, 2021/11/18

Kelly Bensimon azt mondta sportos férfit akart Alex Rodriguez flörtje előtt. Romantikus hazafutásban reménykedett. Egy hónappal azelőtt, hogy a Page Six exkluzívan felfedte Alex Rodriguez és Kelly Bensimon közelmúltbeli flörtjét, a "Real Housewives of New York City" öreganyja elárulta, hogy egy sportoló férfival szeretne randizni.

Alex Rodriguez flörtje

Arra a kérdésre, hogy jellemezze ideális partnerét, az 53 éves Bensimon azt mondta, olyan férfit keres, aki "sportos" és "szórakoztató". Az egykori valóságshow-sztár - aki jelenleg Douglas Elliman ingatlanügynökként dolgozik, és több millió dolláros ingatlanokat képvisel New Yorkban, Hamptonsban és Dél-Floridában - azzal folytatta, hogy ő is keres valakit, aki "hasonló" hozzá.

"Apám mindig azt mondta nekem: 'Találnod kell valakit, aki olyan, mint te'" - részletezte. "Szorgalmas, igazán jó családi értékrenddel, művelt, figyelmes, kedves másokkal".

Kelly Bensimon a Page Sixnek elmondta, hogy egy "sportos" férfival akart randizni, mielőtt "flörtölős szöveges kapcsolatot" kezdett volna Alex Rodriguezzel. Bensimon azt is elmondta, hogy álmai férfija emberbarát, "de nem a 'Háziasszonyok' módján, ahol [az ember] csak úgy eldobja" - jegyezte meg.

"Mintha [te] tényleg tényleg tennél valami mást, mert megteheted. Szóval, csak ilyen dolgok." Most úgy tűnik, hogy a New York Yankees ikonikus játékosából lett ingatlanbefektető, 46 éves, talán képes lesz "ilyen dolgokat" nyújtani Bensimonnak. "Aranyos és kacér szöveges kapcsolatuk van" - árulta el egy bennfentes a héten. "Alex többször is elhívta már randira, bár még nem randizott vele".

Bensimon képviselője megerősítette a Page Sixnek, hogy ő és Rodriguez tartják a kapcsolatot. "Az elmúlt hónapokban vicces sms-kapcsolatot folytattak. Szerinte a férfi elbűvölő és úriember" - mondta Bensimon képviselője. "Közös barátaik vannak, és a lány már beszélt vele az ingatlanokról".

Eközben A-Rod képviselője egy nyilatkozatban lekicsinyelte a kapcsolatukat: "Egy ingatlanos lehetőséggel kapcsolatban kereste meg, és ennyi. Nincsenek flörtölős szövegek, nincs ott semmi. Sokan üzleti célból keresik meg őt". A Page Six exkluzívan számolt be arról, hogy Rodriguez kétéves eljegyzés után márciusban szakított Jennifer Lopezzel. Volt feleségével, Cynthia Scurtisszel közös lányai, a 16 éves Natasha és a 14 éves Ella. Bensimon lányai, a 23 éves Sea Louise és a 21 éves Teddy a volt férjével, Gilles Bensimonnal közösek.