, 2021/11/15

A legtöbb asztrológia-megszállott elég jól ismeri a Nap-jegyét - ez az a csillagjegy, amely a személyiségünkhöz igazodik (és ez az alapja a legtöbb havi horoszkópjóslásnak). De a Hold-jegyek valami egészen mást jelentenek.

Katie Thurston és Greg Grippo zűrös szakítása

"Úgy értem, őszintén szólva, a szívem együtt érez vele, bármi is történt" - mondta a 28 éves New Jersey-i lány exkluzívan az Us Weeklynek november 13-án, szombaton, miközben Peter Weber The Adventures of Pilot Pete című könyvét ünnepelte, a képeskönyv november 23-i megjelenése előtt. "Fogalmam sincs. Nem beszéltünk, őszintén szólva. Csak a legjobbakat kívánom neki. Tudom, hogy valószínűleg nagyon nehéz, ami történt".

Bár Grippo - aki nevezetesen a The Bachelorette 17. évadában randevúzott a 30 éves egykori marketingmenedzserrel, mielőtt feszült búcsút intettek volna egymásnak - "egyáltalán nem beszélt" az exével, szívélyes maradt mind vele, mind a 31 éves kanadai származásúval kapcsolatban. "Blake azonban nagyszerű srác" - tette hozzá. "Őszintén szólva nagyon kedvelem Blake-et. Blake fantasztikus, Blake fantasztikus. Ő egy igazán nagyszerű srác."

Katie Thurston, Blake Moynes őszinte idézetei a szakítás utáni életről. Az egykori agglegény (akinek gyermekkönyve már előrendelhető) ünnepi könyvbemutatóján a New York-i Life Rooftopban Grippo együtt lógott a Bachelorette 17. évadának öregdiákjával, Andrew Spencerrel, aki elmondta a saját meglátásait a szakításról.

Morgan Raum

"Azt hiszem, a távolság határozottan nagyon hangsúlyos volt, és ezt tudtuk is" - mondta a 26 éves focista a Usnak. "Úgy értem, én biztosan tudtam, hogy ez nem igazán működik a korábbi tapasztalataimból a randizós életemben, és tudod, valószínűleg azért nem találkoztak egymással a műsor alatt, mert próbálták megtartani a titoktartást. Aztán a következő dolog, amit tudsz, hogy Afrikába megy, szóval úgy voltam vele, hogy 'Hmm, lehet, hogy egy kicsit ingatag,' de sosem tudhatod az ilyen dolgokat.

De nem gondoltam, hogy ez nagyon sokáig fog tartani, az biztos." Az illinois-i születésű férfi azt is elárulta, hogy "röviden" beszélt a San Diegó-i lakossal, megjegyezve, hogy szerinte a beszélgetésük "egészséges és szívélyes" volt. "Csak bölcs szavakat mondtam neki, és csak biztos akartam lenni benne, hogy tudja, hogy még mindig vannak jó emberek, akik törődnek vele, és szeretnék, ha jól menne neki" - árulta el Spencer a Thurston-nal folytatott beszélgetéséről.

"Csak azt akarom mondani, hogy én is egyike voltam azoknak az embereknek - azt mondtam, hogy 'Hé, csináld csak tovább, és ne gondolj túl rosszul arra, ami történik'. Nagyon röviden beszéltem róla, de tudod, remélem, hogy ő és Blake jól vannak a továbbiakban, és a legjobbakat kívánom mindkettőjüknek"."

Miután az exek egymásba szerettek az ABC-sorozat alatt - és az ezt követő eljegyzésük az augusztusi fináléban került adásba -, Thurston három hónappal később bejelentette, hogy külön utakon folytatják. "Kölcsönös szeretettel és tisztelettel úgy döntöttünk, hogy külön utakon járunk" - írta a washingtoni születésű színésznő októberben az Instagramon keresztül.

"Annyira hálásak vagyunk a közös pillanatokért és az egész utazásért, ami ebben az évben kibontakozott, de végül arra a következtetésre jutottunk, hogy élettársként nem vagyunk kompatibilisek, és mindkettőnk számára az a leggondosabb döntés, ha függetlenül haladunk előre. Kérjük a kedvességüket és a magánéletüket, amíg mindketten átvészeljük ezt az átmenetet. Mindketten örökké a legjobbat akarjuk majd egymásnak, és kérjük, hogy támogassanak minket a döntésünkben."

Bachelor Nation párok, akik 2021-ben váltak szét

Napokkal azelőtt, hogy szakításuk híre címlapokra került, a Bachelor 25. évadának öregdiákja bevallotta, hogy "teljesen szárnyalt" az élete, miközben a duó megpróbálta kezelni a távkapcsolatukat. "Éppen kitaláljuk" - mondta Thurston a Usnak, miközben Whitney Cummings Touch Me Tourjának backstage-jén volt akkoriban, ahol ő volt az előzenekar. "Nem tudjuk. Ez még mindig nagyon új nekünk. Én csak magamra koncentrálok, ő pedig magára, és ha így működünk, az nagyszerű."