, 2021/11/16

John Mayer, akiről azt pletykálják, hogy Taylor Swift 2010-es "Dear John" című dalában szerepel, a jelek szerint az utóbbi időben fenyegető üzeneteket kapott Swiftiesektől. Az alábbiakban megtudhatod a válaszát.

fenyegető üzenetek

Úgy tűnik, John Mayerrel nem lehet packázni. Miután Taylor Swift ledobott egy kisfilmet az All Too Well című dalának bővített változatához, amely a pletykák szerint az exéről, Jake Gyllenhaalról szól, úgy tűnik, a 31 éves énekesnő néhány rajongója fenyegető üzenetekkel bombázta Mayert, tekintettel a popsztárral való múltbeli kapcsolatára.

A rajongó @hoeforlouaylor képernyőfotókat osztott meg a Mayerrel folytatott DM-jeikről, mielőtt privátra állították volna a fiókjukat. A felhasználó azt mondta az énekesnek, hogy "f--k magad, te ronda ribanc, remélem megfulladsz valamitől" - derül ki az Instagram DM-jeikről készült, terjedő képernyőfotókból.

Mayer fiókja úgy tűnt, hogy foglalkozik a közelmúltban beáramló gyűlölettel, és látszólag közvetlenül a felhasználónak válaszolt. "Nagyon sok ilyen üzenetet kaptam az elmúlt napokban" - állt a képernyőfotók szerint Mayer fiókjából küldött üzenetben. "Nem vagyok feldúlt, csak hajlamos vagyok a kíváncsiságra, és kénytelen vagyok megkérdezni. Tényleg reméled, hogy meghalok?"

Miután az Instagram-felhasználó bocsánatot kért, a 44 éves Mayer látszólag biztosította a Swiftie-t, hogy nem sértette meg az, amit mondtak, és megjegyezte, hogy egyszerűen csak "meg akarta érteni", miért küldenek egyesek fenyegető üzeneteket, "anélkül, hogy figyelembe vennék, hogy esetleg látom, és hatással lehet rám".

John Mayer, Taylor SwiftDimitrios Kambouris/Getty Images for VEVO

Amikor az Instagram-felhasználó visszaírta, hogy "senki sem gondolta igazán", hogy Mayer látja ezeket a kommenteket, és ismét bocsánatot kért, a "Daughters" zenésze úgy tűnt, hagyja a múltat a múltnak. "Ma volt egy kis gyógyulás!" - állt a fiókjának üzenetében a képernyőképek szerint. "Minden 100 százalékosan rendben van. Menjetek előre és éljetek boldogan és egészségesen!"

Mayer, aki a pletykák szerint 2009 végén randevúzott Swifttel, és akiről állítólag a 2010-es "Dear John" című dalát is írta, a múltban már szólt Swiftnek. Az év elején, amikor először csatlakozott a TikTok-hoz, Mayer egy videót posztolt a következő felirattal válaszolt azoknak, akik Swiftre való utalásokkal árasztották el a kommentszekcióját: "POV: Ti szidtok engem, én pedig meghallgatlak titeket".

Swift jelenleg az első hat stúdióalbumának - köztük a 2010-es Speak Now-nak, amelyen a "Dear John" is szerepel - az újbóli felvételein dolgozik. A Rolling Stone 2012-es címlapsztorijában Mayer felszólalt a szám ellen, és azt mondta, hogy "nagyon megalázó" volt számára a dalszöveg. "Nem érdemeltem meg" - mondta akkor a magazinnak. "Mostanra már elég jó vagyok a felelősségre vonásban, és soha nem tettem semmit, amivel ezt megérdemeltem volna. Ez egy igazán pocsék dolog volt tőle".

Úgy tűnik azonban, hogy Mayer az elmúlt években továbblépett és túltette magát a szakítás dallamán. Idén februárban a SiriusXM Radio Andy című műsorának epizódjában elárulta, hogy titokban "feldobná", ha az exei még mindig dalokat írnának róla. Mint kifejtette: "Az életed egy bizonyos pontján ezek a dolgok valahogy vissza kell, hogy térjenek, és ezek azok a cserék, amiket felnőttként folytatsz".