, 2021/11/17

Gyilkosság a Paradicsomban? A feleség válaszokért küzd a férj gyanús halála miatt a cancúni évfordulós kiruccanás során Jamie és Elijah Snow a 10. évfordulójukat ünnepelték Mexikóban, amikor a horror lecsapott rájuk.

a férj gyanús halála

Jamie és Elijah Snow 10. házassági évfordulójuk alkalmából a mexikói Cancúnban található luxusüdülőhelyre utazott, hogy élvezzék a napsütést, a szörfözést és egymást.

A texasi párnak, akik mindketten 35 évesek, csak egy terve volt a hétre: "Hátradőlni, lazítani és nem aggódni semmi miatt" - meséli Jamie a PEOPLE e heti címlapsztorijában.

Ám az álomutazásuk rémálommá változott, amikor Elijah, aki régóta tűzoltó, nem tért vissza a Royalton Chic Cancúnban lévő szobájukba az ottlétük első éjszakáján.

Jamie rémületére Elijah holttestét másnap reggel, július 19-én találták meg, lábbal előre beékelődve a szomszédos Sunset Royal üdülőhely kis szellőzőablakába. "Aznap délután a rendőrség közölte velem, hogy nem történt idegenkezűség; megpróbált kimászni a mosdó ablakán, beszorult és ott megfulladt" - meséli Jamie a PEOPLE-nek.

De az őrsön egy rendőr azt mondta neki, hogy Elijah halála "gyanúsítottak nélküli emberölés", és néhány nappal később a helyi főügyész sajtóközleménye szerint "a texasi USA-beli férfi ... megpróbált bemenni egy mosdóba". Ha többet szeretne megtudni Jamie kutatásáról, hogy mi történt a férjével, iratkozzon fel most a PEOPLE-ra, vagy vegye kézbe az e heti számot, amely pénteken kerül az újságárusoknál.

Jamie most kénytelen egyedülálló anyaként nevelni a pár két kislányát, akik 6 és 5 évesek, és még mindig próbálja kideríteni, mi történt a férjével. amie az elmúlt hónapokat azzal töltötte, hogy a mexikói hatóságokhoz fordult, és arra kérte őket, hogy adják ki az üdülőhelyen készült videofelvételeket, amelyek fényt deríthetnek Elijah utolsó pillanataira.

Az FBI nem kívánt nyilatkozni a PEOPLE-nak. Az amerikai külügyminisztérium e-mailben válaszolt: "Megerősíthetjük egy amerikai állampolgár halálát Cancúnban. A család magánéletének tiszteletben tartása miatt jelenleg nincs további kommentárunk". Jamie még Joe Biden elnöknek is könyörög, hogy vonja be az FBI-t - aláírásokat gyűjt egy online petícióban. "Minden nap harcban állok" - mondja Jamie - "próbálok információt szerezni a férjemről"