, 2022/9/22

Chrishell Stause Emily Ratajkowski és még sokan mások szóltak Adam Levine megcsalás tagadásáról Miután Adam Levine tagadta, hogy megcsalta feleségét, Behati Prinsloo-t az Instagram-modellel, Sumner Stroh-val, olyan sztárok jelentek meg, mint Chrishell Stause, Sara Foster és Emily Ratajkowski, hogy mérlegeljék a címlapokat.

Chrishell Stause  Emily Ratajkowski és még sokan mások

Ez a történet megviselte a popkultúra rajongóit. Szeptember 19-én Adam Levine tagadta azokat az állításokat, miszerint megcsalta feleségét, Behati Prinsloo-t Sumner Stroh Instagram-modellel. "Rosszul ítéltem meg, hogy a feleségemen kívül bárkivel is beszélgettem bármilyen flörtölős módon" - mondta a Maroon 5 frontembere. "Mindazonáltal nem volt viszonyom".

És miután Adam megszólalt a közösségi médiában, más sztárok is megjelentek, hogy mérlegeljék a helyzetet, és megosszák a saját véleményüket. "Amikor nyilvánosan bocsánatot kérnek a megcsalásért, utálom a "majd együtt átvészeljük" részt egy férfitól" - írta a Twitteren a Selling Sunset sztárja, Chrishell Stause, akinek házassága Justin Hartleyval 2019-ben ért véget. "Ne beszélj a nevében. Eleget tettél már".

Sara Foster a TikTok-on szidta mind Ádámot, mind Sumnert a drámában játszott szerepük miatt. "A megcsalás annyira undorító" - írta. "Ez a nő, aki úgy döntött, hogy vírusos TikTok-videót készít... kiteszi a világ elé, hogy egy terhes nő láthassa, amikor egyszerűen csak privát üzenetet küldhetett volna neki... Nem sajnáljuk magukat. Tudtad, hogy ez a férfi házas, és részt vettél benne".

Eközben Emily Ratajkowski, aki a hónap elején adta be a válókeresetet férjétől, Sebastian Bear-McClardtól, úgy véli, Sumner is áldozat. "Nem értem, miért hibáztatjuk továbbra is a nőket a férfiak hibáiért, különösen, ha 20-valahány éves nőkről van szó, akik olyan hatalmi pozícióban lévő férfiakkal foglalkoznak, akik kétszer annyi idősek, mint ők" - mondta Sara TikTok-jára reagálva. "Továbbá, ha te vagy az egyetlen egy kapcsolatban, te vagy az egyetlen, akinek kötelessége hűségesnek lenni, szóval az egész másik nőt hibáztatni, ez rossz, és szó szerint arra való, hogy távol tartsa a nőket egymástól."

Szeptember 19-én a 23 éves Sumner megosztotta a 43 éves Ádámmal való viszonyáról szóló vádakat. Bár az influencer elmondta, hogy soha nem akart előállni a történetével, úgy döntött, hogy beszél, miután "meggondolatlanul" képernyőfotókat küldött a barátainak, akikről úgy gondolta, hogy megbízhat bennük. Sumner szerint egyikük megpróbálta eladni a történetét egy bulvárlapnak.

"Lényegében viszonyom volt egy olyan férfival, aki egy Victoria's Secret modell felesége" - mondta. "Akkoriban fiatal voltam, naiv, és őszintén szólva úgy érzem, hogy kihasználtak. Nem voltam benne a szcénában, mint most, így határozottan könnyen manipulálható voltam". "Visszatekintve azt kívánom, bárcsak jobban megkérdőjeleztem volna a dolgokat, bárcsak ne lettem volna ennyire naiv, de a naivitás nem mentség arra, amit tettem, és arra a szerepre, amit ebben játszottam" - tette hozzá.

"Ismétlem, semmiképpen sem akartam szimpátiát szerezni, és teljesen tisztában vagyok vele, hogy nem én vagyok az áldozat. Nem én vagyok az, akinek igazán fáj itt, hanem Behati és a gyerekei, és ezt nagyon-nagyon sajnálom". Behati, akinek Adamdel közös lányai az 5 éves Dusty Rose és a 4 éves Gio Grace, szeptember 15-én erősítette meg harmadik terhességét. Az E! News megkereste a szupermodell csapatát, hogy kommentálja a hírt, de még nem kaptunk választ.