, 2021/11/16

Az "SNL" sztárja, Kenan Thompson hét számjegyű összegért adta el humoros memoárját - árulták el források. Getty Images for BYUB

hét számjegyű összeg

Kiszálltak a sztárok? Az "SNL" szereplőinek érzelmes pillanatai a műsor alatt kiváltják a távozással kapcsolatos pletykákat.

Kenan Thompson saját műsort kap, de nem hagyja el az 'SNL'-t. Lori Beth Denberg, Josh Server, Kel Mitchell visszatérnek az 'All That'-be.

A "Saturday Night Live" veteránja, Kenan Thompson 1 millió dollárért adta el memoárját, a kiadó bennfentesei kizárólag a Page Sixnek nyilatkoztak. Egy forrás szerint a komikusnak két könyvkoncepciója is volt, és a humoros memoárt hét számjegyű összegért adta el. Az SNL képviselője nem kommentálta a hírt.

Thompson számára ez lenne az első kötet - de a könyv az "SNL" sztárjainak és öregdiákjainak - köztük Tina Fey, Tracy Morgan, David Spade, Colin Jost, Gilda Radner, Amy Poehler, Jay Mohr és mások - nyomtatott könyveinek hosszú sorába érkezik. Thompson az NBC szkeccs-komédia történetének leghosszabb ideje szereplője - 2003 óta szerepel az "SNL"-ben.

Emellett saját új szitkomjában, a "Kenan"-ban is főszerepet játszik. Thompson a CNN "Real News for Kids" című műsorának sztárjaként kezdte karrierjét, majd a Nickelodeon gyerekcsatornán. Nemrégiben felidézte, hogy 1997-ben együtt dolgozott az "SNL" néhai sztárjával, Chris Farley-val - amikor Farley vendégszereplő volt a kábelcsatorna egyik gyereksorozatában.

"Szó szerint rengeteg karrierismeretet tanultam három óra alatt, csak néztem, ahogy egy profi rendezőt irányít" - emlékezett vissza Thompson a People szerint. Az év elején már voltak olyan találgatások, hogy Thompson kiszáll a műsorból - amikor az adásban keresztet vetett, miközben azt mondta, hogy a szereplők mindannyian visszatérnek az NBC szkeccsműsorába hálaadás környékén.

Egy forrás azonban akkor azt mondta a Page Sixnek, hogy ez csak egy "nagyon érzelmes év" volt a szereplők számára - és Thompson valóban visszatért. Szintén ebben az évben Thompson elárulta, hogy a néhai "Jeopardy!" műsorvezető Alec Trebek rajongott az "SNL" paródiájáért, a "Black Jeopardy!"-ért. "Ez volt az első dolog, amit említett" - mondta Thompson egy interjúban. "

Azt mondta: 'Isten áldjon meg, hogy kitaláltad, hogyan lehetne a legendás Will Ferrell-féle 'Jeopardy!' mögött egy 'Jeopardy!'-t csinálni.' Tudod, úgy tűnik, hogy minden Will Ferrell-féle dolog olyan, mint egy szent grál, ami tiltott terület, tudod?"."