, 2021/11/17

Jake Gyllenhaal jó hangulatban volt az 1. eseményen, miután Taylor Swift "túlságosan is jól" csepegtetett a pletykált múltjukról.

pletyka a  múltjukról

Az őszinteség nevében. Jake Gyllenhaal egy nappal azután lépett ki a 11. Hamilton Behind the Camera Awards ünnepségére, hogy Taylor Swift pénteken, november 12-én leadta az All Too Well című rövidfilmet - amelyről sokan azt feltételezik, hogy a szakításukról szól.

"Jake jó hangulatban volt" - mesélte egy szemtanú exkluzívan az Us Weeklynek a Brokeback Mountain színészének viselkedéséről a szombati, november 13-i eseményen, amelyet a Los Angeles Confidential luxus életmódmagazin rendezett az angyalok városában. "Büszke volt arra, hogy ott lehetett, és átadhatta a hangvágásért járó díjat Mandell Winternek".

A 40 éves sztár egyedül érkezett a vörös szőnyeg felgöngyölítése után a forrás szerint, aki megjegyezte, hogy Gyllenhaalt "bekísérték", mielőtt átadta volna a The Guilty felügyelő hangszerkesztőjének a trófeát. A Donnie Darko színésze, aki Joe Baylor szerepét játssza a thrillerben Riley Keough és sógora, Peter Sarsgaard mellett, a szemtanú szerint a The Guilty asztalánál foglalt helyet.

Jake húga, Maggie Gyllenhaal, aki az 50 éves Sarsgaard felesége, szintén ugyanannál az asztalnál ült, ahogy Az elveszett lány filmcsapatának néhány más tagja is - tette hozzá a bennfentes. A 43 éves Maggie az esti ünnepségen hazavihette az áttörést jelentő rendezői díjat az első főszerepéért. A Nightcrawler sztárja azután lépett ki a Los Angeles-i díjátadóra, hogy a pénteken megjelent Red (Taylor's Version) című filmje után ismét a médiában keringett a neve a 31 éves Swifttel folytatott rövid románca miatt.

Az újrakiadott albumon a Grammy-díjas énekesnő All Too Well című slágerének 10 perces változata is helyet kapott, amely sok rajongó szerint Jake és Swift 2010-es pörgős kapcsolatáról szól.

A pennsylvaniai születésű színésznő pénteken debütált rendezőként az All Too Well című rövidfilmmel, amelyben Dylan O'Brien és Sadie Sink játszotta a főszerepet.

A rövidfilmben húsvéti tojások szerepeltek Swift és Jake románcáról, többek között O'Brien szakáll és sapka kombója, amely az Oscar-jelölt színész kinézetére emlékeztetett, amikor ő és Swift egy párt alkottak. Jake Gyllenhaal jó hangulatban volt, miután Taylor Swift túlságosan is jól dobta a bulit.

Az őszi hátteret és a "Lover" dalosnő exére való utalást, aki állítólag a szakításuk után is megtartotta a sálját, a bővített szám és a film alatt is utaltak. Miközben Jake szombaton a nővérének és a The Guilty munkatársainak szurkolt, Swift a Saturday Night Live-ban előadta az "All Too Well" 10 perces verzióját, ami ismét Jake-re és a dalszerzővel közös múltjára késztette a rajongókat. Az ő neve a hétvége nagy részében trendi volt a közösségi médiában.

Az "I Almost Do" énekesnője később egy afterpartin ünnepelte sikeres újrakiadását és SNL szereplését néhány híres haverjával szombat este New Yorkban. Blake Lively, aki hétfőn, november 15-én debütált Swift új, "I Bet You Think About Me" című klipjének rendezőjeként, férjével, Ryan Reynoldsszal, valamint barátai, Selena Gomez és a 19 éves Sink mellett részt vett a bálon.