, 2021/11/18

Hannah Brown összejött az exével Peter Weberrel, amikor a Bachelor évadját adták le. Most Hannah Brown elárulta, hogy ő és a Bachelorette exe az évad adásidejével egy időben kötöttek ki az ágyban.

 a Bachelor évadja alatt

Minden rózsának megvan a maga tüskéje - és Hannah Brownt bizonyára megszúrták. A Bachelorette öregdiákjának kapcsolata Peter Weberrel, az évadának egyik versenyzőjével, az egykori Bachelorrel nem ért véget, miután a lány második helyezettként hazaküldte őt. Elfogadta Jed Wyatt lánykérését, bár végül felbontották az eljegyzésüket.

Amikor azonban néhány hónappal később megjelent a Bachelor Weber évadában, egyértelmű volt, hogy még mindig vannak köztük érzések. Mint a People-nek elárulta, Weber a kamerán kívül azt mondta neki, hogy "100 százalékban kilépne a műsorból, ha azt mondhatnám, hogy vele akarok lenni. El akartam menni vele randizni, de nem mondhattam, hogy biztosan tudom".

Ő és Weber újra keresztezték egymást a Bachelor in Paradise sztárjainak, Dylan Barbournak és Hannah Godwinnak az eljegyzési partiján 2020 februárjában, amikor Weber évadját adták. A következő hónapban a rajongók megtudhatták, hogy eljegyezte Hannah Ann Sluss-t, de aztán a showban felbontotta az eljegyzést. Brown a People-nek elmondta: "Hallottam, hogy gondjaik vannak".

Brown és Weber együtt távoztak az eljegyzési partiról. A People szerint a nő hamarosan megjelenő, God Bless This Mess című könyvében azt írja, hogy végül együtt kerültek az ágyba, de a magazinnak azt mondta, hogy "a kémia egyszerűen nem volt meg". "Egyszerűen szar volt. Aztán rájöttem, hogy egy másik lány [a második helyezett Madison Prewett] járt a fejében" - mondta. "Az egész olyan bizarr volt." Az E! News megkereste Webert, hogy kommentálja a hírt.

Később a Bachelors in the City podcast során foglalkozott a nő állításával, és azt mondta, hogy "egyetért" azzal, amit a nő mondott. "Együtt töltöttük az éjszakát, és ennyi volt" - mondta Weber a Us Weekly által megszerzett klip szerint. "Ez volt az utolsó alkalom, amikor fizikailag láttam őt". Weber megosztotta: "Ez nem volt olyan, mint amilyennek szerintem eredetileg éreztük. De ettől függetlenül jó volt beszélgetni, és csak volt valaki, aki valahogy megértette, hogy honnan jöttem".

Mint a rajongók jól tudják, Weber és Prewett románca is rövid életű volt. Ami Brownt illeti, közel egy éve randizik Adam Woolarddal. "Ő a Hot to my Mess" - írta Brown az Instagramra feltöltött fotóhoz, amelyen ölelkeznek. "Nem kívánok rosszat senkinek" - mondta a valóságshow-műsorvezető a People-nek. "És nagyon jó helyen vagyok."