és fehér ingben.

A fotó alapján pedig Rich és Adele remekül érezte magát Lebron Jamesszel és feleségével, Savannah-val. Ez aztán a sztárokkal teletűzdelt dupla randi!

Rich sportügynökként dolgozik NBA-játékosok számára. Rich alapította a Klutch Sports Group nevű ügynökséget, amely profi kosárlabdázókat képvisel - írja a People. Ügyfelei közé tartozik LeBron James, Trae Young és Ben Simmons. Arról ismert, hogy nagyon jó a munkájában - és kitartó. Mióta 2012-ben megalapította a cégét, Rich közel 2 milliárd dollárnyi üzletet kötött - derül ki a New Yorker nemrég megjelent cikkéből.

Az egyik NBA-játékvezető úgy jellemezte Richet, hogy "abszolút hajthatatlan, ha arról van szó, hogy a játékosai megkapják, amit akarnak, és ehhez minden rendelkezésére álló eszközt felhasznál". Rich arról is ismert, hogy elkötelezett a "játékosok felhatalmazása" mellett, vagyis segít az NBA-játékosoknak olyan szurkolói bázist építeni, amely nem csak a csapatukat, hanem őket is támogatja.

Az ohiói Clevelandből származik.

Rich az ohiói Clevelandben született és nőtt fel. Felnőttként "mindenképpen sportoló akart lenni" - írja a New Yorker -, de később rájött, hogy ez az út nem neki való a magassága miatt. "A szíve nagy, de én kicsi vagyok" - mondta. Rich eredetileg az Akroni Egyetemre járt főiskolára, mielőtt átjelentkezett a Cleveland State-re, amikor édesapjánál bélrákot diagnosztizáltak. Az apja halála után aztán otthagyta az egyetemet.

Rich apja "mindig azt mondta nekem, hogy a tanulmányaim fontosak" - mondta a New Yorkernek. "Mindig is dolgozni akartam. De valószínűleg akkor is befejeztem volna az iskolát, ha apám még él. Soha nem akartam őt cserbenhagyni". Így ehelyett Rich úgy döntött, hogy az ő nyomdokaiba lép "vállalkozóként és üzletemberként".

Rich körülbelül 20 éve barátkozik LeBron Jamesszel. Ahogy a New York-i esküvői fotókon is jól látszik, Rich és LeBron szeretnek együtt lógni. A New Yorker szerint 2002-ben találkoztak először egy repülőtéren. Gyorsan összebarátkoztak, miután a vintage sportmezek iránti szeretetük összekötötte őket. Közel maradtak egymáshoz, és Rich rögtön azután kezdett el LeBronnal dolgozni, hogy LeBron bekerült az NBA-be.

"Egyszerűen úgy éreztem, hogy Rich az a valaki, akivel együtt akarok fejlődni" - magyarázta LeBron az ESPN Magazine-nak 2012-ben. "Mindig is őszinte volt velem, és azt akartam, hogy a csapatom mellett legyen." Mostanra már szinte mindenhol együtt lógnak, a kosárlabdapályáktól a vörös szőnyegekig.

Richnek rengeteg celeb barátja van.

És nem LeBron Rich egyetlen celebkapcsolata. Olyan híres személyiségekkel is látták már meccseken, mint Khloe Kardashian:

Plusz Jay-Z, Lionel Richie, Trevor Noah, Chance the Rapper - a lista folytatható!

Rich és Adele már több mint egy éve együtt vannak.

Rich és Adele még 2021 májusában kerültek először kapcsolatba egymással, a New Yorker szerint. A Vogue-nak és a brit Vogue-nak adott legutóbbi interjúkban Adele arról áradozott, mennyire boldog a kedvesével. "Rich egyszerűen hihetetlenül megérkezett" - mondta. "Nem érzem magam szorongónak, idegesnek vagy töröttnek. Épp az ellenkezője. Ez vad." Adele elmondta, hogy ők ketten egy buliban találkoztak először, amikor megkérdezte tőle (miközben "kicsit részeg volt"): "Akarsz nekem dedikálni? Most már sportoló vagyok".

