, 2021/11/16

Katie Thurston és Blake Moynes, akiket idén jegyeztek el a Bachelorette évad során, hétfőn jelentették be Instagramon a szakításukat.

akiket idén jegyeztek el

Katie Thurston és Blake Moynes szakításának bejelentése meglepte a Bachelor-nemzetséget. Thurston és Moynes hétfőn az Instagramon erősítették meg szakításukat, mondván, hogy ők ketten "nem kompatibilisek mint élettársak". "Kölcsönös szeretettel és tisztelettel úgy döntöttünk, hogy külön utakon járunk" - írta az egykori pár közös nyilatkozatában a közösségi oldalukon.

"Annyira hálásak vagyunk a közös pillanatokért és az egész utazásért, ami ebben az évben kibontakozott, de végül arra a következtetésre jutottunk, hogy élettársként nem vagyunk kompatibilisek, és mindkettőnk számára az a leggondosabb döntés, ha függetlenül haladunk előre" - folytatták. "Kérjük a kedvességüket és a magánéletüket, amíg mindketten átvészeljük ezt az átmenetet. Mindketten örökké a legjobbat akarjuk majd egymásnak, és arra kérünk, hogy támogassanak minket a döntésünkben"."

A hír megjelenése után számos Bachelor Nation sztár mutatta ki támogatását az Instagram-posztok kommentszekcióiban. RELATED: A Bachelorette Katie Thurston és Blake Moynes felfedik a jövőre vonatkozó terveiket - és a gyerekeket. Clare Crawley, JoJo Fletcher, Blake Horstmann, Catherine Giudici Lowe, Emily Maynard, Katie Morton és Mearg Tareke mindannyian piros szív emojikkal válaszoltak Thurston posztjára, míg DeAnna Pappas egy fehér szív emojit dobott le.

Miközben Ali Fedotowsky Manno azt mondta, hogy "szeretetet küld" Thurston "szeretetének", Sarah Trott és Desiree Hartsock Siegfried felajánlotta saját támogató üzenetét. "Al [sic] a szeretetem veled van" - írta Tahzjuan Hawkins. Jade Roper Tolbert azt mondta, hogy "sok szeretetet küld", Olivia Caridi pedig azt, hogy "nagyon sajnálja". Trista Sutter is válaszolt: "Annyira sajnálom, hogy ezt hallom!! Szeretettel küldök!"

"Sok szeretet mindkettőtöknek" - írta Ivan Hall Moynes posztjához, míg Mike Planeta szintén így kommentált: "Klassz és jól megírt tesó! Büszke vagyok rád."

Andrew Spencer is válaszolt Moynes posztjára egy fekete szív emojival, Brendan Quinn pedig azt mondta, hogy szereti a Bachelorette győztesét. Tyler Smith "minden szeretetet" kívánt az egykori párnak, Vanessa Grimaldi pedig azt írta: "Mindkettőtöknek szeretetet küldök". "Szeretlek titeket, srácok!" Kelley Flanagan írta. "Imádkozom mindkettőtökért".

A 30 éves Thurston és a 31 éves Moynes közel három hónappal ezelőtt jegyezték el egymást a Bachelorette évadának fináléjában. "Ellentétesek vagyunk abban, hogy milyen filmeket szeretünk - én szeretem az ijesztő filmeket, ő nem" - mondta Thurston a PEOPLE-nak az eljegyzésük után. "És beszéltünk a szerelmi nyelveinkről is - én a megerősítő szavak, ő pedig a fizikai érintés, legyünk őszinték!

Thurston szerint azonban egyetértettek az átfogó kérdésekben. "Ugyanúgy gondolkodunk a világról" - mondta. "Blake szenvedélyes és vicces, én pedig nagyon bízom abban, ami köztünk van. Újra megtenném az egészet, ha ez azt jelentené, hogy vele lehetek." Mielőtt szakítottak, Thurston és Moynes különböző országokban éltek. Moynes a szülőföldjén, Kanadában lakott, míg Thurston - aki Washington államból származik - San Diegóba költözött.

Augusztusban Thurston az Instagram Storyjában őszintén beszélt arról, milyen kihívásokkal kellett szembenéznie a párnak a távkapcsolat fenntartása közben. "Nem hiszem, hogy az emberek teljesen megértik, milyen érzés egy másik országból származó valakivel randizni, és milyen szabályok és vízumok vannak emögött" - mondta a 30 éves Thurston a lejárt videóban. "Azt hiszem, jelenleg Blake csak 60 napig lehet itt, mielőtt vissza kell mennie Kanadába, szóval tényleg sok mindent meg kell vizsgálnunk - és csak még nem tettük -, mielőtt tényleg bármi mást tervezhetnénk."