, 2021/11/16

Jól néz ki és még jobban érzi magát! A Sister Wives rajongói azóta ismerhették meg igazán Christine Brownt, hogy 2010 szeptemberében bemutatták a TLC-n a sorozatot - akkor mutatták be a valóságshow-sztárt először a világnak, mint Kody Brown három feleségének egyikét.

fenomenális átalakulás

Bár Christine és Kody azóta szakítottak, a család a szakítás előtt még egy negyedik feleséggel, Robyn Brownnal és néhány gyerekkel bővült. Sőt, Christine éppen az utolsó gyermekével volt terhes, amikor a műsor először került adásba. Ahogy azt el tudod képzelni, sokat változott a terhes nőből, akit a rajongók először láttak, a mai dinamikus, Flagstaffot szerető anyukává.

Christine és Kody hat közös gyermekük van: Aspyn Brown Thompson, Mykelti Brown Padron, Paedon Brown, Gwendlyn Brown, Ysabel Brown és Truely Brown. Truely születését a Sister Wives első évadában megörökítették, ahogy Christine bizonytalanságát és féltékenységét is, ami Kody udvarlását és Robyn eljegyzését övezte, miközben Christine terhes volt.

Hosszú utat járt be a dráma után! Christine és Robyn ma már elég jól kijönnek egymással, és Christine boldogan neveli a gyerekeit arizonai otthonukban, amelyet azóta már eladásra kínáltak. A hatgyermekes anyuka augusztus 5-én 725 000 dollárért adta el festői, három hálószobás otthonát az In Touch által megtekintett hirdetési lista szerint. Az eladásra vonatkozó döntése hetekkel azután született meg, hogy Janelle bejelentette, ő az első a poligám Brown családból, aki a Coyote Pass-i birtokukon él, és mindezt úgy, hogy közben mutogatta új, puccos lakóautóját.

A Coyote Pass-i híreket megelőzően a műsoruk 2019 áprilisától a 2020 januári visszatéréséig nem került adásba. Így a nézőknek a Brown családról a közösségi oldalukról kellett tájékozódniuk, ahol Christine gyakran oszt meg fotókat magáról vagy a családjáról. A rajongók ott követhették Christine fitneszútját és elképesztő fogyási folyamatát, miközben várták a valóságshow-frissítéseket a családról.

Nem Christine és Janelle az egyetlenek, akik 2021-ben is elköltöznek. Ysabel Arizonából egészen a keleti partra költözött, hogy Janelle lányával, Maddie-vel éljen együtt, hogy egy közeli főiskolára járhasson Észak-Karolinában. 2019 júliusában a valóságshow-mama és az edzésrajongó megosztott magáról egy fotót, a rajongók pedig gyorsan a kommentekbe írták, hogy milyen jól néz ki.

Néhány hónappal később Christine végre megosztotta fogyásának titkát. Egy képet osztott meg magáról egy ruhában, és özönlöttek a dicsérő kommentek. "Hogyan fogytál le? Mindenki tudni akarja! Csodálatosan nézel ki" - írta egy ember, mire Christine azt válaszolta: "A vércsoportomnak megfelelően étkezem és edzek". Amikor egy másik rajongó megkérdezte:

"Hol találsz információt a vércsoportodnak megfelelő étkezésről?", Christine így válaszolt: "Csak a neten. Évek óta olvasok róla, és most csináltam meg", majd hozzátette: "És imádom!". Nos, bármit is csinál, egyértelműen működik! Nézd meg az alábbi galériánkat, hogy megnézd Christine elképesztő átalakulását - a Sister Wives kezdetétől egészen mostanáig!