A duó egy ideig barátok voltak, mielőtt úgy döntöttek, hogy randiznak. Az énekesnő elmondta, hogy tudta, hogy össze fog jönni Rich-el, mert "az utolsó dolog, amire szükségem van, az az, hogy valaki nem tudja, hol van, vagy mit akar. Én tudom, hogy mit akarok" - tette hozzá. "És tényleg tudom, hogy mit nem akarok".

A pár júliusban először jelent meg együtt a nyilvánosság előtt egy NBA-meccsen (kitaláltad). "Nem akartam ezzel a nyilvánosság elé állni. Csak el akartam menni a meccsre" - magyarázta Adele. "Egyszerűen imádok a közelében lenni. Egyszerűen imádom."

Az Oprah-val folytatott beszélgetés során Adele pontosan elárulta, miért is olyan boldog Rich-el: "Ő egyszerűen fergeteges. Ó, annyira vicces, nagyon vicces, igen. És nagyon okos. Tudod, nagyon, nagyon okos. Egészen hihetetlen nézni, ahogy csinálja, amit csinál" - mondta. "És csak a könnyedségét" - tette hozzá az énekesnő. "Minden nagyon simán ment."

Azt is elmondta, hogy ez az első alkalom, hogy "szeretem magam, és nyitott vagyok arra, hogy szeressem és szeressen valaki mást". "Ez csak az időzítés" - magyarázta Adele. "De érdekes lenne látni, hogy általában milyen a reakcióm bármire, ami bánt, most, hogy már ennyire biztonságban érzem magam, és most a romantikán kívülről is beszélek"." Mindig is szuperül támogatta Adele-t és a karrierjét. Egy májusi Instagram-posztban Adele megosztott néhány ritka fotót a párról és az elmúlt hónapokban együtt töltött idejükről.

Egy fotón Adele és Rich egy ház előtt látható, kezükben egy kulcscsomóval, ami arra utalhat, hogy már együtt élnek, bár ezt még nem erősítették meg. Adele azonban megvásárolta Sylvester Stallone kúriáját 58 millió dollárért - számolt be róla januárban az Architectural Digest. Néhány más felvétel, amit a diákhoz mellékelt, nagyon egészséges pillanatokat mutat, mint például az egyik a duóról egyforma baseball pólóban, egy másik pedig a színfalak mögött csókolóznak, ami úgy tűnik, Adele One Night Only CBS különkiadásán készült.

Az utolsó képen egy szerencsesüti látható, amin az áll: "Jó társaságra találtál - élvezd". A szerencsesütik általában nem sokat árulnak el, így ha Adele valaha is keresett egy jelet, akkor ez biztosan az volt.

Hamarosan publikáló szerző lesz.

Rich memoárját, a Lucky Me-t a Roc Lit 101 (a rapper Jay-Z szórakoztató cégének, a Roc Nationnek a része) fogja kiadni. A könyv Rich útját követi majd nyomon az Ohioban való felnövéstől a profi sportkarrier megalapozásáig - írja a The Hollywood Reporter.

A Lucky Me több mint a történetem" - mondta Rich. "A Lucky Me minden olyan fiatal fekete férfi története, aki hozzám hasonlóan nőtt fel. A történetemet arra szeretném használni, hogy felemeljem és inspiráljam azokat, akik ezt átélték, és tanítsam azokat, akik nem. El sem tudom mondani, mit jelent barátommal és mentorommal, Jay-Z-vel együttműködni ebben a projektben. A Lucky Me volt a könyv címe, mielőtt még beszéltem volna Jay-jel, mert az ő zenéje volt életem soundtrackje." Úgy hangzik, Adele és Rich hamarosan power couple státuszt érnek el.