, 2021/11/16

Jonathan Majors más hírességek a Red Lobsterben való munkára emlékeznek: "Megölt engem. Ez a rongyoktól a gazdagságig epikus méreteket öltött.

Jonathan Majors

Mielőtt Jonathan Majors, a "Lovecraft Country" sztárja és Nicki Minaj, a "Pink Friday" rapper szupersztárrá váltak volna, a Red Lobsterben töltötték a formálódó éveiket azzal, hogy tenger gyümölcseivel szolgálják fel az éhes vendégeket. "Amikor 17 éves voltam, hajléktalan voltam, a kocsimban éltem, a Red Lobsterben és az Olive Gardenben dolgoztam" - vallotta be a 32 éves Majors a hétvégén a "Saturday Night Live" házigazdájaként tartott nyitó monológja során.

"Őrület, hogy hány ember kezdte a pályafutását a Red Lobsterben. Nicki Minaj és Chris Rock is ott dolgozott" - tette hozzá a színész, aki a "The Harder They Fall" című film főszereplője, a népszerű tenger gyümölcsei láncról - amelyet gyakran dicsérnek azért, mert feneketlen kosarakkal kínálja a vendégeket a sajtos, vajas kenyérből.

Majors elmondta, hogy a Red Lobsterben felszolgálóként dolgozott, és megtanulta a kitartást.

"Nem tudom, mit tesznek a cheddaros kekszekbe" - mondta tréfásan, utalva arra, hogy a sós pékáru is közrejátszott abban, hogy a Red Lobster egykori alkalmazottai Hollywoodban befutottak. "De működik." Majors a továbbiakban hangsúlyozta az értékes élettapasztalatokat, amelyeket az étterem surf 'n' turf különlegességeinek felszolgálása közben szerzett, mondván:

"Ez a tapasztalat sokat tanított nekem. Megtanított arra, hogy ha keményen dolgozol és bízol a tervben, nagyszerű dolgok történhetnek". De míg az ő szolgálati ideje az étteremben remekül telt, más nagy halak, akik egykor a Red Lobsterben dolgoztak, alig várták, hogy leugorjanak a hajóról.

Nézd meg itt az összes hírességet, akik a tengeri herkentyűs szenzációban dolgoztak!

Chris Rock

Rock azzal viccelődött, hogy a Red Lobster menedzsere az étterem háttérben dolgoztatta őt a fogai miatt. Rock azzal viccelődött, hogy a Red Lobster menedzsere nem engedte meg neki, hogy a nyilvánosság előtt dolgozzon az étteremben, a fogai miatt. Évekkel azelőtt, hogy világszerte eladta volna a színpadokat, Chris Rock komikus 1989-ben mosogatóként hajhálót és gumikesztyűt viselt a Queens Boulevardon található Red Lobster egyik helyiségében.

"Rákot kapartam a szemetesbe, majd megtöltöttem a mosogatógépet. Ez volt az igazi munkám" - viccelődött az 56 éves Rock a 2008-as "Kill the Messenger" című HBO-s különkiadásában. "Soha nem kaptam fizetésemelést, soha nem léptettek elő" - folytatta a brooklyni születésű férfi a minimálbéres állásáról - ezt a munkát azután vállalta, hogy 10. osztályban otthagyta a középiskolát. "Azért tartottak hátul, mert nagyon elrontott fogaim voltak, és nem akarták, hogy az emberek azt higgyék, hogy a rákok elrontották a fogaidat."

Rock, aki ma már 60 millió dollárra becsült vagyonnal büszkélkedhet, azt mondta, hogy a Red Lobsterben dolgozni "megölte őt". "Nem az iskolában vagy a viccmesélésben dolgoztam, ez volt az életem. 1989-ben garnélarákot kapartam" - tette hozzá. "Én kapartam azokat a kibaszott garnélarákokat, ember. Belehaltam. De most már van karrierem. Áldott vagyok."

Anna Nicole Smith

Smith kilépett a Red Lobster pincérnői állásából, miután megtudta, hogy akár 1000 dollárt is kereshet, ha egy helyi úri klubban rázza a pénzcsinálóját. Smith kilépett a Red Lobster pincérnői állásából, miután megtudta, hogy akár 1000 dollárt is kereshet egy helyi úri klubban a pénzcsináló rázásával.

WireImage

A néhai bombázó modell és színésznő egykor a Red Lobster étteremben dolgozott szülővárosa, a texasi Houston közelében. Mielőtt a '90-es években és a 2000-es évek elején hírnévre tett szert, Smith, aki 2007-ben, 39 évesen, véletlen túladagolásban halt meg, a '80-as évek végén azért küzdött, hogy eltartsa magát és fiát, Danielt, és a New York Magazine szerint a Walmartnál és a Red Lobsterben keresett munkát.

Smith édesanyja, Virgie Arthur, egykori rendőrtiszt, egyszer felidézte, hogy megszidta akkor 19 éves lányát, amiért otthagyta a Red Lobsterben betöltött állását, hogy egy sztriptízbárban táncosokat szolgáljon fel. "Azt mondta: 'Anya, tudom, hogy nem érted, de egész éjjel a Red Lobsterben dolgozom, és a hátam és a lábam megöl" - mondta Arthur a Daily Mailnek 2017-ben. "'Elmehetek az Executive Suite-ba dolgozni egy este, és 1000 dollárt kereshetek.'"

Nicki Minaj

Egy nem megbánó Minaj azt mondta, hogy kirúgták a Red Lobsterből, miután levadászta azokat a vendégeket, akik nem hagytak neki borravalót.

AFP via Getty Images

A queensi "Queen" rapper azzal kezdte királyi uralkodását, hogy királyrákos tálakat szolgált fel a Red Lobster több New York-i helyszínén. "Dolgoztam néhány Red Lobsterben, és mindháromból vagy négyből kirúgtak" - mondta a 38 éves Minaj Jimmy Fallonnak, miközben elkísérte a "Tonight Show" műsorvezetőjét, aki 2019-ben először járt a tenger gyümölcseivel teli helyen. A páros egy rózsaszín stretch Hummer limuzinnal hajtott a Times Square-i Red Lobsterhez.

A Grammy-győztes elmesélte, hogy a legutóbbi kirúgása az étteremből azután történt, hogy a parkolóba kergetett egy párt, akik ellopták a tollát, mert nem hagytak neki borravalót. "Odasétáltam a kocsihoz, dörömböltem az autó ablakán, és azt mondtam: 'Add ide a tollamat!'". emlékezett vissza Minaj, aki azt is bevallotta, hogy többször az arcukba nyomta a középső ujját. "A menedzserem azonnal kirúgott".

Edvin Thompson

Patrick McMullan via Getty Image. Mielőtt Theophilio nevű divatvonalával elnyerte volna az év feltörekvő amerikai tervezője címet az idei CFDA-díjátadón, Edvin Thompson jamaikai-amerikai divattervező a Red Lobsterben halételeket osztogatott. "Azelőtt a Red Lobsterben dolgoztam. Egy évtizede dolgozom a Red Lobsterben. A hétből csak két napot tudtam igazán alkotni" - mondta a 27 éves Thompson októberben a Zoe Reportnak. Mióta tavaly beadta a felmondását az étteremnél, Thompson képes volt növelni zsibongó márkáját.

"Az [elmúlt egy év] arra késztetett, hogy sokkal tudatosabban tervezzem a ruhákat, hogy hogyan tervezek, hol tervezek ruhákat, honnan szerzem be a szöveteket, miről akarok beszélni".