, 2021/11/17

Próbáljuk legyőzni a hőséget! John Mayer nemrég került tűz alá a Taylor Swifttel való múltbéli románca miatt, miután a Red (Taylor's Version) című dal megjelent a hónap elején - és a rajongók még csak most kezdik várni a Speak Now (Taylor's Version) debütálását.

John Mayer szakítása

"John mindent megtesz, hogy elkerülje a figyelmet, amit Taylor új albuma miatt kap" - mondta el egy forrás kizárólag az Us Weeklynek. "Nem fog nyilvánosan nyilatkozni, ami közvetlenül a dalaihoz vagy az albumához kapcsolódik". Taylor Swift és John Mayer kapcsolatának idővonalának felelevenítése.

A 44 éves "Gravity" énekes, aki 2009 és 2010 között rövid ideig kapcsolatban állt a 31 éves Swifttel, nem szerepel a Red egyik számában sem, de széles körben úgy vélik, hogy ő az a férfi, akit a 2010-es Speak Now című albumról származó "Dear John" című dalban leírtak. Mayer számára az elmúlt napok úgy tűntek, mintha 2010 "visszajönne kísérteni" - mondja a bennfentes.

Swift nagy port kavart a rajongói körében, amikor november 12-én, pénteken közzétette az All Too Well című dal 10 perces verzióját és egy hozzá tartozó All Too Well rövidfilmet, amely húsvéti tojások formájában látszólag a Jake Gyllenhaallal folytatott 2010-es viharos románcára utalt. John Mayer és Taylor szakítása "visszajön kísérteni" a "Red" megjelenése után.

A 40 éves Gyllenhaal felhördülése, aki állítólag megtartotta Swift sálját a szakításuk után, valamint Dylan O'Brien és Sadie Sink érzelmes alakítása a filmben, a rajongókat kíváncsivá tette, hogy mit tartogat Swift a Speak Now újrakiadására és Mayer és az ő románcának történetére. Sőt, néhány rajongó nem sokkal azután, hogy meghallotta Swift új, Red című lemezét, a "New Light" énekesnőjére szegezte a tekintetét - azt állítva, hogy Mayer a következő a vágóhídon.

"Nem, de ő volt a király Jake-nek, John Mayer neve szerepelt a dal címében, attól tartok, meghalt" - tweetelte egy rajongó pénteken, míg egy másik felhasználó azt írta: "Ne kényelmesedj el, eljön a te napod @JohnMayer". Mayer "átesett mindenen", miután az elmúlt napokban Swift hallgatóinak kommentjeivel bombázták, árulta el a bennfentes a Usnak. "Olyan, mintha újra és újra szembesülne a megaláztatással [a szakítással és a drámáról szóló dallal]".

Taylor Swift exei: Mit csinálnak most az énekesnő egykori lángjai. Bár a "Stop This Train" zenésze megérti, hogy Swiftnek "meg kell felelnie a rajongóinak", neki mindig is problémái voltak azzal, hogy "dalszövegekben írnak róla" az exéről, magyarázza a forrás.

"[Ő] jobban szeretné, ha teljesen kimaradna" - meséli a bennfentes a Us-nak, megjegyezve, hogy Mayer "örökké nem beszélt vele, így a zenéjén keresztül értesül az iránta érzett érzéseiről. Ami mindenki másnak új, az neki is új". A Connecticutban született "évekkel ezelőtt kimondta, amit ki kellett mondania, és most megpróbálja a múltat a múltnak hagyni" - teszi hozzá a forrás.

Mayer 2009 decemberétől 2010 februárjáig járt a "Back to December" című dal énekesnőjével. Rövid románcukat később Swift "Dear John" című könyvében részletezték, amiről Mayer korábban azt mondta, hogy nem örül neki. "Szörnyen éreztem magam tőle. Nagyon pocsék dolog volt" - mondta a "Wild Blue" énekese a Rolling Stone-nak 2012 júniusában, és azt állította, hogy "nem érdemelte meg", hogy Swift leszólta. Azt állította, hogy "soha nem kapott e-mailt.

Soha nem kaptam egy telefonhívást sem. Teljesen váratlanul ért", mielőtt a szám megjelent volna. Az év elején Mayer szembe találta magát Swift néhány rajongójával, amikor márciusban csatlakozott a TikTok-hoz. "Itt nem vagy biztonságban John" - írta az egyik felhasználó az első videója alá. A "Half of My Heart" énekese egy másik videót a következő felirattal látott el: "Jó éjt, új barátok!" Úgy tűnik, ezzel reagált néhány kommentre a profilján.

Mayer a hónap elején ismét szóváltásba keveredett egy Swift-rajongóval a Red hétvégi újrakiadása után. "F-k magad, te ronda ribanc, remélem megfulladsz valamitől" - DM-elt Mayernek a felhasználó a november 14-én, vasárnap megosztott képernyőfotó szerint. "Válaszolj nekem te kurva". A "Why You No Love Me" zenésze erre azt válaszolta, hogy "Tényleg reméled, hogy meghalok?".

Miután a rajongó elmagyarázta, hogy a barátja "merte" neki üzenni, és "nem számított" rá, hogy meglátja, Mayer biztosította, hogy rendben van. "100 százalékig rendben van" - válaszolta az azóta törölt üzenetben. "Menj előre, és élj boldogan és egészségesen!"