, 2021/11/16

Jennifer Garner csatlakozik Ex Ben Affleckhez és Jennifer Lopezhez, miközben a gyerekekkel csokizik Malibuban Jennifer Garnernek és exférjének, Ben Afflecknek három közös gyermeke van: Violet, 15 éves, Seraphina, 12 éves és Samuel, 9 éves.

a gyerekekkel csokizik Malibuban

Jennifer Garner a hétvégén találkozott exférjével, Ben Affleckkel és Jennifer Lopezzel, miközben a gyerekekkel csokit vagy csalit vittek. A sztárokat Halloween alkalmából Malibuban látták, a színésznő egy ponton találkozott Affleckkel és Lopezzel. Korábban a nap folyamán Affleck és Garner a Huckleberryben töltöttek időt a gyerekekkel.

Mindenki jól kijön egymással, és a hangsúly mindig a gyerekeken van. Jennifer, Ben és Jen Garner mind azt akarták, hogy a gyerekeknek csodálatos halloweenjük legyen" - mondta egy forrás a PEOPLE-nek. "A gyerekek barátok, és együtt akartak csokit vagy csokit gyűjteni. Így volt értelme, hogy mindannyian együtt mentek". Ha többet szeretnél megtudni Jennifer Lopezről, Ben Affleckről és Jennifer Garnerről, akik együtt mennek cukorkázni, vagy csokit osztani, és más top sztorikról, hallgasd meg alább a PEOPLE Every Day napi podcastunkat.

A 49 éves Garnernek és a 49 éves Afflecknek három közös gyermeke van: Violet, 15 éves, Seraphina, 12 éves és Samuel, 9 éves. 2005-ben házasodtak össze, és 2015 júniusában jelentették be a szakításukat. Válásukat 2018 októberében rendezték. RELATED: Ben Affleck azt mondja, hogy az "élet jó" 2 új filmmel, mint a románc Jennifer Lopezzel továbbra is erős marad.

Lopez és Affleck áprilisban újraélesztették románcukat, mielőtt júliusban az Instagram hivatalos lett volna az énekesnő születésnapján. Egy forrás korábban azt mondta a PEOPLE-nak, hogy "hosszú távon vannak benne", miután mindketten elvitték a közös gyermekeiket a Magic Castle-be L.A.-be. 52 éves Lopez a 13 éves ikrek, Emme és Max anyukája.

Májusban Affleck tisztelgett Garner előtt anyák napja alkalmából, és az Instagramon ezt írta: "Annyira boldog vagyok, hogy megoszthatom veled ezeket a gyerekeket. A legszerencsésebb szülők a világon. Köszönöm mindazt a jót, amit teszel. Boldog anyák napját. Love, their Dad", és megosztotta a gyerekeikkel közös, visszatekintő fotókat Garnertől, köztük egy családi képet egy korábbi Halloween-ünnepről, amelyen a férfi Bádogembernek öltözött.

Affleck tavaly a PEOPLE-nek azt mondta: "Amikor valakitől gyerekeid vannak, örökre kötődsz hozzájuk", hozzátéve: "és nagyon szerencsés vagyok, hogy ő a gyerekeim anyja". "Nagyon hálás vagyok neki és tisztelem őt" - mondta akkor Garnertől. "A házasságunk nem működött, és ez nehéz. Mindketten nagyon hiszünk abban, hogy a gyerekeknek fontos, hogy lássák, hogy a szüleik tisztelik egymást és jól kijönnek egymással, akár együtt vannak, akár nem"."

Affleck kifejtette, számára létfontosságú, hogy a gyerekei tudják, mennyire csodálja Garnert: "Fontos, hogy a gyerekeim tudják, hogy tisztelem és törődöm Jennel, és ő is ugyanígy bánik velem. Nagyon tisztelem és hálás vagyok neki. És a legjobbakat kívánom neki".