, 2021/11/16

George Clooney kitárulkozik a nagyon érzelmes pillanatról, amikor ő és felesége, Amal úgy döntöttek, hogy gyerekeket vállalnak George és Amal Clooney 4 éves ikrei, Ella és Alexander

gyerekeket vállalnak

George Clooney imádja az ikrek apukájaként betöltött szerepét, annak ellenére, hogy kezdetben hezitált a szülővé válással kapcsolatban.

A 60 éves színész nemrég Marc Maronnal beszélgetett a WTF with Marc Maron podcastben, és felidézte a napot, amikor megtudta, hogy feleségével, Amallal ikreket várnak.

"Figyelj, én nem akartam megházasodni. Nem akartam gyerekeket. Aztán ez a rendkívüli emberi lény belépett az életembe, és én egyszerűen őrülten beleszerettem. Attól a perctől kezdve, hogy találkoztam vele, tudtam, hogy minden más lesz" - kezdi. "Nem tudtam, hogy ikreim lesznek" - mondja. "Van az a pillanat, amikor elmész az orvoshoz, és előveszik ezt a papírt, ami egy ultrahangfelvétel, és azt mondják: "Tessék", te pedig: "Ez egy kisfiú.". Én meg: 'Kisfiú, fantasztikus'" - emlékezett vissza. "Aztán azt mondták: 'És a másik a lány', én meg: 'Oh s-t'. "

"[Amal] húgának ikrei vannak, és én meg voltam döbbenve, mert... Én is készen álltam egy ikerpárra. ... Most már imádom" - mondja arról, hogy a 4 éves ikrek, Ella és Alexander apukája lett. "És hála Istennek, hogy a világjárvány idején is ott vannak egymásnak." Soha ne maradjon le egy sztoriról sem - iratkozzon fel a PEOPLE ingyenes napi hírlevelére, hogy naprakész maradjon a PEOPLE legjobb híreitől kezdve a szaftos hírességekkel kapcsolatos hírekig és a lenyűgöző emberi érdekességekkel kapcsolatos történetekig.

Az Ocean's Eleven sztárja arról is beszélt, hogy mikor beszélt először arról, hogy Amal és ő közös gyerekeket vállalnak. "Szóval már körülbelül egy éve házasok vagyunk, és egy barátunknál voltunk, és ott volt egy gyerekük, aki hangos és ellenszenves volt, én pedig azt gondoltam: 'Szent szar!'. Kimentünk sétálni. És soha nem gondolt erre, tényleg. Aztán azt mondta: "Szörnyen szerencsések vagyunk az életben.

Én meg azt mondtam: 'Igen, szerencsések vagyunk, hogy egymásra találtunk'" - emlékezett vissza Clooney. "Azt mondta: 'Úgy tűnik, ezt a szerencsét meg kellene osztanunk másokkal is. " A színész azt mondta, hogy "talán egy percig gondolkodott ezen", és nem gondolta, hogy akkoriban egyikük sem "döntött" a gyerekekről.

"Aztán csak annyit mondtam: 'Nos, úgy értem, ha benne vagy', mire ő azt mondta: 'Szerintem meg kéne próbálnunk'.

Meg kell mondanom, hogy ez nagyon érzelmes volt, mert tényleg meg voltam győződve arról, hogy nem ez az én sorsom az életben, és jól éreztem magam ezzel" - tette hozzá. Az interjú egy másik részében Clooney megosztotta azt az egyet, amit a gyermekeibe szeretne belenevelni. "Tényleg tisztában vagyok néhány dologgal, mégpedig azzal, hogy tisztában vagyok a hírességek veszélyével a gyerekekkel, és azzal is, hogy milyen veszélyt jelent, ha a gyerekekkel együtt vannak az eszközök" - mondta, felidézve saját gyerekkorát, amikor édesanyja varrta a ruháit, és amikor a családja apja munkái miatt költözködött.

"Emiatt tanultam meg kaparósnak lenni. Bármilyen helyzetbe kerülhetek, túl tudom élni" - mondta Clooney. "Bármit túl tudok élni. Biztosra kellett mennem, hogy ezt a gyerekeink is átvegyék. Ez fontos számomra."