, 2021/11/18

Itt jönnek a babapocakok! Emma Stone, Josie Bates és még több híresség jelentette be 2021-ben, hogy terhes. Az Us Weekly január 4-én hozta nyilvánosságra a hírt, hogy az Oscar-díjas színésznő első gyermekét várja férjével, Dave McCaryvel.

 jönnek a babapocakok

"Nagyon boldognak és izgatottnak tűnik, hogy anya lesz - állandóan óhajtozik és nyávog" - mondta akkor egy forrás exkluzívan a Usnak. "Remekül néz ki, egészségesnek tűnik, ragyog. Mostanában a barátaival és a munkájával is tartja magát, mindig aktív marad, és naponta mozog". A hír két évvel azután érkezett, hogy a Battle of the Sexes színésznője az Elle-nek mesélt jövőbeli családi terveiről.

"Ahogy öregedtem, úgy változott meg a szemléletem a gyerekekkel kapcsolatban" - mondta az arizonai születésű színésznő 2018 augusztusában. "Soha nem vigyáztam a gyerekekre vagy ilyesmi. Tinédzserként úgy voltam vele, hogy 'Soha nem fogok megházasodni, soha nem lesz gyerekem'. Aztán idősebb lettem, és úgy voltam vele, hogy 'Tényleg meg akarok házasodni, tényleg szeretnék gyerekeket"."

A Golden Globe-győztes akkoriban hozzátette: "Ez az a 30 éves kori dolog, amikor az ember azt gondolja, hogy 'már nem vagyok olyan fiatal. Fiatal vagyok, de nem vagyok olyan fiatal"."Stone és McCary 2019 decemberében jegyezték el egymást, két évvel azután, hogy elkezdtek randizni. A pár 2020 májusában házassági pletykákat gerjesztett, miután a rajongók észrevették, hogy a La La Land sztárja egy Reese Witherspoonnal készült interjú során a gyémántját aranygyűrűre cserélte. Őt és a Saturday Night Live íróját 2020 szeptemberében látták, amint egyforma karperecet viselnek.

Ami a Bringing Up Bates sztárját illeti, ő és férje, Kelton Balka január 5-én jelentették be, hogy egy 2020 szeptemberi vetélés után egy szivárványos baba van születőben.

"Annyira tele vagyunk hálával, és nem is érezhetnénk magunkat áldottabbnak és szerelmesebbnek a gondolattól, hogy újra szülők lehetünk" - mondta a realitysztár exkluzívan a Usnak. "Bár még mindig vannak félelmeink, aggodalmaink és bizonytalanságaink, extra óvintézkedéseket teszünk és szorgalmasan imádkozunk az új kislányunk biztonságáért.

Eddig mindannyian egészségesek vagyunk, és a baba tökéletesen fejlődik. Túlságosan boldogok vagyunk, hogy ilyen örömteli hírekkel kezdjük az új évet, és több mint izgatottak vagyunk, hogy nyár elején négytagú családdá válhatunk!". Az UPtV-s személyiségek csöppsége a 2019 júliusában született Willow nagytestvéréhez csatlakozik majd. Görgess tovább, hogy még több hírességet láthass, akik idén osztották meg terhességi híreiket.

Tori és Zach Roloff

A Little People Big World sztárjai november 17-én fedték fel, hogy harmadik gyermeküket várják, miután Tori márciusban elvetélt. "Annyira izgatottak vagyunk, hogy izgalmas híreket oszthatunk meg veletek!" írta Tori az Instagramon keresztül. "Baby Roloff idén tavasszal csatlakozik hozzánk, és annyira hálásak vagyunk Istennek ezért az édes ajándékért!".

Jessica Marie Garcia

Az On My Block sztárja november 12-én jelentette be terhességét. "Anyuka leszek!!!" - osztotta meg az Instagramon keresztül. "Még mindig nem tudom elhinni! Túlságosan izgatottak vagyunk és annyira hálásak Istennek, hogy megáldott minket ezzel a lehetőséggel, hogy szülők lehetünk. Anyu és apu nagyon szeret téged és alig várjuk, hogy találkozzunk veled!!! Most pedig szállj le anyuci hólyagjáról! 💕"

Willow Palin és Ricky Bailey

"Kicsit titokban tartottam ezt a srácot" - írta Sarah Palin lánya november 7-i babapocak-debütálásának képaláírását az Instagramon keresztül. "Még egy hét, és már félig-meddig együtt leszünk a fiúnkkal".

Jennifer Wayne és Austin Moody

A Runaway June előadója november 5-én jelentette be az Instagramon keresztül, hogy férjével első közös gyermeküket várják. "OH BABY!!!! @theaustinmoody és én egy kislányt hozunk haza!!!!" - írta akkor a közösségi médiában közzétett bejelentés képaláírását Wayne. "Alig várjuk, hogy Lily Maria Moody-t a mi kis családunkban üdvözölhessük!!!!".

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodríguez

"Örömmel jelentem be, hogy ikreket várunk" - írta a profi focista október 28-i Instagram-bejelentésének képaláírását. "A szívünk tele van szeretettel - alig várjuk, hogy találkozzunk veletek. #blessed."

Mark Cuevas és Aubrey Rainey

"Terhesek vagyunk a második babával" - mondta a Love Is Blind öregdiákja október 22-én a Us-nak. "Izgatottan várjuk a szülői utazásunkat, és 2022 márciusában üdvözöljük a második babánkat!". A pár, akik 2020 novemberében jegyezték el egymást, már szülei Ace nevű fiuknak, aki 2021 áprilisában érkezett.

Jorge Nava és Rhoda Blua

"Soha nem gondoltam volna, hogy az álmaim ilyen gyorsan valósággá válnak" - írta a 90 Day Fiancé öregdiákja barátnője október 18-án debütált babapocakjának képaláírását. "Rhoda, te és Zara vagytok az én világom. Jobban szeretlek, mint azt valaha is el tudnád képzelni."

Darren és Mia Criss

A zenészpár 2022 tavaszára várja első gyermekét.

"Évek óta zenét készítünk" - jelentette be a Glee öregdiákja az Instagramon keresztül október 15-én az olyan felvételek mellett, amelyeken a pár a felvételi stúdióban ultrahangot hallgat. "De ezúttal BEAT-ot csináltunk. A végső kollab droppin 2022 tavaszán".

Eve és Maximillion Cooper

A rapper október 15-én jelentette be, hogy első gyermekét várja.

"El tudjátok hinni @mrgumball3000 végre elmondhatjuk mindenkinek!!!!!. ❤️" - írta a növekvő pocakjáról készült Instagram-képhez. "Mindannyian tudjátok, milyen régóta vártunk erre az áldásra!!! 2022 februárjában találkozhatunk a mi kis emberkénkkel".

Peyton Meyer és Taela LaCour

"Annyira hálás vagyok a mi kis családunkért, örökre megváltoztatta az életemet" - írta a He's All That sztárja az Instagramon keresztül az október 11-i esküvői fotókhoz, valamint egy ultrahangos felvételhez. "Örökre megváltoztattatok engem. Szeretlek téged. (Az összes apukának odakint, kérlek, küldjetek a fiatoknak néhány tippet)".

Elaine Welteroth

"Új kreatív kollab @jonathansingletary-vel, amely 2022 tavaszán dobja ki" - írta a The Real egykori társműsorvezetője az Instagramon keresztül október 11-én. "Altatódal a leendő kisbabám apukájától".