, 2021/11/15

A Real Housewives of Orange County sztárja, Emily Simpson hosszú listát tudhat magáénak. Elvégezte a főiskolát és a jogi egyetemet. Két ügyvédi vizsgát is letett. Három gyermeket köszöntött, és összesen ötöt segített felnevelni férjével, Shane-nel együtt.

 lenyűgöző átalakulás

És valahol útközben átjutott a Real Housewives fáradságos meghallgatási folyamatán is, így jutott kiemelt szerephez a Bravo egyik legnagyobb műsorában. Emily Simpson azonban nem pihen a babérjain. 2020-ban azzal került a valóságshow címlapokra, hogy lenyűgöző fogyási célokat ért el, és az egyik legdrámaibb, nem műtéti beavatkozással járó Real Housewives testátalakításon esett át, amit eddig láttunk. Ám az átalakulása nem csak 2020-ban történt; Emily Simpson már születése óta dolgozik.

Az ohiói vidéken lovagolva nőtt fel, majd pompomlányként, modellként és fiatalon férjhez ment, Emily sokat változott az évek során. Íme, egy pillantás arra, hogyan lett vidéki lányból OC TV-sztár több mint 40 év alatt.

Emily Simpson szülei elváltak, amikor 6 éves volt.

Bár Emily Simpson szülei házasok voltak, amikor ő született, a házasság nem tartott sokáig. A Bravónak írt blogbejegyzése szerint apja elhagyta, amikor ő még csak 6 éves volt, nővére, Sara pedig 3. Hogy a helyzet még rosszabb legyen, az édesanyjukat egy másik nőért hagyta el, ami Emily édesanyját mély depresszióba taszította, amiből soha nem heverte ki. "Gyerekként anyám sokat sírt" - mondta. "Sokat beszélt apámról, és őt hibáztatta minden bajáért."

Tekintettel a múltjára, Emily örökké hálás, hogy a gyermekei nem jutottak ugyanerre a sorsra. A férje, Shane előtt tisztelgő apák napi Instagram-bejegyzésében Emily "a lehető legjobb apának" nevezte őt, egy imádnivaló fotó képaláírásával, amelyen kéz a kézben sétálgat a két kisfiukkal. "Én apa nélkül nőttem fel" - írta a posztban - "de a kicsikéim ... csak egy apa feltétel nélküli szeretetét fogják ismerni".

Emily Simpson egyedülálló, dolgozó édesanyával nőtt fel Ohio vidéki részén. Emily Simpson szülei házasok voltak, amikor megszületett, de nem sokkal később elváltak. Az egyedülálló anya által nevelt Emilynek egy nővére volt, Sara, és a lányok egy 12 hektáros farmon éltek Madison Township közelében, Ohio vidéki részén - olvasható a Journal-Newsban megjelent profilban. "Csak mi voltunk egymásnak" - mondta Emily az újságnak. "Egész életünkben fedeztük egymást."

Emily élvezte azokat az egyszerű dolgokat, amelyeket sok vidéken felnövő gyerek csinál, és a Journal-Newsnak elmondta, hogy mezítláb szaladgált, lovagolt, békákat fogott, és ebihalakat nevelt a házában lévő akváriumban. A kisvárosi neveltetéshez hozzájárult a kicsi, de összetartó családja, ezért is mondta el az újságnak, hogy mindig is arról álmodott, hogy valahová nagyobb helyre költözzön. "Amikor jött a lehetőség, hogy Kaliforniában éljek, azonnal lecsaptam rá" - mondta ugyanebben a cikkben.

Emily Simpson egy kisvárosban nőtt fel, amelyet a családja segített megalapítani.

Az Igazi háziasszonyokat ki lehet venni a Középnyugatból, de a Középnyugatot nem lehet kivenni az Igazi háziasszonyokból. Úgy tűnik, ez az egyik oka annak, hogy Emily Simpson még mindig minden évben visszautazik az ohiói Middletownba. "Itt jobban érzem magam, amikor a családdal lógok, és távol vagyok a Narancsvidéki felhajtástól" - mondta a Journal-Newsnak egy hazautazása során.

