, 2021/11/16

Jennifer Lopez megosztja édes Throwback fotó olvasás esti mese a gyerekeinek: "Hiányoznak ezek a pillanatok. Jennifer Lopez összebújik a most 13 éves ikreivel, Emme-vel és Max-szel, miközben a Tale of a Tadpole című mesét olvassa nekik a cuki visszatekintő felvételen.

Jennifer Lopez összebújik

Jennifer Lopez felidézi a korai gyermekkori pillanatokat az ikreivel. Kedden a Hustlers 52 éves sztárja egy sor édes visszaemlékező fotót osztott meg az Instagramon, amelyeken a most 13 éves ikreinek, Max fiának és Emme lányának olvas esti mesét, amikor még kisebbek voltak. A szívmelengető fotókon Lopez kislányai pizsamában ülnek az ölében, miközben a Tale of a Tadpole című könyvet olvassa. Max imádnivalóan néz ki a gitármintás pizsamájában, míg Emme lila pöttyös pizsamában bújik anyukájához, és egy plüss rózsaszín nyuszit ölelget.

"Hiányoznak ezek a pillanatok ... #Cocos 🥥🥥 #LuluAndMaxi #Throwback" - írta a képek alá. A trió nemrégiben minőségi időt töltött együtt Halloween, sütés finomságok együtt a kísérteties ünnep tiszteletére. Lopez egy vicces videót osztott meg az Instagramon, amiben dokumentálja a csokoládékészítést. A háromtagú család, akikhez Lopez barátnője, Ana Carballosa fotós is csatlakozott, csokiba mártott Oreo jégkrémet próbáltak készíteni.

"Ki akarja megmártani az első jégkrémet?" kérdezte Lopez, mire két gyermeke izgatottan válaszolt. A gyerekek ezután kivették a fagyasztóból az Oreo jégkrémet, hogy belemártogassák az olvasztott csokoládéba. "Ez nem működik!" - mondta az énekesnő, miközben Max egyetértett: "Tudtam, hogy ez egy bukás lesz!". Az énekesnőt és barátját, Ben Afflecket is látták Halloween hétvégéjén csokit vagy csalit osztani a gyerekeivel, akiket volt feleségével, Jennifer Garnerrel oszt meg.

A sztárokat Malibuban látták, Garner egy ponton találkozott Affleckkel és Lopezzel. "Mindenki jól kijön egymással, és a hangsúly mindig a gyerekeken van. Jennifer, Ben és Jen Garner mind azt akarták, hogy a gyerekeknek csodálatos halloweenjük legyen" - mondta egy forrás a PEOPLE-nek. "A gyerekek barátok, és együtt akartak csokit vagy csokit gyűjteni. Így volt értelme, hogy mindannyian együtt mentek".