, 2021/11/15

A valóságshow-sztár (vagy mondjuk úgy, hogy volt valóságshow-sztár?) Kelly Dodd ismét címlapokra került... de nem éppen a legjobb okokból. Ahogy arról a People is beszámolt, Kelly többé nem tartja a kezében a Bravo zászlóshajójának, a "Narancsvidék igazi háziasszonyai" című sorozatnak egyik hőn áhított narancsát.

A valóságshow-sztár

A hírek szerint a stábtagok, Braunwyn Windham-Burke és Elizabeth Lyn Vargas is megkapták a baltát. Ruh-roh! Igazi Kelly-módra azonban az egykori háziasszony úgy tűnik, nem zavarja a legújabb stábátalakítás. "Az elmúlt öt év csodálatos élmény volt. A következő öt év még jobb lesz. Annyira hálás vagyok a sok szeretetért és támogatásért, és nagyon izgatott vagyok a jövő miatt" - írta Kelly egy nyilatkozatban az Instagram-fiókján.

.De azon kívül, hogy egy átlagos lányból "háziasszony" lett, és most újra visszatért, mit kell még tudni Kelly Dodd átalakulásáról? Olvass tovább az ugrás után, hogy megtudd!

Kelly Dodd arizonai születésű

Ahogy arról az ABC15 is beszámolt, jóval a "Real Housewives of Orange County" előtt Kelly Dodd egy átlagos lány volt a Grand Canyon államból. "Semmi sem veri úgy a naplementéket, mint Arizonában" - nyilatkozta egy 2017-es interjúban. De vajon hol is van ez Arizonában? Egy tweetben, amelyben nyilvánosan leszólta a Radar Online szórakoztatóipari weboldalt, amiért az tévesen jelentette, hogy Glendale-ből származik, Kelly elárulta, hogy Scottsdale-ben lakott egészen 5 éves koráig, amikor családjával Észak-Phoenixbe költözött. "Get u r facts straight! Radar online!" - követelte.

Ami az otthoni életét illeti, Kelly ragaszkodott ahhoz, hogy a neveltetése idilli volt. "Egyszerűen nagyszerű gyerekkorom volt" - állította az ABC15 műsorvezetőjének, Nick Cilettinek, majd hozzátette, hogy apjával gyakran töltötték az időt Arizona híres Papago Parkjában - egy városi parkban, amely széles körben ismert a túrázásról és számos más látnivalóról, köztük egy állatkertről és egy botanikus kertről.

Kelly Dodd kapcsolata az édesanyjával és a testvérével igencsak zűrös volt. Két olyan kapcsolat azonban, ami nem volt idilli, az édesanyjával, Bobbi Mezával és testvérével, Eric Mezával is nehéz és mélyen rétegzett viszonya van. A Bravo rajongói talán emlékeznek rá, hogy a Narancsvidék igazi háziasszonyai 15. évadának egyik epizódjában Kelly Dodd nyíltan beszélt a hármójuk közötti szakadékról és arról, hogy közel két éve nem beszélt egyikükkel sem.

Kelly szerint a problémák azután kezdődtek, hogy a pár összeköltözött vele, ami elvileg egy nagyon ideiglenes megállapodás volt, de ahogy telt az idő, a helyzet végül úgy érezte Kelly, hogy kihasználják. "Azt mondták, hogy csak néhány hónapig lesz. Nos, abból a néhány hónapból másfél év lett, és úgy éreztem, hogy anyám és Eric kihasználnak engem, és emiatt anyám és én egy nagy, hatalmas veszekedésbe keveredtünk.

Visszaköltöztek Arizonába" - árulta el a Bravo TV szerint. "Szóval, az utolsó alkalom, amikor beszéltem anyukámmal, majdnem két évvel ezelőtt volt". Később az ET-nek adott interjújában Kelly őszintén beszélt a családi drámáról, és bevallotta, hogy nem várja, hogy a televízióban is végigjátsszák. "Rettegek visszanézni az egészet. Nagyon nehéz lesz számomra végignézni ezt az évadot" - vallotta be.

Kelly Dodd maga is anya lett.

Bár a "Narancsvidék igazi háziasszonyai" című sorozat háziasszonyaként minden bizonnyal nevet szerzett magának, Kelly Dodd talán legfontosabb munkája az "anya".

Kelly bohóckodásai és kirohanásai a "RHOC"-ban gyakran váltottak ki kritikát, de úgy tűnt, hogy a lányával, Jolie-val közös kamerás jelenetei voltak azok, amelyek sok néző szívét és elméjét megnyerték. Ez egy jó példa erre: Kelly elvitte Jolie-t önkéntesnek egy ingyenkonyhára.