"Úgy érzem, nem fáraszt el az Orange County-i bőség" - mondta, megjegyezve, hogy megtartotta "középnyugati értékeit". Fiait, Kellert és Luke-ot is magával vitte, hogy lássák azt a merőben más világot, amelyben édesanyjuk felnőtt. Emily családi gyökerei is mélyen Middletownban gyökereznek; ő a városalapító Daniel Doty közvetlen leszármazottja. Emily húga, Sara sem távolodott el otthonról, és a közelben, Waynesville-ben él.

Ha a városban jár, Emily előszeretettel tér be a The Triple Moon Coffee Co. kávézóba, amelynek tulajdonosa, Heather Gibson elmondta a Journal-Newsnak, hogy a falon Emily és Ron Howard rendező is látható lesz, aki egyszer megállt itt, amikor helyszínt keresett. Emily Simpson a középiskolában pompomlány volt.

Emily Simpson mindig is vonzódott a reflektorfényhez, már a középiskolában is. Az ohiói Madison High Schoolba járt az Ohio állambeli Madisonban, mielőtt az Ohio állambeli Oxfordban a Miami Egyetemre ment volna - írja a Journal-News. A Mellencamp-féle középnyugati motívumot még tovább fokozva, Emily természetesen középiskolai pompomlány volt. Ezt az ínycsiklandó részletet akkor tudtuk meg, amikor 2020 szeptemberében (a Bravo közvetítésével) egy képet posztolt magáról teljes középiskolai pompomlány öltözékben az Instagram-sztorijában.

A kép fekete-fehér, így nehéz megmondani, hogy Emily hajszíne ugyanaz-e. De ahogyan a képaláírást írta, "ugyanolyan nagy haja" van, mint ma, bár a nagy haj a 90-es évek elején még elvárható volt. Arról nincs szó, hogy lánya, Annabelle gondolkodik-e azon, hogy az anyuka nyomdokaiba lépjen, de ha egy kép, amit Emily az Instagramon posztolt a lányáról pimaszul pózolva, bármit is jelez, akkor ez mindenképpen benne van a lehetőségek között.

Emily Simpson a 20-as éveiben modell volt.

Mielőtt bárki, akinek volt egy előlapi kamerája és egy jó szűrőalkalmazás, képeket posztolt és "modellnek" nevezhette magát, Emily Simpson volt az igazi. Ezt a tényt az Instagramon tudtuk meg... (a Bravón keresztül). Ironikus? Persze, de legalább annyira lenyűgöző volt, amikor a 2020 március eleji COVID-zárlat napjaiban Emily előásta néhány régi modellkedő fejképét. "Volt egy álmom tegnap este, hogy 25 éves voltam" - írta az Instagram Stories posztja fölé, "így találtam néhány fotót a 20-as éveimből".

Bár Emily nem igazán pontosította, hogy kapott-e tényleges fellépéseket a modellkarrierje során, az Insta-utazás az emlékek sávjában egy szórakoztató visszatekintés volt a 2000-es évek divatjára. "Imádom ezt a 2000-es évek eleji vaskos kiemelős kinézetet" - kommentálta pár sírva nevető emojival. Valóban a korszak népszerű, sűrű fényes hajkoronáját viselte, néhány rövid, arcot keretező fényes hajkoronával kiegészítve, amit Bravo Kelly Clarkson hatásának tulajdonított. Epres szőkeként és erős barnaként is posztolt képeket, utóbbit egy színes fotózáson, rózsaszín kabáttal és kék klasszikus autóval.

A LinkedIn-profilja szerint Emily Simpson 1998-ban végzett a Miami Egyetemen, ahol pedagógia szakon szerzett alapdiplomát. Ezt követően 2003 és 2005 között a Thomas Jefferson School of Law-ra járt. A San Diego-i jogi iskola talán nem cseng rögtön ismerősen, de megnyugodhatsz, hogy valóban akkreditált intézmény volt, amikor ő oda járt. Azért hívjuk fel erre a figyelmet, mert a Real Housewives of Orange County sztárja, Shannon Beador úgy tűnt, hogy megkérdőjelezte az iskola hitelességét a Watch What Happens Live című műsorban való szereplése során.

