, 2021/11/18

Katherine Schwarzenegger ritka friss információkat adott ő és Chris Pratt lánya, Lyla mérföldköveiről. Mozgásban! Katherine Schwarzenegger és Chris Pratt 15 hónapos kislánya, Lyla már jár és beszél.

 Lyla mérföldköveiről

"Úgy érzem, minden héten van valami új mérföldkő" - mondta a 31 éves Gift of Forgiveness szerzője exkluzívan a Us Weeklynek november 17-én, szerdán, miközben a BISSELL partnerségét népszerűsítette. "Kezd többet beszélni. Nyilvánvalóan egyre mozgékonyabb lesz a járással és a növekedéssel. Csodálatos látni".

A Los Angeles-i lakos "barátságosnak" nevezte a kicsit, mondván: "Mindenféle állati hangot ad ki, meg ilyeneket. Amikor meglátja [a kutyánkat], Mavericket, kutyahangokat ad ki. Aranyos látni, először mint állatot tartó szülő, most pedig mint a lányom szülője, ahogy felnő, és eléri ezeket a vicces, aranyos mérföldköveket". A gyerekek az elsők! Ezek az egykori celebpárok összetörik a közös szülői létet.

A kisgyerek "100 százalékban állatbarát", és Schwarzenegger gyakran gondol szeretettel arra az édes pillanatra, amikor Lyla találkozott Maverickkel. "Nagyon édes látni őt Maverickkel, és látni, ahogy a kapcsolatuk kivirágzik" - mondta a Rock What You've Got szerzője a Usnak. "Különösen, ahogy egyre mozgékonyabbá válik, látom, mennyire izgatott lesz, és mennyire szereti beszélgetni vele. Ez teljesen megmelengeti a szívemet. Imádom."

Schwarzenegger és a 42 éves Pratt 2020 augusztusában fogadták kislányukat, aki csatlakozik a színész 9 éves fiához, akit exfeleségével, Anna Faris-szal közösek. Lyla "nyilvánvalóan" mindkét szülőjére hasonlít, mondta Schwarzenegger a személyiségéről a Usnak, megjegyezve, hogy szüleire, Maria Shriverre és Arnold Schwarzeneggerre is hasonlít.

"Tényleg mindenkire érdekes módon hasonlít" - magyarázta Katherine. "Csak az állatok iránti általános szeretetével és azzal, hogy igazán gyengéd tud lenni velük, ez határozottan olyasmi... ami nekem is megvolt, amikor fiatalabb voltam". A Maverick and Me szerzője még mindig szereti az állatokat is, és arról áradozott a Us-nak, milyen izgatottan dolgozik együtt a BISSELL-lel, hogy népszerűsítse a CrossWave X7 Pet Pro Wet Dry Vac porszívót.

"Szó szerint egy lépésben porszívózik és mosogat" - mondta Katherine a Us-nak, megjegyezve, hogy a készülék "sokkal könnyebbé" teszi az életét, mint állatos anyuka. "Bárcsak lenne egy videóm arról, ahogy először használom és tesztelem, mert tényleg sokkos állapotban voltam. ... Emlékszem, amikor rábukkantam a BISSELL-re, és láttam, hogy a BISSELL Pet Foundationnel olyan sok munkát végeznek, és azt gondoltam: "Ó, ez egy olyan márka, amelyet nagyon szeretnék támogatni, és amelyet nagyon szeretek".