, 2021/11/18

James Corden teljesen el van ragadtatva a Late Late Show 2021-es People's Choice Awards jelölésétől. Az izgalom ragályos a komikuslegenda James Corden számára a hír után, hogy a 2021-es éjszakai talkshow-t jelölték az idei People's Choice Awards-on.

People's Choice Awards jelölése

"Ez minden évben izgalmas, őszintén" - mondta a "Carpool Karaoke" királya exkluzívan az E! Newsnak az új Range Rover bemutatóján az Academy Museum of Motion Pictures-ben hétfőn, november 15-én. "Hatalmas jelentőséggel bír számomra és mindenkinek, aki a műsorban dolgozik" - tette hozzá hálásan a Macskák előadója, reflektálva műsora nagyszerű évére.

"Egyszerűen csak olyan emberekkel dolgozhatok együtt, akiket nagyon-nagyon szeretek" - osztotta meg James, amikor arról kérdezték, mi a kedvenc része a show mindennapjaiban. És hogy mi az Into the Woods színésze legnagyobb bókja, amit valaha is kapott a rajongóktól? "Hogy egyáltalán megnézték!" - viccelődött szédülten.

A Late Late Show házigazdáját a 2021-es év éjszakai talkshow-jának jelölték.

Corden a Full Frontal with Samantha Bee, a Jimmy Kimmel Live!, a Last Week Tonight with John Oliver, a Late Night with Seth Meyers, a The Daily Show with Trevor Noah, a The Late Show with Stephen Colbert és a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon nevezettekkel száll szembe.

James Corden Joe Scarnici/Getty Images for Jaguar Land Rover

Ha Cordenre esett a választásod, akkor most segíthetsz a Peter Rabbit előadójának, hogy esetleg hazavihessen egy PCA-trófeát.

A szavazás már elindult, úgyhogy látogass el a hivatalos szavazási oldalra, vagy írd meg a Twitteren a kategória hashtagjét és a jelölted választását most!