A Reality Blurb szerint a Tamra Judge-gal és Kelly Dodddal való barátságáról szóló kérdésre válaszolva az évek során elképesztő átalakuláson átesett Shannon Beador azt mondta: "Én akkor jártam jogi egyetemre, amikor akkreditált volt, Emily. Csak úgy mondom". Az iskola később, 2019-ben elvesztette az országos akkreditációját.

Mivel Emily kivételt tett az alma materét ért támadással szemben, azt tette, amit minden jó reality celeb szokott, és a Twitteren vette védelmébe magát. "A jogi iskola, ahol végeztem, akkreditált ... Te egy jogi egyetemet [abbahagyó] vagy. De köszönöm, hogy játszottál" - írta. Tanulság: Ne beszélj szemétül Emily Simpsonnal.

Emily Simpson két ügyvédi vizsgát is letett

Emily Simpson egy 2019. decemberi tweetjében említette, hogy elsőre két ügyvédi vizsgát is letett. Ez igaz is, hiszen LinkedIn-profilja szerint a kaliforniai és a utahi ügyvédi vizsgát is letette. (Férje, Shane, mint emlékezhettek, elsőre megbukott). Miután letette az ügyvédi vizsgát, Emily teljes munkaidőben ügyvédként dolgozott. A Bravo szerint 2019 októberétől szerzői jogi ügyvédként dolgozik Orange Countyban.

De mivel Emily jelenleg nem teljes munkaidőben praktizál, a California Innocence Projectnek szentelte magát, egy jogsegélyszervezetnek, amely a jogtalanul elítélt embereknek segít. Simpson a The Daily Dishnek elmondta, hogy először azután kezdett érdeklődni a California Innocence Project iránt, hogy tévéműsorokat és dokumentumfilmeket nézett a jogtalanul elítélt emberekről, és akkor kereste fel a szervezetet, amikor kiderült, hogy több ideje van. Jelenleg önkéntesként dolgozik a projekt igazgatótanácsában, ahol ügyeket vizsgál át, és reméli, hogy a közeljövőben tervezhet egy adománygyűjtést.

Emily Simpson 26 éves korában ment férjhez, és saját maga intézte a válást.

A Real Housewives rajongói talán meglepődnek, ha megtudják, hogy Emily Simpsonnak nem a Shane Simpsonnal kötött házassága volt az első. A Bravo beszámolója szerint a Daily Dish podcastnek adott interjújában Emily elárulta, hogy valójában 26 évesen ment férjhez. Első férje tengerészgyalogos volt, aki ritkán volt otthon, és a házasságuk alig öt évig tartott. "Én a jogi egyetemre jártam, ő messze volt, azt hiszem, Afganisztánban volt, meg ilyenek" - mondta. A válás, elmondása szerint, békésen zajlott, és mivel nem voltak gyerekeik vagy vagyonuk, a friss diplomás jogász maga intézte a válást. Emily valójában az egyik első ügyfele volt.

Nem adta meg az exének a nevét, és azt mondta, hogy a hagyományos internetes keresésekkel nem tudta megtalálni. A tengerészgyalogságnál magas rangú személy volt, és Emily szerint valószínűleg még mindig szolgál, ha tippelnie kellene. "Ha harcban esett volna el, vagy ilyesmi, úgy érzem, hogy lett volna róla egy cikk, amikor rákerestem a Google-ben" - mondta.

Emily Simpson a munkahelyén találkozott Shane-nel, és gyorsan összeházasodtak.

