, 2021/11/18

Harry herceg és Meghan Markle nem csatlakozik a törékeny Erzsébet királynőhöz karácsonykor. Harry herceg és Meghan Markle nem tervezi, hogy visszarepüljön az Egyesült Királyságba az ünnepekre - annak ellenére, hogy ez lesz II. Erzsébet királynő első karácsonya férje, az áprilisban elhunyt Fülöp herceg nélkül.

a törékeny Erzsébet királynő

Arról nem is beszélve, hogy a 95 éves matriarchának az utóbbi időben aggasztó egészségügyi problémái voltak. Sussex hercegének és hercegnéjének meghívást küldtek, hogy csatlakozzanak a királyi család többi tagjához Sandringhamben karácsonykor, de ők nem fognak részt venni, a Page Six több királyi forrásból úgy tudja.

"Sok minden beletartozik a családi karácsony logisztikájába és megtervezésébe, így természetesen a személyzet tudja, hogy Harry és Meghan nem jönnek" - mondta a Page Sixnek egy királyi forrás. "Ha így lenne, akkor ezt már közölték volna a családdal.

"De ez Őfelsége első karácsonya a férje nélkül, így remélni lehetett volna, hogy vele akarnak lenni"." Úgy vélik, hogy Harry és Meghan nem akarják az elkerülhetetlen címlapokat okozni, amelyek akkor jönnének, ha átrepülnének új otthonukból, a kaliforniai Montecitóból. "Azt hiszem, mindenki megérti, hogy őrjöngés lesz, amikor mindketten visszatérnek az Egyesült Királyságba, de le kell tépniük a [sebtapaszt] és tovább kell lépniük" - tette hozzá a forrás.

A királynőhöz vidéki birtokán, Sandringhamben rendszerint csatlakozik a család, köztük Károly herceg, Camilla Parker-Bowles, Vilmos herceg és felesége, Kate Middleton, akik elkísérik őt egy templomi szertartásra. Meghan Markle és Harry herceg várhatóan idén karácsonyra nem repülnek vissza az Egyesült Királyságba, annak ellenére, hogy a 95 éves Erzsébet királynő gyengélkedő egészségi állapotban van, és áprilisban elvesztette férjét.

Meghan Markle és Harry herceg várhatóan idén karácsonyra nem repülnek vissza az Egyesült Királyságba, annak ellenére, hogy a 95 éves Erzsébet királynő gyengélkedő egészségi állapotban van, és áprilisban elvesztette férjét. Harry és Markle várhatóan nem vesznek részt a királynőnek a kiterjedt családja számára rendezett éves karácsonyi ebéden sem, amelyet általában a Buckingham-palotában tartanak.

Idén a források szerint a windsori kastélyban tartják majd, ahol a királynő ideje nagy részét tölti, mivel rossz hátából lábadozik. Egészségügyi gondjai miatt a hónap elején kénytelen volt lemondani a COP26 klímacsúcson való megjelenését a skóciai Glasgowban, miután egy éjszakát a kórházban töltött vizsgálatok miatt. Az orvosok azt tanácsolták neki, hogy pihenjen, ő pedig videoüzenetet vett fel az eseményre.

A 95 éves uralkodó "csalódott" volt amiatt is, hogy múlt vasárnap kihagyta az emlékezés vasárnapi szertartást a londoni Cenotaphiumnál, amit a palota személyzete a "hátficamra" fogott. Harry és Markle utoljára 2018-ban volt Sandringhamben karácsonykor, egy évvel azelőtt, hogy a pár szenzációs bejelentést tett a királyi családban betöltött vezető szerepük elhagyásáról.

Harry idén kétszer tért vissza az Egyesült Királyságba: egyszer áprilisban, hogy részt vegyen nagyapja temetésén, majd júliusban, hogy testvérével, Vilmos herceggel együtt leleplezze édesanyja, Diana hercegnő Kensington-palotai szobrát. Markle a temetés idején erősen terhes volt lányukkal, Lilivel, és orvosi utasításra nem tudott elutazni. Júniusban szült, néhány héttel a szobor leleplezése előtt.

Bár Sussexék állítólag azt tervezik, hogy részt vesznek a királynő platina jubileumi ünnepségén 2022 júniusában, egy másik bennfentes szerint ez valójában rosszabb időzítés. "Ha ez lesz az első alkalom, hogy a Megxit óta visszatérnek az országba, és kiszívják az összes oxigént a királynőből, az egyszerűen borzalmas lesz" - mondta a bennfentes. Sussex hercegének és hercegnéjének képviselői nem voltak elérhetőek a kommentárért.