, 2021/11/17

Kanye West együtt lóg Drake-kel, miután azt mondta, hogy "nyugalomba" akarja helyezni a rapperek viszályát A páros J Prince-szel és Dave Chappelle-lel töltött időt Drake torontói otthonában.

J Prince-szel és Dave Chappelle-lel

A Donda rapper kedden egy fotót osztott meg magáról Drake és J Prince mellett az Instagramon, a posztot egyetlen galamb emojival feliratozva. J Prince szintén megosztotta a képet, és azt írta, hogy a csapat hétfőn "gyönyörű éjszakát" töltött Kanadában. A képaláírásban J Prince arra is utalt, hogy a 35 éves Drake beleegyezett, hogy a 44 éves Westtel együtt lépjen fel a színpadon a jövő hónapban.

West egy múlt heti videóban javasolta az ötletet, hogy a koncertet Larry Hoover, a Gangster Disciples banda társalapítója javára szervezzék, aki jelenleg börtönben van Coloradóban. "Írjunk történelmet december 9-én Free Larry Hoover koncert" - írta J Prince. Drake saját posztjában két videót is megosztott az alkalomról. Az első videón Dave Chappelle komikus szól a tömeghez, ami úgy tűnik, hogy Drake torontói otthonában van.

A második videón a Certified Lover Boy rapper Westet karolja át, miközben a kamerába néznek, és a háttérben megszólaló zenére táncolnak. "Elérted a célod 📍" - írta a poszthoz a képaláírást Drake. A találkozás körülbelül egy héttel azután történt, hogy West egy J Prince által a Twitteren megosztott videóban foglalkozott a Drake-kel folytatott többéves viszályával, és azt mondta, hogy készen áll arra, hogy "nyugalomba helyezze".

"Azért készítem ezt a videót, hogy foglalkozzak a köztem és Drake között zajló folyamatos oda-vissza csatározással" - mondta West a videóban. "Mind én, mind Drake egymásnak estünk, és itt az ideje, hogy pontot tegyünk a végére". Meghívva Drake-et, hogy lépjen fel vele, zárta West: "Hiszem, hogy ez az est nem csak az ügyünkre hívja fel a figyelmet, hanem bebizonyítja az embereknek mindenhol, hogy mennyivel többre vagyunk képesek, ha félretesszük a büszkeségünket, és összefogunk.".

Soha ne maradjon le egy sztoriról sem - iratkozzon fel a PEOPLE ingyenes napi hírlevelére, hogy naprakészen értesüljön a PEOPLE legjobb híreiről, a szaftos hírességekkel kapcsolatos hírektől a lenyűgöző emberi történetekig. A két rapper közötti viszály már évek óta tart. West csak nemrég említette meg a Drake-kel való oda-vissza csatározását, amikor november 4-én megjelent a Drink Champs podcastben.

Az év elején a viszályuk West Donda és Drake Certified Lover Boy című lemezének megjelenésével fokozódott, amely gyorsan a Spotify legtöbbet streamelt albuma lett egyetlen nap alatt. A megjelenés egyben Drake-et a 2021-es év legtöbbet streamelt előadójává tette, az Apple Musicon pedig a 2021-es év legtöbbet streamelt albumává.

Bár a kanadai rapper soha nem szólítja meg Westet név szerint, a rajongók gyorsan boncolgatták a Certified Lover Boy több dalának több olyan sorát, amelyek úgy tűnik, hogy a "7AM on Bridle Path" című számban őt támadják. Bár West és Drake barátként és munkatársként kezdték - West rendezte a 2009-es videoklipet Drake "Best I Ever Had" című, áttörést hozó kislemezéhez -, kapcsolatuk az évek során megromlott.

Vitatkoztak West állítólagos érintettsége miatt a 2018-as kiszivárogtatásban, miszerint Drake-nek van egy fia - a most 4 éves Adonis - és a pletykák miatt, miszerint összejött West mostanra már távozott feleségével, Kim Kardashian Westtel, aki tagadta, hogy bármiféle románc lenne Drake-kel. RELATED: Az összes dalszöveg Drake új albumán, amely úgy tűnik, hogy a Kanye Westtel való viszályáról szól.

A drámára reflektálva a Rap Radar podcast 2019-es interjújában Drake azt mondta, hogy a helyzet "csak az, ami". "Soha, soha, soha, soha nem tudnék hátat fordítani azoknak a dolgoknak, amiket pozitív fényben mondtam róla, és még mindig ugyanezt érzem" - mondta. "Még mindig ő az enyém, nyilván Lil Wayne kivételével... és ha úgy tekintek Hovra, mint a srácra, aki valóban formálta a gondolkodásom, készségeim, mindezek többségét, akkor Kanye West lenne a kedvenc művészem minden tekintetben. És ez csak a tények. Nem okoz gondot, hogy ezt kimondjam. A dolgok megváltoztak. Már nem csak egy kölyök vagyok, aki rajongó. Most már személyes helyzetünk van, és ahogy mondtam, sok velem kapcsolatos problémáját nem tudom megoldani helyette."