Emily Simpson a Bravónak adott interjúja szerint körülbelül három évig dolgozott Shane Simpsonnal egy ingatlan-tanácsadó cégnél. És igen, ő volt a főnöke. "Ez "me-too"-os volt?" - kérdezte a műsorvezető Andy Cohen Emily-től a Watch What Happens Live-ban, amikor megpróbálta kideríteni, ki tette meg az első lépést. Emily azt válaszolta, hogy nem, és hogy a kapcsolatuk leginkább csak flörtölős Google Chat beszélgetésekre korlátozódott, amíg Steve végül randira nem hívta. Vagy inkább addig, amíg meg nem kérte a kezét.

"A házasságkötés előtt Shane és én nem randiztunk" - mondta Emily a Bravónak. Miután Shane és az első felesége elváltak, ő és Emily online flörtöltek, majd egy nap váratlanul a semmiből üzent neki: "Akarsz házasodni?". Emily pedig rábólintott. "32 éves vagyok, gyerekeket akarok, ő egy jó apa... menjünk" - mesélte Emily Cohennek az akkori gondolkodásáról. Ő és Shane néhány héttel később összeházasodtak. Emily megjegyezte, hogy gyorsan összeházasodtak, mivel Shane mormon, és házasnak kellett lennie, mielőtt intim kapcsolatba kerül valakivel.

Emily Simpson Utah-ban élt Shane-nel, mielőtt Orange County-ba költözött volna. A Bravo szerint Emily Simpson és férje, Shane valójában nem Orange Countyban, hanem Utah-ban ismerkedtek meg. És bár a dél-kaliforniai napsütés jólesett neki, Emily határozottan kifejezte érdeklődését, hogy visszatérjen a méhsejtállamba. "Előbb-utóbb visszaköltözünk Utah-ba ... Több földre, több helyre és lovakra van szükségem" - mondta egy Ask Me Anything témában (a Bravón keresztül). Ha nem érzel átjárást a Real Housewives of Salt Lake Cityvel, akkor érdemes kifújni az orrod.

Úgy tűnik, a lovak fontos költözési tényezőt jelentenek Emily számára, amit egy 2019 augusztusi Instagram-poszt is bizonyít, amelyen egy gesztenyebarna ló mellett állva ábrázolták. "Happy #throwbackthursday to when life was much simpler" - írta a poszt képaláírásába. "Minden reggel a #Utah hegyek látványára ébredtem, és szinte minden nap lovagoltam". A továbbiakban részletezte, hogy a lovak hogyan segítették át a nehéz időszakokon, és hogy a lovaglás terápiás hatással volt rá.

Emily Simpson nővére volt a pótmama számára.

Emily Simpson és férje, Shane nem csinálnak titkot abból, hogy három gyermekük, Annabelle, Luke és Keller esetében béranyát használtak. Azt azonban nem mindenki tudja, hogy a béranya Emily húga, Sara volt, aki nem egyszer, hanem kétszer is vállalta, hogy segít nekik! A történet már jóval azelőtt hír volt, hogy Emily híres lett volna, hiszen a Butler County's Journal -News 2016-ban írt riportot a nővérekről. A történet szerint Simpsonék több ezer dollárt költöttek és "érzelmileg le voltak égve", amikor Sara 2011-ben meglátogatta a párt Orange Countyban hálaadáskor.

Sara felajánlotta, hogy béranya lesz a bajba jutott Simpsonéknak, és a Journal-Newsnak elmondta: "[Emily] végigment az összes lehetőségen. Nehéz volt hátradőlni és nézni, pedig tökéletesen képes voltam rá". És 2013 februárjában megszületett Annabelle. 2015-ben Simpsonék újabb gyermeket szerettek volna, és ismét Sarát kérték fel. A válasza? "A pokolba is, nem." De miután Simpsonék megpróbálkoztak egy béranya-ügynökségen keresztül, túl bonyolultnak találták a folyamatot, és ismét Sara segítségét kérték. Ezúttal ő hordta ki az ikerfiúkat, Luke-ot és Kellert, akik 2015-ben születtek.

Emily Simpson egy kapuzárási pánik során csatlakozott a Real Housewiveshoz.

