, 2021/11/18

Jamie Chung megnyitja termékenységi útját: Jamie Jamie Jamie Jamie: Egyedülálló és gyengéd téma. A színésznő és férje, Bryan Greenberg az Instagramon erősítették meg múlt hónapban, hogy ikrek szülei lettek.

Egyedülálló és gyengéd téma

Jamie Chung megnyílt az anyasághoz vezető útjáról. Az Instagramon szerdán a 38 éves színésznő és egykori valóságshow-sztár megosztott részleteket arról, hogy elment egy termékenységi orvoshoz, alig néhány héttel azután, hogy ő és férje, Bryan Greenberg bejelentették, hogy elsőszülők lettek.

"Minden termékenységi utazás egyedi, ez egy gyengéd téma. Ez nem lett volna lehetséges @drshahinghadir nélkül a @scrcivf-nél. Köszönjük, hogy ilyen jól gondoskodtak rólunk az utunk során" - írta Chung, megjelölve a SoCal Reproduktív Központot és Dr. Shahin Ghadirt. A felirat mellett megosztott egy képet magáról és az egyik ikerbabájáról, amelyen a baba arcát egy matrica takarja. Egy második dián Chung ugyanazt a fotót osztotta meg, amelyet 2019-ben posztolt a petesejtjeinek lefagyasztásáról.

A képen egy "Embrió létrehozása" című használati utasítást tart a kezében. "Itt vagyok több mint egy hete az orvosom rendelőjében, ahol eligazítást/leckét kapok arról, hogyan kell beadni magamnak növekedési hormonokat" - írta akkor a posztban. Chung és a 43 éves Greenburg - akik a múlt hónapban ünnepelték hatodik házassági évfordulójukat - október 24-én jelentették be, hogy az ikrek megszülettek. A pár a születésüket bejelentő Greenberg posztja előtt titokban tartotta a babahírt.

A hónap elején a Lovecraft Country színésznője a közösségi médiában osztott meg fotókat, amelyeken az ikrek először találkoznak a nagyszüleikkel. Az Instagramon azt írta: "Nagyon édes volt, hogy mindkét nagyszülői pár találkozott a babákkal ezen a héten". Chung 2016-ban azt mondta a PEOPLE-nak, hogy ő és a férje nagyszerű párosítás, mert "jól megértik egymást". "Megnevettetjük egymást. Megértjük egymást. Mindig a család az első" - mondta akkor. "Tiszteljük egymást - egyszerűen megértjük egymást".