, 2021/11/16

Hilary Duff végre felpattant a TikTok trendre, hogy az emberek utánozzák a hírhedt "With Love" koreográfiáját a 2007-es "The Tonight Show with Jay Leno" című műsorban való fellépéséről.

Ő csak szeretettel csinálja.

A 34 éves "Younger" színésznő hétfőn posztolt egy videót a saját TikTokjára, amelyben a @YungDaddyCackkel közös duettben táncolja végig a kínos előadást.

"Így már nem kapok több sms-t erről....✌🏻 is...... I tik toked....and it was a 12% kinda day" - írta a videóhoz az Instagramon.

Duff fehér crop topot és distressed farmert viselt, miközben fiatalabb önmagához hasonlóan, javuló önbizalommal és ritmusérzékkel mozgott.

A "With Love" című throwback előadás már hónapok óta kering a TikTok-on, sokan gúnyolódtak azon, hogy Duff látszólag minimális energiát fektetett az akkori táncmozdulataiba.

Duff számos barátja és rajongója elárasztotta Instagram- és TikTok-posztjainak kommentszekcióit, hogy szurkoljanak a "Lizzie McGuire" öregdiákjának, aki a fellépés idején 20 éves volt.

"YESSSSSSSSS" - áradozott Ashley Tisdale, Jenna Dewan pedig hozzátette: "Csodálatos 😂👏👏👏👏".

"VÁRTAM EZÉRT" - írta egy rajongó, egy másik pedig "ikonikusnak" nevezte a posztját.

Annyira örülök, hogy elismerte ezt. Tudtam, hogy megtalálod benne a humort is! Esküszöm, hogy szeretünk írta egy harmadik rajongó.

Úgy tűnt, nagyon beleélte magát a mozdulatokba, ahogy fiatalabb önmagát táncoltatta.

Még a TikTok is kommentálta, azt írva: "Azért jött, hogy megmutassa nekünk, hogyan kell csinálni".

Duff videója már több mint 145 ezer megtekintést gyűjtött, alig egy órával azután, hogy közzétette a klipet.