Az emberek különböző módon kezelik a 40 éves kort. Van, aki plasztikai műtétet végeztet. Néhányan sportkocsit vesznek. Néhányan meghallgatásra jelentkeznek valóságshow-kba, és hírességekké válnak. Ilyen volt Emily Simpson is, aki úgy döntött, hogy az ötödik évtizedét más 40-es nőkkel vitatkozva, emberek milliói előtt akarja eltölteni. "Amikor az ember a negyvenes éveiben jár, akkor jön a kapuzárási pánik, és azt gondolja: "Persze, megcsinálom!"" - mondta a Page Sixnek.

A Page Sixnek adott interjúja a hosszú, fájdalmas meghallgatási folyamat krónikájával folytatódott a Real Housewives of Orange County című műsorhoz, amely a Real Housewives of Orange County egyik legbingeablebb évadát biztosította, és az egészet "egy szemernyi sóval" vette, és megnézte, hova jutott. Egyre tovább és tovább jutott a folyamatban, olyannyira, hogy a férje, Shane már kezdte meggondolni magát. Aztán, nem is akárhogyan, a születésnapján felhívták Emilyt, hogy akar-e háziasszony lenni. "Mit tudna valaki felhívni és elmondani nekem a jövő évi születésnapomon, ami ennél jobb lenne?" - kérdezte.

Emily Simpson plasztikai műtétet végeztetett

A Real Housewivesról mint a plasztikai sebészet csodáinak élő tanúságtételéről kialakult sztereotípiának ellentmondva Emily Simpson 2020 őszén úgy döntött, hogy eltávolíttatja a mellimplantátumait és egy fordított hasplasztikát végeztet. Egy Instagram-faggatás során elárulta, hogy ezt leginkább egészségügyi okokból tette, mivel az ízületi gyulladása és az ízületi fájdalmai egyre rosszabbodtak, mióta négy évvel korábban szilikonimplantátumokat kapott.

Megtudta a BII-t (Breast Implant Illness), és úgy döntött, hogy teljesen eltávolíttatja az implantátumait, miután az orvosa elmondta neki, hogy még a sóoldatos implantátumoknak is van szilikonhéjuk - írja a Bravo. A műtét után (amelyet Dr. Siamak Agha sebész az Instagramon dokumentált) Emily nem szégyellte megmutatni új (vagy régi?) mellkasát. Miután egy 2020. október 20-i videó során megköszönte Instagram-követőinek a jókívánságokat, a Bravo beszámolója szerint lefelé pásztázta a kamerát a melleire, és azt mondta: "Ezek az igazi tátikáim. Már nincsenek implantátumok".

Emily Simpson keményen megdolgozott azért, hogy testzsírjának 10 százalékát leadja.

Bár Emily Simpson sikeres ügyvéd és édesanya, az egyik dolog, amiről a legjobban ismert, az a drámai testátalakítása. A Bravo szerint 2020-ban 15 kilót fogyott, és edzője, Paulina Taylor Hefferan Instagram-posztja szerint testzsírjának körülbelül 10 százalékát veszítette el. A poszt tartalmazott egy előtte-utána képet Emilyről, utóbbin élesebb állkapocsvonal és hangsúlyosabb arccsontok láthatók.

Emily sikerének titka? Heffernan edző elárulta, hogy Emily-t heti három-négy napon reggel 6-kor keltette edzésre, és szigorú diétára fogta. Kérdezz bármit témában bővebben is kifejtette a diétát, és elmondta egy rajongójának, hogy a legjobb fogyókúrás tippje, hogy este 6 óra után nem eszik és sok vizet iszik (a Bravo-n keresztül). Azt is elárulta, hogy nem igazán számolja a kalóriákat, egy Instagram-követőjének elmondta (via Bravo): "Csak alapélelmiszereket tartok mindig a hűtőmben: darált pulyka, spenót/saláta, tojás, avokádó, paradicsom, reszelt sárgarépa, fekete bab, kukorica tortilla, salsa", megjegyezve, hogy kerüli a tejtermékeket.