, 2021/11/15

Erika Jayne azt mondja, soha nem fog újra férjhez menni Tom Girardi válása közepette.

Tom Girarditól való vállása válása

Erika Jayne nem szeretne újra oltár elé állni, ha már véglegesítették a válását Tom Girarditól. "Nem, nem fogok. Soha" - válaszolta határozottan a "Real Housewives of Beverly Hills" sztárja, amikor a TMZ megkérdezte tőle, hogy a jövőben újra férjhez menne-e valaha.

A csatorna a hétvégén kapta lencsevégre a Bravo 50 éves sztárját, amint a Los Angeles-i Bistro Jolie-ból távozott. Amikor megkérdezték tőle, hogy randizna-e még egyszer egy olyan ügyvéddel, mint Girardi, Jayne egy pillanatra megállt, mielőtt azt mondta: "Ez egy jó kérdés". "Valószínűleg nem" - mondta, majd hozzátette: "De aztán megint valószínűleg, úgy értem, nem is tudom... Lehet, hogy szükségem lesz ingyen ügyvédre. Ki tudja?"

Jayne, aki nemrég arra biztatta a férfiakat, hogy csússzanak be a DM-jeibe a közösségi médiában, nem volt hajlandó kommentálni, hogyan alakul a randizási élete. Ahelyett, hogy bármilyen választ adott volna, csak nevetésben tört ki a videós kérdésén.

A "XXPEN$IVE" énekesnője a múlt hónapban elárulta, hogy gazdag férfiakkal szeretne randizni a 82 éves Girarditól való folyamatban lévő válása közepette. "Azt hiszem, minden lány, tudod, szereti a pénzes pasikat" - mondta a TMZ-nek, hozzátéve, hogy nem nagyon érdekli egy potenciális kérő kora, amíg legalább 25 éves. Jayne és Girardi válása már körülbelül egy éve tart. Eredetileg 2020 novemberében nyújtotta be a 21 éve tartó házasságuk végét.

A viharos váláson kívül Jayne-t 25 millió dollárra perli a Girardi Keese csődeljárását kezelő vagyonkezelő. Azt állítják, hogy a "RHOBH" öregdiákja tudta, hogy elhidegült férje legalább az elmúlt 12 évben pénzt folyósított az ügyvédi irodájából, hogy a felesége személyes kiadásait fizesse. Az ügyet kezelő vagyonkezelő azzal érvel, hogy Jayne azt állítja, hogy nem tudott férje pénzügyi problémáiról, ez nem jelenti azt, hogy "egyszerűen teljesen szabadon elsétálhat" a 25 millió dollártól, amivel állítólag az ügyvédi irodának tartozik.

Mielőtt 2000-ben feleségül ment Girardihoz, Jayne öt évig, 1991 és 1996 között Thomas Zizzo felesége volt. Az exeknek van egy közös felnőtt fia, Tommy Zizzo Jr.