, 2021/11/18

Kenya Moore végre szabadnak érzi magát. Bár a Peacock "The Real Housewives Ultimate Girls Trip" spinoffjának harmadik epizódjában elérzékenyült a Marc Dalytól való folyamatban lévő válásáról, a Bravo 50 éves sztárja a Page Sixnek adott exkluzív interjújában elmondta, hogy jelenleg szingliként is jól érzi magát.

Jobbat érdemeltem

"Az a felszabadító, hogy képes vagyok átélni és jobban kijönni belőle. Izgatottan várom ezt az új fejezetet és ezt az új életet" - mondta. Moore - akinek Dalyvel közös kislánya, a 3 éves Brooklyn - augusztusban adta be a válókeresetet az 51 éves étteremtulajdonostól négy év házasság után. Bár az "Atlanta igazi háziasszonyai" veteránja a Dalyvel való kapcsolatának nagy részét magánügyként kezelte, a showban többször is ellenséges kirohanásokba keveredett, ami miatt Moore megkérdőjelezte a kapcsolatukat.

"Elveszettnek éreztem a házasságomat" - emlékezett vissza lapunknak. "Elvesztettem magam, elvesztettem a hangomat, és sokat vesztettem az önbizalmamból és az önbecsülésemből mindazok miatt, ami a kapcsolatunkban történt". A fordulópontot Moore számára az jelentette, amikor rájött, hogy ő és kislánya "jobbat érdemelnek" - mondta. "A fény az alagút végén ... az volt, hogy éreztem, hogy rendben leszek, hogy túl vagyok egy mérgező kapcsolaton, és [rájöttem], hogy a döntéseim nem voltak megfelelőek a lányom számára - mert először az anyukájának kell boldognak lennie, és csak utána lesz boldog" - magyarázta az egykori Miss USA.

"Tehát egy olyan kapcsolatban maradni, ami nem jó, nem jelenti azt, hogy az a legjobb a gyerekeknek. Nem az." Moore mindent megtett, hogy megőrizze a házasságát, kibékült Dalyvel még azután is, hogy nem közölt "körülmények" okozták a korábbi szakításokat. Végül januárban váltak el végleg. "Nagyon türelmes voltam" - mondta. "És ismétlem, olyan döntéseket hoztam, amelyeket [ma] nem feltétlenül hoznék meg, hogy a kapcsolatunk megmaradjon". A házassága felbomlásával a láthatáron azonban Moore elmondta, hogy a "legjobb életét" éli - és izgatottan várja, hogy a rajongók egy "boldog, válásmentes Kenyát" láthassanak a "RHOA" 14. évadában, amelynek forgatása alig néhány hete kezdődött.

[Olyan valaki vagyok, aki újrakezdi az utamat... és úgy csinálom a dolgokat, ahogyan én akarom, és vakmerően élni az életet" - mondta sugárzóan. "Épp most kezdek újra belevágni, édesem. Kezdek újra belelendülni. Én vagyok az a Kenya, aki az 5. évadban jött, de most [ez] 10 évvel később van, és az életem annyira megváltozott, és most egy teljesen új Kenyát kaptok. Nagyon jól érzem magam."

Ennek a szórakozásnak része, ugratott Moore, lehet, hogy újra belemerül a randizós medencébe. "Fogadom a hívásokat, és hívnak az emberek, akik össze akarnak hozni" - mondta. "Csak próbálom kitalálni, hogy mit akarok csinálni, de azt hiszem, egy kicsit biztosan látni fognak ebből az évadban. A 'How Stella Got Her Groove Back' helyett 'How Kenya Got Her Groove Back' lesz."

Arra a kérdésre, hogy jellemezze ideális partnerét, Moore elárulta, hogy olyan férfit keres, aki "vicces, kedves, édes, figyelmes, védelmező és sikeres" - mint a "Dancing With the Stars" 30. évadának partnere, Brandon Armstrong, jegyezte meg. "Ő lenne a prototípus, csak idősebb" - mondta a 27 éves profi táncosról, akivel még mindig szoros barátságot ápol. "Mindig is közel leszünk egymáshoz. Ő már családtag".

Amíg nem találja meg Mr. Right-ot, Moore arra összpontosít, hogy egészséges társszülői dinamikát alakítson ki Dalyvel, aki New Yorkban lakik. Júniusban az egykori pár megegyezett a felügyeleti jogról, amely Moore-nak biztosította az elsődleges felügyeleti jogot és engedélyezte, hogy Brooklyn szerepeljen a "RHOA"-ban - Daly tiltakozása ellenére.

"Még mindig folyamatban van a munka, de bízom benne, hogy eljutunk arra a pontra, amikor már nagyon zökkenőmentes lesz, és biztosan nem lesz vele probléma" - mondta. "Még mindig dolgozunk az útiterv kidolgozásán. De eddig minden rendben."