Mint kiderült, Kelly ezt az élményt tartja az egyik legbüszkébb szülői pillanatának. "A lányom elmegy az ingyenkonyhára, és tényleg rájön, hogy mennyire hálás és köszöni az életét és a gyerekkorát, és tudja, hogy jobb dolga van, mint a legtöbbeknek, és ezt megbecsüli" - mondta a People-nek 2018-ban. Kelly is biztos benne, hogy eddig remek munkát végzett a lánya nevelésében, de továbbra is óvatosan optimista. "Eddig nagyszerű munkát végeztem, de a tinédzserkor már a nyakunkon van" - figyelmeztetett. "Szóval majd meglátjuk" - kötekedett.

Kelly Dodd háromszor volt házas

Lehet, hogy tényleg a harmadik alkalom a bűbáj? Hacsak nem éltél egy kő alatt, valószínűleg tudod, hogy Kelly Dodd 2020 októberében kötötte össze az életét Rick Leventhal riporterrel. Amit azonban sok "Real Housewives" rajongó talán nem tud, hogy ezzel a Bravo sztárjának ez már a harmadik házassága.

Ahogy arról a Screen Rant is beszámolt, Kelly először egy Scott Christopher Silva nevű ügyvédhez ment férjhez. A hírek szerint a házasság mindössze három évig tartott, mielőtt a pár végül szakított. A Radar Online szerint Silva volt az, aki a szakítást végrehajtotta, 2004-ben beadta a válókeresetet, és arra hivatkozott, hogy a házasság "menthetetlenül tönkrement", és "nincs ésszerű kilátás a kibékülésre".

Második házassága sem volt problémamentes. Ahogy a "RHOC" rajongói emlékezhetnek, Kelly viharos házassága a vállalkozó Michael Dodddal és lánya, Jolie apjával nem egyszer - de kétszer - a pár különválásához vezetett. Végül a pár 2018-ban végleg elvált. "Boldogabb vagyok, a lányom is boldogabb" - mondta exkluzívan a Glamournak a döntésről, hogy egyszer és mindenkorra szakítottak.

"Minden barátjának azt mondja, hogy szereti, ha a szülei nem házasok. Mert most a barátai szülei is külön élnek, így tanácsokat ad a többi gyereknek. 'Hé, figyeljetek, ez nem is olyan rossz. Valójában jobb is. Csend van a házban. Nincs feszültség" - folytatta.

Kelly Dodd kipróbálta magát vállalkozóként

Még azután sem elégedett meg Kelly Dodd, hogy a Narancsvidék igazi háziasszonyai sztárja lett, nem elégedett meg ennyivel. Ahogy arról a Heavy beszámolt, 2019 februárjában Kelly az Instagram-fiókján jelentette be, hogy partnerséget kötött a Positive Beverage nevű italgyártó céggel. "Annyira izgatott vagyok, hogy mostantól részese vagyok a kedvenc italgyártó cégemnek, a @PositiveBeverage-nek, ami szuper egészséges és az emberek megengedhetik maguknak" - írta egy mára már törölt Instagram-posztban.

Sajnos, ami felfelé megy, annak lefelé is kell jönnie. A People szerint a cég 2021 elején vált meg Kellyvel, mivel Kelly nyilvánosan megosztotta "ellentmondásos nézeteit" a COVID-19-ről. Az italgyártó cég alapítója az Instagramon keresztül egy nyilatkozatban magyarázta meg a partnerség hirtelen végének okát. "A wellness, a közösség, a sokszínűség és a befogadás alapértékeinket kell tükröznie a márkánknak és mindenkinek, aki kapcsolatban áll vele" - írta.

"Az elmúlt hónapok során világossá vált, hogy Kelly ellentmondásos nézetei és véleményei elvonják a figyelmet az elsődleges céljainktól, ezért a mai naptól kezdve nem állunk többé kapcsolatban Kelly Dodd-Leventhal-lal" - folytatódott a közlemény. Kelly azonban úgy tűnt, hogy nyugodtan vette a hírt. "Örülök, hogy segíthettem a Positive Beverage-t feltenni a térképre, és minden jót kívánok nekik. Emellett nagyon izgatottan várom a következő vállalkozásomat a szépségiparban, ami az igazi szenvedélyem. Maradjatok velünk!" - írta az időközben megszűnt Twitter-fiókján.